- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.621
İyi canım şimdilik bir sorun yok onun arayıp mesaj atmaması dışında
İşleri yoğun terfi etti yeni ... onların iş yerinde statü değişiklikleri olmuş..bizimkide fabrika müdüründen sonra gelen adam olmuş...müdür olmuş yani ...63 kişinin sorumluluğu ondaymış dediğine göre dün mesaiye kalmasa görüşücektik... hedefim fabrika müdürü olmak diyo...çok hırslı...aşk meşk işlerini ikinci plana almış durumda... dedim "kafanda başka biri mi var ondanmı böyle kafan karışık " diyorum..."kimse yok malesef ..tek biri iş şuan "diyo ...beni hayatında görmüyo yani daha...hem beğendiğini söylüyo sevgili olmak istediğini söylüyo , hem de böyle cevaplar.... kendi bilir...hiç bişey yazmadım bugün... o ne zaman görüşelim derse o zamanı beklicem
Malesef oğlak burcunun temel tanımı '' işkolik '' kelimesidir. İşlerine aşırı bağlıdırlar ve diyebilirim ki iş hayatları 1.plandadır işin zor yani
Bu sebeple ben de çok sıkıntı yaşardım ikili ilişkilerimde
canıımmm ne durumdasınn :26:
nolcak böyle :2: ...valla zamana bıraktım...nasıl ilgisi yoğunlaşacak bilmiyorum
canım çok süper olur 260 tan ne kadar çekebilirsin...yarın akşama kadarmış...akşam 10 gibi evde olucam ingilizce kursum var...şimdide fırsat bulup rapisanın tefriciyelerini bitirmeye çalışıyorum
İyi canım şimdilik bir sorun yok onun arayıp mesaj atmaması dışında
İşleri yoğun terfi etti yeni ... onların iş yerinde statü değişiklikleri olmuş..bizimkide fabrika müdüründen sonra gelen adam olmuş...müdür olmuş yani ...63 kişinin sorumluluğu ondaymış dediğine göre dün mesaiye kalmasa görüşücektik... hedefim fabrika müdürü olmak diyo...çok hırslı...aşk meşk işlerini ikinci plana almış durumda... dedim "kafanda başka biri mi var ondanmı böyle kafan karışık " diyorum..."kimse yok malesef ..tek biri iş şuan "diyo ...beni hayatında görmüyo yani daha...hem beğendiğini söylüyo sevgili olmak istediğini söylüyo , hem de böyle cevaplar.... kendi bilir...hiç bişey yazmadım bugün... o ne zaman görüşelim derse o zamanı beklicem
kızlar bu tefriciye bittikten sonra beni listeden çıkartır mısınız? bu 185 i okuyacağım Allah kabul eder inşallah,bundan sonra okumak istemiyorum.
aynen ben de listeden çıkmak istiyorum.
rapisa için okumuştum zaten.
hayırlı iş topiğine devam etmek istiyorum sadece, ezbere bilmediğim için bilgisayara bakarak okuyorum o da başımı ağrıtıyor.
ramazanda zaten başım ağrır bir de başka yoğunluğum olma ihtimali de var, zorlanırım okuyamam falan söz vermiş olmıyım diye düşündüm.:26:
kusura bakmayın kızlar böyle girdim çıktım ama önemli bir sorumluluk olduğu için okuyamazsam üzülürüm.
Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah.
kızlarrrr çıkmayınsayıdan çok başka kalplerden dua almak önemli olmadı az alırsınız okuyabileceğiniz kadar yada destek oluruz gerçi herkesin adınada konuşmayayım ama ben hıc ıstemıyorum çıkmanızı
ramazan olmasa çıkmayı düşünmezdim de şimdi ramazanda okuyamam diye düşündüm. zaten bu aralar biraz başım dönüyor ve ağrıyor aç karna zorlanırım söz vermiyim dedim. bir de ben ezbere de bilmiyorum.
bu aralar boştum hem iş hem eş topiğine girdim ama yakın zamanda bir takım işlerim çıkıcak büyük olasılık ondan dolayı sadece iş topiğine devam ediyim ikisini birden yürütemeyebilirim diye düşündüm. neticede sorumluluk şimdi okurum diyip okumamak olmaz.
ama ben arada gelir muhakkak hepiniz için dua ederim.
peki canım o zaman ama unutma bizi dualarında
kızlar bu tefriciye bittikten sonra beni listeden çıkartır mısınız? bu 185 i okuyacağım Allah kabul eder inşallah,bundan sonra okumak istemiyorum.
aynen ben de listeden çıkmak istiyorum.
rapisa için okumuştum zaten.
hayırlı iş topiğine devam etmek istiyorum sadece, ezbere bilmediğim için bilgisayara bakarak okuyorum o da başımı ağrıtıyor.
ramazanda zaten başım ağrır bir de başka yoğunluğum olma ihtimali de var, zorlanırım okuyamam falan söz vermiş olmıyım diye düşündüm.:26:
kusura bakmayın kızlar böyle girdim çıktım ama önemli bir sorumluluk olduğu için okuyamazsam üzülürüm.
Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah.
nolcak böyle :2: ...valla zamana bıraktım...nasıl ilgisi yoğunlaşacak bilmiyorum
Anaaa yaprak dökümü olmuş resmen. Üzüldüm aslında. :26:
Rapisacım Capoeira giremiyor ya, biz onunla haberleştik. O son gün pazar sandığı için okumamış ama ben haber verince okurum dedi. Bitmiş gösterebiliriz yani onu. Maşallah şıp diye okuyuveriyor, hiç yarı yolda bırakmaz. :)
Bu arada moralini bozmak istemem ama sende epey aksilik meydana geldi gibi geldi. Biraz ağır ilerledi sanki, kendin de söylüyordun zor okudum diye. Açıkçası ben üzüldüm bu duruma. Kendin için yeniden tefriciye başlamanı tavsiye ediyorum. Hatta ben de okumak isterim senin için.
Bitirmeyen ve yardım isteyen olursa yardım da edebilriim kızlar ayrıca.
unutmam canım kesinlikle hepiniz için gördükçe dua edicem.
canım ben dediğim gibi ramazan olmasa çıkmıcaktım başka işlerim de çıkıcak büyük olasılık ondan bir tek hayırlı iş için okumaya devam ediyim dedim.
şimdi zorlanıp ilerleyen zamanlarda okumamazlık yaparsam kendimi kötü hissederim.
ezbere bilsem her türlü okurdum da şimdi ezbere bilmiyorum ezberlesem karıştırıcam korkusu yaşıcam.
yoksa ben de isterdim devam etmeyi Allah hepinizin dualarını kabul etsin.
sağol canım duyarlılığın için keşke herkes senin gibi olsa. bende senin gibi düşündüm kendim için tekrar istikrarlı okuyup okuyamazsa da haber verebilecek fazla kalabalık olmayan bir listeyle okumak isterdim.şöyle ama ben üzülmedim Salavat okumak güzel birşey sevap kazanıyoruz böylece.hayırlısı olsun Allah razı olsun okuyan herkesten
Rapisa ne yapacagiz :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?