Kendi öz annem ve babam evlerini sattılar ve bizim taraflarda ev tutmak istediler. Hemen hemen aynı mahallede sayılır baktıkları ev. Annem bana gönlün yok gibi dedi ve direk söyledim evet istemiyorum diye. Oturdum anlattım , sen anne yüreği sürekli gel onu pişirdim gelin bunu yaptım diyeceksin ama ben evliyim düzenim var bu benim evliligime zarar verir dedim. Biliyorum biraz kırıldı ama kusmedi anladı ki anlamak zorunda. Bir çocuğu dünyaya getiriyorsan birgün onunda kendi yuvasi olacağını kabulleneceksin yoksa o çocuk hiç gelmesin dünyaya. Kayinvalidem de 2 sokak ötede onada aynı şekilde benim evim düzenim var net! İlerde de çocuğumu kız veya erkek farketmez dizimin dibinde kendileri istese de oturtmam. Biraz mesafe olmalı sonra tadı kaçıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır diyememe aileye bağlılık
- Konu Sahibi Denizim81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ailesorunlari bağlılık hayır diyememek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
bağlılık gönül bağı ile olur bağımlılık baska sizin yasadıgınız bagımlılıkMerhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var .ben yaklaşık 1 yıldır evliyim .kendi annem beni hep çağırıyor yanına.yakin oturuyoruz .bende gidiyorum her gün.evet gitmek istiyorum bazen ama hergun değil.benim evli olduğumu kabullenemedi.ayri bir evim ve hayatım var.ama hergunbeni yanında istiyor.bende kiramiyorum.hayir diyemiyorum.benfe evimde kalmak evimde kahvaltı yapmak istiyorum.evimde durmak istiyorum.gelmem dediğimde trip atıyor küsüyor.galiba ben hayır diyemiyorum.yardimci olur musunuz?
- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
Annenizin kardesi akrabası arkadası sosyal hayatı yok mu merak ettımKendi öz annem ve babam evlerini sattılar ve bizim taraflarda ev tutmak istediler. Hemen hemen aynı mahallede sayılır baktıkları ev. Annem bana gönlün yok gibi dedi ve direk söyledim evet istemiyorum diye. Oturdum anlattım , sen anne yüreği sürekli gel onu pişirdim gelin bunu yaptım diyeceksin ama ben evliyim düzenim var bu benim evliligime zarar verir dedim. Biliyorum biraz kırıldı ama kusmedi anladı ki anlamak zorunda. Bir çocuğu dünyaya getiriyorsan birgün onunda kendi yuvasi olacağını kabulleneceksin yoksa o çocuk hiç gelmesin dünyaya. Kayinvalidem de 2 sokak ötede onada aynı şekilde benim evim düzenim var net! İlerde de çocuğumu kız veya erkek farketmez dizimin dibinde kendileri istese de oturtmam. Biraz mesafe olmalı sonra tadı kaçıyor.
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Annenizin trip atmasindan korkmayın.
Ufaktan başlayın, işim var. Evi temzileyecem, kocam gelecek, yemek yapacam, dışarıda işim var, arkadaşımla buluşacam, kocamla alışveriş yapacam.
Çok şikayet ederse siz de diyin ki anne o kadar özlediysen bosanip temelli yanına geleyim, benim de evim var artık, kocamla aram mi bozulsun diyin.
Ufaktan başlayın, işim var. Evi temzileyecem, kocam gelecek, yemek yapacam, dışarıda işim var, arkadaşımla buluşacam, kocamla alışveriş yapacam.
Çok şikayet ederse siz de diyin ki anne o kadar özlediysen bosanip temelli yanına geleyim, benim de evim var artık, kocamla aram mi bozulsun diyin.
Var elbette ben istemeyince şuan onların olduğu şehirde yaşıyorlar. Çevresi epey kalabalık kardeşleri, annesi ve yiğenleriyle beraber. Ben yılda 2 kez gidiyorum onlarda 1 kez geliyor böyle vakit geçiriyoruz. En doğru kararı verdigime inanıyorum. Eşim annemi, annemde eşimi çok seviyor. Yakın olsaydık eminim zamanla sorunlar çıkacaktı.Annenizin kardesi akrabası arkadası sosyal hayatı yok mu merak ettım
- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.792
- 548
Anneniz bile olsa sınırlarınızı koruyun zira eşinize de yazık olabilir..Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var .ben yaklaşık 1 yıldır evliyim .kendi annem beni hep çağırıyor yanına.yakin oturuyoruz .bende gidiyorum her gün.evet gitmek istiyorum bazen ama hergun değil.benim evli olduğumu kabullenemedi.ayri bir evim ve hayatım var.ama hergunbeni yanında istiyor.bende kiramiyorum.hayir diyemiyorum.benfe evimde kalmak evimde kahvaltı yapmak istiyorum.evimde durmak istiyorum.gelmem dediğimde trip atıyor küsüyor.galiba ben hayır diyemiyorum.yardimci olur musunuz?
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Anne ev işim var, ütüm var , çamaşırım var, bulaşığım var, süpürmem lazım , toz almam lazım daha zibilyon şey var. Bunları söyleyin.
Zaten hem bunları yapıp hem her gün iş haricinde evden çıkmak çok zor iş.
Ben de tam tersini yaşıyorum. Anne babalar çocuklarına bağımlı oldukları için durum böyle oluyor.
Ben de yıllardır ayrı şehirde yaşarım ve evlendim ona rağmen ailem sürekli gelip evimde kalmak ister uzun uzun. Evlendiğimi ayrı bir hayatım olduğunu eşimin bundan rahatsız olabileceğini asla düşünmüyorlar. Ama bahanelerle sürekli ertelediğimde bu bir çözüm olmuyor. Anneme açık açık söyledim. Ha dersen ki oldu mu çözüm hayır. Hala her gün arıyor her gün. Her şeyi ona sormamı ister. Bebeğim olacak benim değil de sanki onun bebeği olacak gibi davranıyor. Ama ben her seferinde sınır çiziyorum. Üzülüyor biliyorum ama aksi beni üzecek.
Ben de yıllardır ayrı şehirde yaşarım ve evlendim ona rağmen ailem sürekli gelip evimde kalmak ister uzun uzun. Evlendiğimi ayrı bir hayatım olduğunu eşimin bundan rahatsız olabileceğini asla düşünmüyorlar. Ama bahanelerle sürekli ertelediğimde bu bir çözüm olmuyor. Anneme açık açık söyledim. Ha dersen ki oldu mu çözüm hayır. Hala her gün arıyor her gün. Her şeyi ona sormamı ister. Bebeğim olacak benim değil de sanki onun bebeği olacak gibi davranıyor. Ama ben her seferinde sınır çiziyorum. Üzülüyor biliyorum ama aksi beni üzecek.
Tek çözüm var gitmeMerhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var .ben yaklaşık 1 yıldır evliyim .kendi annem beni hep çağırıyor yanına.yakin oturuyoruz .bende gidiyorum her gün.evet gitmek istiyorum bazen ama hergun değil.benim evli olduğumu kabullenemedi.ayri bir evim ve hayatım var.ama hergunbeni yanında istiyor.bende kiramiyorum.hayir diyemiyorum.benfe evimde kalmak evimde kahvaltı yapmak istiyorum.evimde durmak istiyorum.gelmem dediğimde trip atıyor küsüyor.galiba ben hayır diyemiyorum.yardimci olur musunuz?