Hayırlı biri ile evlenmem için dua

Nazifee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
7
5
27
Selam aleykum kızlar ismim Nazife öncelikle herseyin hayırlısını benim İcin ve tüm bekar kardeşlerim İcin yuce Rabbimden temenni ediyorum. 27 yasında bekar bir kızım hayatımda kimse yok hayırlı bir evlilik nasibimdeki kişi ile yollarımızın bulusması önümüzdeki engellerin kalkmasıni istiyorum. Nasibimdeki kişi ile yollarımızın bulusması önumuzdeki engellerin kalkması İcin yasin süresi okurmusunuz. Ve okuduğunuzu bu şekilde bagışlarmısınız. Müminin mümine yaptığı dua makbuldür belkide Allah katında siz değerlisiniz 🥰

Cuma günü adınıza Yasin suresi okuyup bağışlarım. Bir de Taha suresi var 21 gün boyunca okuyan hayırlı biriyle evlenir diyorlar

Selam aleykum kızlar ismim Nazife öncelikle herseyin hayırlısını benim İcin ve tüm bekar kardeşlerim İcin yuce Rabbimden temenni ediyorum. 27 yasında bekar bir kızım hayatımda kimse yok hayırlı bir evlilik nasibimdeki kişi ile yollarımızın bulusması önümüzdeki engellerin kalkmasıni istiyorum. Nasibimdeki kişi ile yollarımızın bulusması önumuzdeki engellerin kalkması İcin yasin süresi okurmusunuz. Ve okuduğunuzu bu şekilde bagışlarmısınız. Müminin mümine yaptığı dua makbuldür belkide Allah katında siz değerlisiniz 🥰
Aleyküm selam Nazife kardeşim 1 Yasin niyetinizi bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnn🤲🏻

Allah hayırlı kişiyle, hayırlı en doğru zamanda, hayırlı şekilde buluştursun 🤲🏻

Cuma günleri sela ile ezan arası 18 defa cuma suresi okuyunca da kısmet açılıyo diyolar her cuma yapıyosun bunu ama yapma usulu var bunu bir araştırın bende tam bilmiyorum yapanlar olumlu sonuç almış

X