Hayır diyememe aileye bağlılık

Denizim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
395
150
53
Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var .ben yaklaşık 1 yıldır evliyim .kendi annem beni hep çağırıyor yanına.yakin oturuyoruz .bende gidiyorum her gün.evet gitmek istiyorum bazen ama hergun değil.benim evli olduğumu kabullenemedi.ayri bir evim ve hayatım var.ama hergunbeni yanında istiyor.bende kiramiyorum.hayir diyemiyorum.benfe evimde kalmak evimde kahvaltı yapmak istiyorum.evimde durmak istiyorum.gelmem dediğimde trip atıyor küsüyor.galiba ben hayır diyemiyorum.yardimci olur musunuz?

Bugün kahvaltıya dışardayım, misafirim var gibi birkaç yalanla idare edin. Ayağınızı yavaş yavaş kesin. Ya da direk “Hayır” deyin

Normalde gelinler kvden bu konuda şikayetçi olur.
Onlara nasıl araya mesafe köy diyorsak sizin içinde öyle ne yazikki
Eşimi öne sürerim,yorgunum,hastayım,halsizim,misafirim var yada kv ye gideceğim derim.
Gerçekten de bir kaç hafta kv ye gidersen anlar belki durumu.
Anne gelemem eşime sulunu hazirlicam,eşimin istediği su var istersen sen gel yanıma derim.
Trip atsın en fazla 3-5 aya alışır.

Eşiniz aynısını yapsa, anneme hayır diyemiyorum dese ve kv niz habire oğlunu çağırmaya devam etse, o zaman da “ ay kocam hayır diyemiyor napsın” der miydiniz?

Hiç zannetmiyorum. Bence bir an evvel bu işe bir dur demelisiniz. Zira eşiniz size trip atmaya başlarsa bu sefer, hakkıdır.

Eşik işteyken gidiyorum o gelmeden de geliyorum.esim gitmiyor ki

Her zaman söylerim böyle durumlarda çözüm kesin ve net tavırdır. Yoksa daha yıllarca hiç evlenmemiş gibi takılırsınız bu evliliğinizde de sorunlara yol açar. Ayrıca burada bi kadın eşimin annesi evlendiğini kabul edemedi eşim de hayır diyemiyor diye konu açsaydı o eşi de ailesini de linç ederdik.

İşte eşim için sorun yok ki o evde yokken annemdeyim o varken evdeyim.

Çok ettim gelmiyor sen gel diyor toplasan 3 kere gelmiştir
eşim istemiyor desen nasil olur acaba desen ki anne işte kocam dedi ki evlendin artik evinde dur filen yemeklerimi özensiz yapiyorum orda oturunca laf ediyor filen desen ben bunlari desem annem daha gelme der temizligi bahane ede bilirsin bide ütu vb :)

İşte eşim için sorun yok ki o evde yokken annemdeyim o varken evdeyim.
İyi de nereye kadar böyle. Her gün mü gidiyorsunuz nasıl kendi evinize alışacaksınız böyle devam ederse anneniz nasıl kabullenecek evlendiğinizi

Eşimle annemin arası çok iyi.oyle annem daha çok üzülür eşime trip atar

Eşimle annemin arası çok iyi.oyle annem daha çok üzülür eşime trip atar
Öyle yapmayın bence de aralarına girmiş olursunuz bir kaç defa yapın trip atsın bilmemezlik yapın alışır

Ben de hiç anlam veremiyorum.
Ne gereksiz şeyler aynı şeyi erkek yapsa neler deriz ki normal de değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…