İyi olur insallah Rabbim yardımcın olsunbakalım canım hacettepeye gidelim diyoruz aşılama için ama yine de bir en az 700-800 gibi harcanacak eğer özel muayene falan da olursak
İyiyim ablacım sen nasılsın? Kp vefatmı etti başınsağolsun.. totemde yapmışsın sanırım inşallah uğurlu gelir..u-mutlu lale kuzu nerelerdesin gel sohbet edelim nasılsn canım
Allah razi olsun gülümİyiyim ablacım sen nasılsın? Kp vefatmı etti başınsağolsun.. totemde yapmışsın sanırım inşallah uğurlu gelir..
Haklısın canım mutsuz değilim çok şükür zamanı gelince bizler de seviniriz ins Hayırlısıyla aminAyna cim benden sana tavsiye mutluluğu sadece kendinde ara elbette mutsuz olduğumuz dönemler olur çabuk atlatmaya bak bol bol gül seni üzecek hersey den uzaklaş unutma hayatta sadece ölüme çare yok gerisi hallolur
Haklısın canım mutsuz değilim çok şükür zamanı gelince bizler de seviniriz ins Hayırlısıyla amin
Amin inşallah canım hep mutlu ol olurmu :)Haklısın canım mutsuz değilim çok şükür zamanı gelince bizler de seviniriz ins Hayırlısıyla amin
cümlemiz canım inşallah aminAmin inşallah canım hep mutlu ol olurmu :)
Maşallah kardeşime maşallah nasıl da yakışmış , İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gerçek olur bi tanem
İyi yapmışsın abla inşallah 9 ay kaldırmazsın takvimini aminnn.. işlerde yuvarlanıp gidiyo işte devam yani.. bubay femara kullandım bende abla 2 yumurta oldu ovitrelle verdi şimdi beklemedeyiz bakalım inşallah 2 yumurtadan en az 1 i bebişe dönüşür diye dua ediyoruzAllah razi olsun gülüm
Iyiyim totem yaptım içimde kalmasın dedim bir kez yapmıştım hemen silmistim
Isler nasıl gidiyor kuzum
ay gülüm benim inşallah seviniriz hep beraber yumurtaların ne kadar büyüdü...İyi yapmışsın abla inşallah 9 ay kaldırmazsın takvimini aminnn.. işlerde yuvarlanıp gidiyo işte devam yani.. bubay femara kullandım bende abla 2 yumurta oldu ovitrelle verdi şimdi beklemedeyiz bakalım inşallah 2 yumurtadan en az 1 i bebişe dönüşür diye dua ediyoruz
Senin anne nasıl oldu abla?
İnşallah tedaviye gerek kalmadan nasip olur abla.. yumurtalar en son 21 22 mm civarıydı inşallah çatlamıştır..ay gülüm benim inşallah seviniriz hep beraber yumurtaların ne kadar büyüdü...
annem hep aynı gülüm aralık sonu annemin yanına gideceğim hem yardımcı olurum ona hem de evini temizler odunlarını falan alırım sonra zaten o zamana kadar hamiş olamazsam aşılama yaptıracağız
Aminnn cümlemizin ablacım.. Allah tüm isteyenlere bu yolda bekleyenlere en yakın zamanda nasip etsin çok zor beklemek her ay insan tükeniyo..Güzel büyümüş maşallah gülüm Allah hayirlisiyla sevindirsin seni kuzum hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarin olur inşallah gülüm
Sen umutla bekle canım benim
tüknmez mi tükeniyor canımAminnn cümlemizin ablacım.. Allah tüm isteyenlere bu yolda bekleyenlere en yakın zamanda nasip etsin çok zor beklemek her ay insan tükeniyo..
İnşallah güzel hislerin boşa çıkmaz ablacım.. bu ay adet olursam maydonoz ve süt buharına oturmayı düşünüyorum. Onu yapıp hamile kalan çok duydumşu hamilelik takvimine baktıkça ne güzel bir his var içimde ya
ben de bir kez yapmıştım onu sonra daha da yapmadımİnşallah güzel hislerin boşa çıkmaz ablacım.. bu ay adet olursam maydonoz ve süt buharına oturmayı düşünüyorum. Onu yapıp hamile kalan çok duydum
3 gün üst üste yapıyomuş yapan sanırım. Denemeye değer bence..ben de bir kez yapmıştım onu sonra daha da yapmadım