- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.221
Tartışmaya dönmesini istemiyorum bu konunun ama kendime yapmadığım bir şey ben onu söyleyince arkadaşım okumadım kendime reglimin bitmesini bekledim. Fnka da okumak sinmedi içime o yüzden.Ama oku diyorsanız okurum yarın hepsini problem olmaz benim için.
Tartışmaya dönmesini istemiyorum bu konunun ama kendime yapmadığım bir şey ben onu söyleyince arkadaşım okumadım kendime reglimin bitmesini bekledim. Fnka da okumak sinmedi içime o yüzden.Ama oku diyorsanız okurum yarın hepsini problem olmaz benim için.
tartışmaya dönmez canım sen nasıl rahat ediyorsan burada zaten amaç niyet acaba varsa işin içinde okuma zaten.Bölüp bitiren arkadaşlar olarak okuruz bız o sayıyı Sadece birçok yerde okunabildiği bilgisi farklı ağızlardan nette paylaşılmış bu konuyu soran arkadaş çok oluyor bilgi amaçlı paylaşıyoruz.Senin sıran gelincede hatrlat regl olan ark okumasın öyle bir acaban varsa eğer
canım anlıyoruz seni içine sinmiyo kabul olmaz diye... Ama bu bir ayet değil salavatı şerife ...
türkçesini okursan Allaha peygamberle ilgili dua ediyosun..
Senin sıran geldiği zaman emin ol bu 20 küsür kişiden nerden baksan bi 5 kişi adet olmuş olucak...kabul olmaz diye düşünme bence...ama karar senin yine tabi
Yok yok ne seni yanlış anladım ne de günah olduğunu düşünüyorum. Günah ya da haram değil sonuçta ama bu da her zaman yapabildiğimiz bir şey değil, yapmışken şüphesiz bir şekilde olmasını isterim.içine sinen o şekildeyken de okusun fetva vermiyorum zaten. Haftalardır okuyoruz burda adetliyken okuyanlar da oldu ve hiç bir şey söylemedim. Ama dediğim gibi ben kendime bu şekildeyken okumuyorum, fnka okumak da sinmeyecek içime.canım yanlış anlaşılmak istemem ben sadece senin yazdığına karşılık nette 2 siteye baktım...biride emin olduğum bir siteydi.....baktınmı linklere
bilemiyorum.....ama içine sinmiyorsa.....ne diyebiliriz......fetvalar Allahın emrettiği helal haramlar gibi ayetle belirtilmediği için farklı şekillerde
fıkıh adamları tarafından belirleniyor....yani okusanda haram olmuş olmuyor,günahı yok....yani mesela mesheplere göre de bazı hükümler değişir onun gibi....ama biz diğer mezheplere de uyabiliriz....çünkü onlarda Hakdır......:13::13::13:
yani okunabilir diyen hocaya uyup okunabilir....okunmaz diyen hocalara da uyup okumayabilinir.....tercih.....
tercihine saygım var.....
Yok yok ne seni yanlış anladım ne de günah olduğunu düşünüyorum. Günah ya da haram değil sonuçta ama bu da her zaman yapabildiğimiz bir şey değil, yapmışken şüphesiz bir şekilde olmasını isterim.içine sinen o şekildeyken de okusun fetva vermiyorum zaten. Haftalardır okuyoruz burda adetliyken okuyanlar da oldu ve hiç bir şey söylemedim. Ama dediğim gibi ben kendime bu şekildeyken okumuyorum, fnka okumak da sinmeyecek içime.
YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek
1) mavigece07 - vezgecilmez -110 çekilecek 110 bitti
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek
benim bitmişti......:13::13::13::13:
bölüşelim ben 100 alıp okumaya başlıyorum ozaman arkadaşlar.
eğer katılmak istiyosanız siz ve başka arkadaşlardan başlığı bilgilendirir misiniz...listeye ekleyeceğim sizi de
tamam kuzum....hassasiyetini anlıyorum...Allah eksiğimizle fazlamızla kabul etsin inşaallah......
bölüşelim ben 100 alıp okumaya başlıyorum ozaman arkadaşlar.
YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek
1) mavigece07 - vezgecilmez -110 çekilecek 110 bitti
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek
Allah kabul etsin canım.fndkfndk payıma düşen 110 tefriciyeyi bitirdim. Allah kabul etsin, duanı yazdığında duanı da okurum..
Amin canım... Cümlemizin.
Allah razı olsun canımben nehırsudan kalan 220 adetın 50 sını okudum bılgınıze arkadaşlar....
Allah kabul etsin canım.
Okuma canım bence de sen. Benim için sorun yok ama senin içinde şüphe oluşmuş. Çok makbule geçmeyebilir. Saygı duyuyorum. Paylaştırırız biz okumak isteyen arkadaşlara senin payını. Ama duama amin de yazdığımda olur mu? :)
Nehirsu85 in 220 tefriciyesi vardı ve okuyamıyor. Özgem 50 sini okudu. Bende 100 okudum kaldı 70..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?