• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Arkadaşlar adım Selin , duam ise hakkimda hayirlisi olan hem gönlüme hem gözüme hitap eden benimle ayni acilari yasamis bu yüzden beni anlayabilen gerektiğinde dost gerektiğinde es olabilen hayirli kismetimle bi an önce tanisabilmek ve evlenebilmek nıyetım budur kızlar buyrunuz:16:

tolin Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...umduğundan daha da iyisi çıksın karşına :16::16::16:

tolin için bugün başlıyoruz niyetin nedir tolinciğim ??? Ramazanınız şimdiden mübarek olsun...İlk sahurumuza kalkıcaz bugün

Arkadaşlar adım Selin , duam ise hakkimda hayirlisi olan hem gönlüme hem gözüme hitap eden benimle ayni acilari yasamis bu yüzden beni anlayabilen gerektiğinde dost gerektiğinde es olabilen hayirli kismetimle bi an önce tanisabilmek ve evlenebilmek nıyetım budur kızlar buyrunuz:16:

Kuzum okudum payıma düşeni duanıda yaptım.....Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayırlı kısmetini nasip etsin.....:16::16::16:

Merhaba kizlar eger oluyorsa bana da dua edebilir misiniz?
Haftaya sinava gircem de sinavda basarili olup iyi puan almam ve bu sinav sonunda bu sene işe girebilmem icin dua eder misiniz cok ihtiyacim var yillardir ugraşiyorum.

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -- tolin için okuyacağız
1)mavigece07 -------185 çekilecek
2)Enfl------------185 çekilecek
3)Lilruba -----------185 çekilecek
4)MissCherryBloosom------------185 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim------------185 çekilecek
6)fndkfndk-----------185 çekilecek
7)rapisa-----------------185 çekilecek
8)tolin------------185 + 4 çekilecek
9)Sottile------185 çekilecek
10)capoeira------185 çekilecek
11)özgem81--------185 çekilecek
12)Nehirsu85----------185 çekilecek
13)buujuu----------185 çekilecek
14)perican55---------185 bitti
15)Nara87 -----------185 çekilecek
16)deryadeniz28-----------185 çekilecek
17)Kelebekcim-----------185 bitti
18)berirem--------185 çekilecek
19) cesmi_naz----------185 çekilecek
20) vazgecilmez----------185 çekilecek
21)cerenkar------------185 çekilecek
22)Limonlu_Cheescake--------185 çekilecek
23)_tiramisu_----------185 çekilecek
24)mariposa22-------------185 çekilecek

Okudum bitti canım Allah kabul etsin inşallah .. Tolin'cim tez vakitte kabul olsun niyetin dilerim ki ..

Az önceki istegimi yanlis konuya yazmisim :-(
o zaman beni de listeye alirmisiniz temmuz ayinda birisiyle goruscem bu gorusmenin hayirli ve mutlu olmasi olmasi icin dua edermisiniz?

sinavim gectikten sonra bende dua okumalariniza katilmak isterim :)

Son düzenleme:
Diğer topikte perican55 demişti sen oku sonra kime sıra gelirse niyetini söyleyip ona dualarını verirsin demişti ama sorun değil ben hepsini ayrı ayrı not ediyorum baştan başlayabilirim tolin için :)

İwet ben didim kumbarayı :27: Dua kumbarasını bir çok insan bilmez burda da anlatmış olayım. Gün içinde niyetsiz ve sayısız ne kadar okursanız okuyun arkadaşlar ve bunu not edin bir yerlere. Sonra kimin ihtiyacı varsa şu kişinin şu niyetine kumbaramdan şu kadar okumamı veriyorum diyerek o kişiye verebilirsiniz. Bunu sadece tefriciye değil her duada yapabilirsiniz. Özellikle dua sitelerinde çokça uygulanan bir yöntemdir bu herkese tavsiye ederim

Merhaba beni de eklermisiniz listeye çok sevinirim ben de haftaya pazartesi okumalara katilacagim sinavimdan sonra şimdiden teşekkurler.

Herkese hayirli ramazanlar tuttugunuz oruclar kabul olsun ben saglik sorunlarim nedeniyle tutamiyorum

tamam ekleyeyim ama kaydırma yöntemiyle sona ekleyebilirim sorun olmaz dimi zaten 3 gün de 1 kişi için çekiyoruz sıra gelicek mutlaka :34:

Son düzenleme:
Az önceki istegimi yanlis konuya yazmisim :-(
o zaman beni de listeye alirmisiniz temmuz ayinda birisiyle goruscem bu gorusmenin hayirli ve mutlu olmasi olmasi icin dua edermisiniz?

sinavim gectikten sonra bende dua okumalariniza katilmak isterim :)

sınavınız bitince hatırlatın sizi listeye ekleyeyim ...herkes payına düşen tefriciyeyi çekiyor çünkü

3)Lilruba ------------185 bitti
16)deryadeniz28-----------185 bitti
20) vazgecilmez----------185 çekilecek
24)mariposa22-------------185 bitti

Son düzenleme:
İwet ben didim kumbarayı :27: Dua kumbarasını bir çok insan bilmez burda da anlatmış olayım. Gün içinde niyetsiz ve sayısız ne kadar okursanız okuyun arkadaşlar ve bunu not edin bir yerlere. Sonra kimin ihtiyacı varsa şu kişinin şu niyetine kumbaramdan şu kadar okumamı veriyorum diyerek o kişiye verebilirsiniz. Bunu sadece tefriciye değil her duada yapabilirsiniz. Özellikle dua sitelerinde çokça uygulanan bir yöntemdir bu herkese tavsiye ederim

güzel bilgi teşekkürler :46::45:

Beni de ekler misiniz :)
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl

merhaba canım harika olmuş konu,çok sağol...
beni de ekler misin...:16:
yalnız benim önümüzde ki hafta biriyle görüşeceğim,hayırlı olacaksa benim için görüşmek istiyorum onun için dua isteyecektim.
ama dua da bana sıra gelene kadar sanırım görüşmüş olacağım :5:

Beni de ekler misin sekerim? Ben de karsima duzgun biri cikmasi icin dua etmek istiyorum.

Bende Varim kizlar :3:
Adetken okunabilir mi ama adet oldum bugün :26:
Yuppiiiii bedava wi fi buldummmmm :)) nasılsınuz bacılar ? Ben çok iyiyim şükür.. Tatil çok güzel geçiyor .. Fındıkıma yazacaktım ama wi fi bulmuşken bir göz atayım sizlere dedim :) ben tesbihi pazara diye biraz ağırdan aldım kusura bakmayın..rapısamın tesbihini bitirdim allah kabul etsin..tolinciğimin tesbihi içinde fındığımdan haber beklicem. Öpüyorum hepiniziiii :54:
Canım bitti benimkisi.
r

ama ben arada gelir muhakkak hepiniz için dua ederim.:1::34:

peki canım o zaman ama unutma bizi dualarında :14:

Anaaa yaprak dökümü olmuş resmen. Üzüldüm aslında. :26:
sağol canım duyarlılığın için keşke herkes senin gibi olsa. bende senin gibi düşündüm kendim için tekrar istikrarlı okuyup okuyamazsa da haber verebilecek fazla kalabalık olmayan bir listeyle okumak isterdim.şöyle ama ben üzülmedim Salavat okumak güzel birşey sevap kazanıyoruz böylece.hayırlısı olsun Allah razı olsun okuyan herkesten:16:
sen beni face ten ekle bence ben arada dürterim seni ordan :23::23:
tamam canım sen nasıl istersen :31:

okudum cnm ALLAH kabul etsin

Ayy insallah iyidir ya hayra yoralim biz:))))) ne oldu canim bitmedi mi senin tefriciyelerin?

haber var.okudum ve bitirdim :) Allah kabul etsin

Tamamdır.. Rabbim gönlüne göre versin...

Ayy bana da çok az kaldıı, ben de duamı şimdiden düşünüp toparlamaya başlayayım.. :17:

Selincim salavatları okudum. Duanı ettim. Allah inşallah gönlüne göre verir. İyi geceler.

19. kişi ben olabilirimm istersen canımm

Tolin için 185 tane okudum. Allah kabul etsin
sevilacım duanı okudum Allah karşına istediğin gibi birisini çıkarır inşallah. Enfl canım niyetini yazmışsın şimdi gördüm inşallah bu gece bende başlıyıcam. İnşallah senin de dediğin gibi mübarek hayırlı bir kısmet çalar kapını...
bende katılabılrım

KIZLAR HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE SİZİ SEVİYORUM...İNŞALLAH DİLEKLERİNİZE TEZ VAKİTTE KAVUŞURSUNUZ...SİZE RAMAZAN HEDİYESE LİSTENİN HERKESE AİT ALINTILAMA KODLARINI ÜŞENMEDİM WORD E YAPIŞTIRDIM BU WORD DOSYASINI SİZLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM..ALINTILAMA GEREKİRSE BURDAN DİREK COPY PASTE YAPARSINIZ...SADECE KENDİMİ EKLEMEDİM :33::23: ...

upload.gen.tr/d.php/www/IMzfM/alintilama-listesi.docx.html (sadece başına www getiriyosunuz kızlar siteye direk eklenmiyo sanırım)

:52::52::52::52:

Son düzenleme:
3)Lilruba ------------185 bitti
16)deryadeniz28-----------185 bitti
20) vazgecilmez-----------185 bitti
24)mariposa22-------------185 bitti

KIZLAR HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE SİZİ SEVİYORUM...İNŞALLAH DİLEKLERİNİZE TEZ VAKİTTE KAVUŞURSUNUZ...SİZE RAMAZAN HEDİYESE LİSTENİN HERKESE AİT ALINTILAMA KODLARINI ÜŞENMEDİM WORD E YAPIŞTIRDIM BU WORD DOSYASINI SİZLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM..ALINTILAMA GEREKİRSE BURDAN DİREK COPY PASTE YAPARSINIZ...SADECE KENDİMİ EKLEMEDİM :33::23: ...

upload.gen.tr/d.php/www/IMzfM/alintilama-listesi.docx.html (sadece başına www getiriyosunuz kızlar siteye direk eklenmiyo sanırım)

:52::52::52::52:

Bu cok akillica supersin vallahi

Back