Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

neyi canım valla canım benim biraz hevesim kaçtı . geçen gün listenin çoğunu alıntıladım 20 kişi falan . 20 kişiyi alıntılamakta baya zor . 50 sayfa boyunca kullanıcıları alıntılamak için dolaştım.neyse alıntıladım işte cevap vermeyenler var. ne yapayım ? bende bilmiyorum bir fikrin varmı canım

Rapisa ne yapacagiz :26::26:

Ayy kacirma sakinnn

Önce sen baksaydın kuzum çocuğu beğenecek misin bakalım. Kuzenine söylerdin fikrini. Öbür türlü çocuğun yüzüne söylemek olmaz elektrik alamadım diye. Yani olur aslında ama mesela ben yapamam.

haber vermeyen kaç kişi var ki :44: eger gerçekten ulaşamadıysak onlarınkini kendi aramızda bölüştürüp okuyyalım yarın akşama kadar

bide kızlar acaba birbirimize telefon numaralarımızı mı versek, yada bi kişide toplansa en azından, ulaşılamama durumunda ordan da haberleşilir böylece, daha az sıkıntı olur :26:

aynen canım katılıyorum. yani listede 24 kişi var bence sayı fazla 10 kişi olsun ama sözünü tutsun tutamıyorsa da haber versin bak ben 8. kişiyim hala bu oluyor bu nifak sokmak değil yapılması gereken birşey

Tatlim findiga katiliyorum bugün bitecektir haber etselerdi keşke .
Paylasirdik bitirirdik.
Hic haber etmeyenleri cikaralim, sana oldu haftaya baskasina olmasin en azindan.
Sana eger baska yapilacaksa bende alirim canim icin rahat olsun.

canım üzüldüm doğrusu......aslında okudukça ezberliyor insan.....

birkaç güne bir bakmışsın ezberinde.......

ben sorumluluk almak istemiyorum canım yükü ağır neticede 1 dua eksik yanlış olsa olmıcak.

o yüzden başım ağrır okuyamam ya da yanlış okurum diye korkuyorum.

hayırlı iş için okumaya devam edicem ama.

canım zaten bende öyle yapıcam o yüzden dedim görüşmek istiyosa face ten eklesin. hatta dedimki kuzenime belkide adamın haberi yok teyzesi ona kız arıyo ne işler ya dedim ismi ne kuzenim ismini bilmiyo face ten eklerse görücez bakalım üfff bende tuhafım 35 yaşında ya yaşlı gibi geliyo bende 29 um ama kendimi 25 gibi hissediyorum 10 yaş var gibi geliyo aramızda

Önce sen baksaydın kuzum çocuğu beğenecek misin bakalım. Kuzenine söylerdin fikrini. Öbür türlü çocuğun yüzüne söylemek olmaz elektrik alamadım diye. Yani olur aslında ama mesela ben yapamam.

Sen bana vermekle başlayabilirsin
Mail adresinde Seksüceylo et cimeil

kızlar bence yarın karar verelim okuyup mu haber vermediler yoksa hiç mi okumadılar bilmiyoruz bekleyelim bence
listeye bakayım tekrar

Paylasirdik bitirirdik.
Hic haber etmeyenleri cikaralim, sana oldu haftaya baskasina olmasin en azindan.

kızlar listeyi düzenledim son hali böyle

50 okundu kalan 135 1)mavigece07 -----------.rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 2)Enfl---------------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 3)Lilruba ------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
185 okundu 4)MissCherryBloosom-------------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 5)Ceylinimdeceylinim-------------rapisa için 185 adet tefriciye a85 okundu
185 okundu 6)fndkfndk-------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
189 okundu 7)rapisa----------------rapisa için 185.+ 4.adet tefriciye
185 okundu 8)tolin----------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 9)Sottile-------rapisa için 185 adet tefriciye
haber verecek 10)capoeira------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 11)özgem81--------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 12)Nehirsu85----------rapisa için 185 adet tefriciye
haber yok 13)buujuu--------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 14)perican55----------rapisa için 185 adet tefriciye
haber yok 15)Nara87 ---------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 16)deryadeniz28------------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 17)Kelebekcim-----------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 18)berirem---------rapisa için 185 adet tefriciye
haber verecek 19)Statistician----------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 20) cesmi_naz---------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 21)vazgecilmez----------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 22)cerenkar--------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 23)Limonlu_Cheescake----------rapisa için 185 adet tefriciye
185 okundu 24)_tiramisu_-------------rapisa için 185 adet tefriciye

kuzum alıntı yaptın mı eksik görünenleri.....

belki yazmayı unutmuşlardır......

yada okumuşlardır.....yazdıkları gözden kaçmıştır......:26:

Paylasirdik bitirirdik.

Konu açıldığındada mavide sıkıntı olmuş sanırım o zaman ben daha katılmamıştım ona liste bitince yeniden okuruz demiştik sanada yeniden okuruz cnm hatta listede böyle sıkıntı olan arkadaşlara bir tur daha döneriz ama bence hiç dert etme dua bu geç oldu diye kabul olmayacak diye bir kaidemi var hep derim abdest bile şüphe götürmüyor duanda şüphene düşme bnce olacak benim içimdende oyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…