Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

ayy canım ağzından bal damlıyo inşallah hayırlısı bakalım ben zaten ümitsiz değilim olmazsa yeniden okumak niyetindeyim çünkü Allah a şükür son zamanlarda hem Allah ın isimlerinden hem salavatlardan okuyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum olmadı diye bırakmayı düşünmüyorum . ramazana giriyoruz geçen sene oruç tutamamıştım bu sene tutmak istiyorum bakalım becerebilecekmiyim

sağol canım ne kadar duyarlısın .doğrusu benim içimden gelmedi tekrar alıntı yapmak geçen sefer o kadar uğraşınca birde o kadar alıntı yaptım 3-5 kişi dönüş yaptı bu yüzden

kuzum alıntı yaptın mı eksik görünenleri.....

belki yazmayı unutmuşlardır......

yada okumuşlardır.....yazdıkları gözden kaçmıştır......:26:

naracım rapisa için bu gece son günümüz ne durumdasın kuzum.....eksik varsa yardım edelim......:13::13::13:

sağol canım ne kadar duyarlısın .doğrusu benim içimden gelmedi tekrar alıntı yapmak geçen sefer o kadar uğraşınca birde o kadar alıntı yaptım 3-5 kişi dönüş yaptı bu yüzden

canım malesef öyle oluyor.....üzme kendini ne yapalım.....

alıştık belli arkadaşlar birbirmize.....

bende çok yoğunum arkadaşlarda yoğundur diye düşünüyorum......anlayabiliyorum.......

ama işte yazmadan ilgilenmeden de yapamıyorum......:13:

bide sana belli arkadaşlara alıştım artık....normal dua ederken bile isimleriniz aklıma geliyor dua ediyorum.......

ewt canım bende alıştım seviyorum ben seni ve burada sohber ettiğimiz 5-6 tane daha arkadaş var onları da.karşılıksız birbirimiz için dua ediyoruz bu çok güzel bir paylaşım inşallah hepimizin dilekleri hayırlısıyla olur birde ben bu sitede arkadaşlarda fallaşıyorduk 10 gün oldu galiba fal bakmıyorum baktırmıyorum. inşallah temelli bırakırım buna da vesile olmuş oldu. çünkü fal baktırınca dualarınkabul olmayabiliyor Allah bilir tabi ama çok gereksiz bir eylemdi bunu anladım

kızlar birde tabi burda bazı arkadaşlarımız daha yoğun oluyor kimimizin daha çok boş zamanı olabiliyor aksaklıklar olabiliyor ama yine de bir haber vermek gerekir. örn. capoeira arkadaşımız yurtdışında yaşıyor TR ye geldi ve internete girip haber vermekte zorlanıyor ama yine de haber verdi .demekki isteyen bir yolunu bulabiliyor.
bir de ben çok yorgunum cümle kurarken bile düzgün kuramıyorum kafamdakini toparlamakta bile zorlanıyorum

bi de bu laptopun ekranı iyi oluyor ışığı kapatınca sinekler ekrana geliyorlar manyak oluyorum tam uykuya dalarken vızzzzz tam 2 tane leşim var 1 tane daha var beklemedeyim

kızlar yoksunuz ama olsun kendimi tuhaf saçma tarifsiz duygular içinde hissediyorum.niye böyle oldum ne oldu bana ya iyimi kötü mü onu da bilmiyorum

kızlar yoksunuz ama olsun kendimi tuhaf saçma tarifsiz duygular içinde hissediyorum.niye böyle oldum ne oldu bana ya iyimi kötü mü onu da bilmiyorum

Ayy insallah iyidir ya hayra yoralim biz:))))) ne oldu canim bitmedi mi senin tefriciyelerin?

haber var.okudum ve bitirdim :) Allah kabul etsin

canım bencede çıkma sıra sana geldiğinde senin dileğin için okunacak bir daha nerde eş için tefriciye okutturacaksın ? 4444 çok zor ekip bulmak...

bende iş başlığından çıkayım diyodum ama çıkmayacağım vazgeçtim... sen okuyabileceğin sayıyı yazarsın üstünü arkadaşlar arasında paylaşırız

Valla canim bende oğlak burcuyum.
Ve kendim için kullandigin tek kelime ' bagimlilik '
Birseye alistim mi kurtuluşun zordur...
O sana alisirsa daha uzaklasmaz.

ohhh bunu duyduğuma sevindim

alıştırabilsem süper olcak ..o da benle olmak istiyo aramızdaki tek eksiklik şu an alışkanlık...topu topu iki kere görüştük...1 ay olucak tanışalı.... Nasıl rayına oturucak bilmiyom...2 gündür bende mesaj yazmıyorum...biraz merak etsin fazla şımardı :120:

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -- rapisa için okuyacağız
1)mavigece07 --------185 Bitti
2)Enfl---------------185 Bitti
3)Lilruba ------------185 Bitti
4)MissCherryBloosom------------185 Bitti
5)Ceylinimdeceylinim------------185 Bitti
6)fndkfndk------------185 Bitti
7)rapisa-----------------185 +4 Bitti
8)tolin------------185 Bitti
9)Sottile-------185 Bitti
10)capoeira-------185 Bitti
11)özgem81--------185 Bitti
12)Nehirsu85----------185 Bitti
13)buujuu----------185 Bitti
14)perican55----------185 Bitti
15)Nara87 ------------185 Bitti
16)deryadeniz28------------185 Bitti
17)Kelebekcim------------185 Bitti
18)berirem----------185 Bitti
19)Statistician-----------185 Bitti
20) cesmi_naz----------185 Bitti
21)vazgecilmez------------185 Bitti
22)cerenkar---------185 Bitti
23)Limonlu_Cheescake----------185 Bitti
24)_tiramisu_---------------185 Bitti

canım benim son 100 kaldı onuda şimdi çekiyorum... Kurs benim vaktimi çok alıyo :26: ... Ramazanda da iş yerinde yemeğe gitmicez . diğer arkadaşlara 1 saat öğle aralarında çekmek kolay olucak bakalım...

Rapisacımmm Allah sana umduğundan daha hayırlı çoookk yakışıklı,bakımlı,akıllı ...Özellikle sana çok ilgi alaka gösteren güzel pahalı restaurantlara götürecek ailelerinizin anlaşacağı seninle evlilik çok isteyen ennnn önemlisi karşılıklı çoook aşık olup birbirinize sadakatle bağlanacağınız Ruh Eşini karşına çıkarsın rabbim

Son düzenleme:
HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -- tolin için okuyacağız
1)mavigece07 -------185 çekilecek
2)Enfl------------185 çekilecek
3)Lilruba -----------185 çekilecek
4)MissCherryBloosom------------185 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim------------185 çekilecek
6)fndkfndk-----------185 çekilecek
7)rapisa-----------------185 çekilecek
8)tolin------------185 çekilecek
9)Sottile------185 çekilecek
10)capoeira------185 çekilecek
11)özgem81--------185 çekilecek
12)Nehirsu85----------185 çekilecek
13)buujuu----------185 çekilecek
14)perican55---------185 çekilecek
15)Nara87 -----------185 çekilecek
16)deryadeniz28-----------185 çekilecek
17)Kelebekcim-----------185 çekilecek
18)berirem--------185 çekilecek
19)Statistician----------185 çekilecek
20) cesmi_naz---------185 çekilecek
21)vazgecilmez-----------185 çekilecek
22)cerenkar---------185 çekilecek
23)Limonlu_Cheescake----------185 çekilecek
24)_tiramisu_-------------185 çekilecek

tolin için bugün başlıyoruz niyetin nedir tolinciğim ??? Ramazanınız şimdiden mübarek olsun...İlk sahurumuza kalkıcaz bugün

Tamamdır.. Rabbim gönlüne göre versin...

ooo hadi hayırlısı her fırsatı değerlendir şekerim...Nasibin karşına çıkacak

arkadaşım rica etsem beni listeden çıkartabilir misin? inanın sizi yarı yolda bırakmak istemem ama ben çok zorlanıyorum okurken.
tolin arkadaşım sende hakkını helal et, seninle alakalı bir durum değil biliyorsun..Allah'ım dualarını ve niyetlerini kabul etsin inşallah

tamam canım seni çıkarıyorum ve anlıyorum da aynı zamanda....

Başka katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bildirinizzz

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -- tolin için okuyacağız
1)mavigece07 -------185 çekilecek
2)Enfl------------185 çekilecek
3)Lilruba -----------185 çekilecek
4)MissCherryBloosom------------185 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim------------185 çekilecek
6)fndkfndk-----------185 çekilecek
7)rapisa-----------------185 çekilecek
8)tolin------------185 çekilecek
9)Sottile------185 çekilecek
10)capoeira------185 çekilecek
11)özgem81--------185 çekilecek
12)Nehirsu85----------185 çekilecek
13)buujuu----------185 çekilecek
14)perican55---------185 çekilecek
15)Nara87 -----------185 çekilecek
16)deryadeniz28-----------185 çekilecek
17)Kelebekcim-----------185 çekilecek
18)berirem--------185 çekilecek
19)?????----------185 çekilecek
20) cesmi_naz---------185 çekilecek
21)vazgecilmez-----------185 çekilecek
22)cerenkar---------185 çekilecek
23)Limonlu_Cheescake----------185 çekilecek
24)_tiramisu_-------------185 çekilecek

tolin için bugün başlıyoruz niyetin nedir tolinciğim ??? Ramazanınız şimdiden mübarek olsun...İlk sahurumuza kalkıcaz bugün

hangi güne kadar bitecek canım :26:

Canım Allah razı olsun tamam 100 taneyi alırsan çok makbule geçicek...bende 160 ı okurum

tamamdır canım ben 100 taneyi okudum, Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…