• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

185 okudum tamamdır .tolin canım Allah kabul etsin :38:

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -- tolin için okuyacağız
1)mavigece07 ------185 bitti
2)Enfl------------185 çekilecek
3)Lilruba ------------185 bitti
4)MissCherryBloosom------------185 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim------------185 çekilecek
6)fndkfndk----------185 bitti
7)rapisa-----------------185 çekilecek
8)tolin------------185 + 4 çekilecek
9)Sottile-----185 bitti
10)capoeira------185 bitti
11)özgem81---------185 bitti
12)Nehirsu85----------185 çekilecek
13)buujuu----------185 çekilecek
14)perican55---------185 bitti
15)Nara87 ------------185 bitti
16)deryadeniz28-----------185 bitti
17)Kelebekcim-----------185 bitti
18)berirem--------185 bitti
19) cesmi_naz-----------185 bitti
20) vazgecilmez-----------185 bitti
21)cerenkar-----------185 bitti
22)Limonlu_Cheescake---------185 bitti
23)_tiramisu_-----------185 bitti
24)mariposa22-------------185 bitti

Son durum............

Misscherry , ceylin, rapisa , tolin,enfl ne yaptınız ?? :44::44:

canım duanı da okudum inşallah istediğin gibi biri tez zamanda çıkar karşına:emir_bebek:

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -- tolin için okuyacağız
1)mavigece07 -------185 çekilecek
2)Enfl------------185 çekilecek
3)Lilruba ------------185 bitti
4)MissCherryBloosom------------185 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim------------185 çekilecek
6)fndkfndk-----------185 çekilecek
7)rapisa-----------------185 çekilecek
8)tolin------------185 + 4 çekilecek
9)Sottile------185 çekilecek
10)capoeira------185 bitti
11)özgem81--------185 bitti
12)Nehirsu85----------185 çekilecek
13)buujuu----------185 çekilecek
14)perican55---------185 bitti
15)Nara87 -----------185 bitti
16)deryadeniz28-----------185 bitti
17)Kelebekcim-----------185 bitti
18)berirem--------185 bitti
19) cesmi_naz----------185 bitti
20) vazgecilmez----------185 bitti
21)cerenkar------------185 çekilecek
22)Limonlu_Cheescake--------185 çekilecek
23)_tiramisu_----------185 bitti
24)mariposa22-------------185 bitti

Arkadaşlar adım Selin , duam ise hakkimda hayirlisi olan hem gönlüme hem gözüme hitap eden benimle ayni acilari yasamis bu yüzden beni anlayabilen gerektiğinde dost gerektiğinde es olabilen hayirli kismetimle bi an önce tanisabilmek ve evlenebilmek nıyetım budur kızlar buyrunuz:16:

kızlar ne durumdayız ?

cnm tolin için sorduysan ben bitirmiştim.
Birde benim bir ricam var eğer zor olmazsa bu okuma listelerini hazırladığımızda sonuna bitiş gününü yazabilme ihtimalimiz varmı ben bu ara bir çok yerde okuyorum dön dön hesap et geciktirmemek için olayı zor oluyor kimsenin hakkınada girmek istemiyorum yazarsak çok makbüle geçer :21::21:
kimi duada 3 kimisinde 5 kımısınde 7 gun derken bende karışıyor bir güzel sayfalarda ilerleyince dön allah dön ne zaman başlamıştık diye ondan istedim ama zahmet olmazsa eğer ...

Son düzenleme:
Ben de keçi burcuyum ama nedense o sabrı çekmek hep bana düştü :27::27:

aman bende öleyım hem kecıyım hem hep sabreden ama gel görki soğuklugunun altında muthıs bır esprı kabılıyetı ayrı bır sıcaklık vardır sevdiğine çok değer verir şimdi o kadarda yerlere vurmayalım keçileri:9::9:
işte sabredene gerçek kendini gösteriyor etmeyenede hep mesafeli o yuzden sabır diorum iyidir keçiler erkeğinin çok iyi bir eş ve aile babası olduğu duyumlarım arasında :6::6::6::6:

aman bende öleyım hem kecıyım hem hep sabreden ama gel görki soğuklugunun altında muthıs bır esprı kabılıyetı ayrı bır sıcaklık vardır sevdiğine çok değer verir şimdi o kadarda yerlere vurmayalım keçileri:9::9:
işte sabredene gerçek kendini gösteriyor etmeyenede hep mesafeli o yuzden sabır diorum iyidir keçiler erkeğinin çok iyi bir eş ve aile babası olduğu duyumlarım arasında :6::6::6::6:

Keçiler öyle boş konuşmaz pek o yüzden suskundurlar ve çok ince bir mizaç yetenekleri vardır aslında .. Sevgisini belli edemez ama sevdimmi de dünyası yapar o kişiyi , dostluğuna makuşuna aşırı bağlıdır. Hatta terk edilse bile sevmeye devam eder , niye çünkü o bir manyak :9: Ama sildiyse de sittin sene uğraşsan geri adım attıramazsın :19:

İşte varsa bi öküzlüğü vardır o kadarcıkkkk yaaani ha bir de accayip kuşkucudur öküzün altında buzağı aramakta üstüne yoktur :9:

Keçiler öyle boş konuşmaz pek o yüzden suskundurlar ve çok ince bir mizaç yetenekleri vardır aslında .. Sevgisini belli edemez ama sevdimmi de dünyası yapar o kişiyi , dostluğuna makuşuna aşırı bağlıdır. Hatta terk edilse bile sevmeye devam eder , niye çünkü o bir manyak :9: Ama sildiyse de sittin sene uğraşsan geri adım attıramazsın :19:

İşte varsa bi öküzlüğü vardır o kadarcıkkkk yaaani ha bir de accayip kuşkucudur öküzün altında buzağı aramakta üstüne yoktur :9:

bak bak nasıl biliyor keçileri :27::27:
karamsarlığı unutmayalım lütfen önce risk ve zarar lara bakar o öle bodoslama dalmaz ölçecek bicecek sonrada hayda bu ömür niye geçti elinin körüne geçti :52::52::52: sen düşünene kadar atı alan üsküdarı geçti :55::55:

bak bak nasıl biliyor keçileri :27::27:
karamsarlığı unutmayalım lütfen önce risk ve zarar lara bakar o öle bodoslama dalmaz ölçecek bicecek sonrada hayda bu ömür niye geçti elinin körüne geçti :52::52::52: sen düşünene kadar atı alan üsküdarı geçti :55::55:

Aynen aynen bir de şey vardır keçilerde kimseye kolay kolay güvenmez her zaman bıçak yemeye hazırlıklıdır güvenince de dibine kadar güvenir canını malını namusunu emanet eder düşünmeden. Bir de dehşet araştırmacıdırlar dedektif gibi , verilen bilgileri didik didik araştırıp doğruluğunu teyit edene kadar gece gündüz uğraşırlar ve çoh acayip bilgilere ulaşırlar :9: Keçileri bana sor canım hem kendim tipik bir keçiyim hem de şansıma hep keçi yavuklularım oldu :26:

kızlar hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun hepimizin dilekleri hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah :54::54::54:

Back