---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Icimin ateşini söndürmez dediğin ayran
Zamanında vardı elbet çevremde bir sürü hayran
Şimdi bakma sacimizdaki aklara
Hepsine sor tek tek anlatır sana hikâyemi aglaya aglaya....ayna

Ayna cim benden sana tavsiye mutluluğu sadece kendinde ara elbette mutsuz olduğumuz dönemler olur çabuk atlatmaya bak bol bol gül seni üzecek hersey den uzaklaş unutma hayatta sadece ölüme çare yok gerisi hallolur

Ayna cim benden sana tavsiye mutluluğu sadece kendinde ara elbette mutsuz olduğumuz dönemler olur çabuk atlatmaya bak bol bol gül seni üzecek hersey den uzaklaş unutma hayatta sadece ölüme çare yok gerisi hallolur
Haklısın canım mutsuz değilim çok şükür zamanı gelince bizler de seviniriz ins Hayırlısıyla amin

Allah razi olsun gülüm
Iyiyim totem yaptım içimde kalmasın dedim bir kez yapmıştım hemen silmistim
Isler nasıl gidiyor kuzum
İyi yapmışsın abla inşallah 9 ay kaldırmazsın takvimini aminnn.. işlerde yuvarlanıp gidiyo işte devam yani.. bubay femara kullandım bende abla 2 yumurta oldu ovitrelle verdi şimdi beklemedeyiz bakalım inşallah 2 yumurtadan en az 1 i bebişe dönüşür diye dua ediyoruz
Senin anne nasıl oldu abla?

ay gülüm benim inşallah seviniriz hep beraber yumurtaların ne kadar büyüdü...
annem hep aynı gülüm aralık sonu annemin yanına gideceğim hem yardımcı olurum ona hem de evini temizler odunlarını falan alırım sonra zaten o zamana kadar hamiş olamazsam aşılama yaptıracağız

İnşallah tedaviye gerek kalmadan nasip olur abla.. yumurtalar en son 21 22 mm civarıydı inşallah çatlamıştır..

Güzel büyümüş maşallah gülüm Allah hayirlisiyla sevindirsin seni kuzum hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarin olur inşallah gülüm
Sen umutla bekle canım benim

Güzel büyümüş maşallah gülüm Allah hayirlisiyla sevindirsin seni kuzum hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarin olur inşallah gülüm
Sen umutla bekle canım benim
Aminnn cümlemizin ablacım.. Allah tüm isteyenlere bu yolda bekleyenlere en yakın zamanda nasip etsin çok zor beklemek her ay insan tükeniyo..

Aminnn cümlemizin ablacım.. Allah tüm isteyenlere bu yolda bekleyenlere en yakın zamanda nasip etsin çok zor beklemek her ay insan tükeniyo..
tüknmez mi tükeniyor canım bu ay yapmadığım şey kalmadı ama bakalım ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah amin hayırlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…