- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
annem de bana çok dedi ben bir gece yapmıştım canım olmadı diğer ay bende denerim hamilelik olmazsa3 gün üst üste yapıyomuş yapan sanırım. Denemeye değer bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem de bana çok dedi ben bir gece yapmıştım canım olmadı diğer ay bende denerim hamilelik olmazsa3 gün üst üste yapıyomuş yapan sanırım. Denemeye değer bence..
Anne sözü dinle azcık abla inşallah hamilelik olur ama olmazsa da yap onu ama kendini soğuğa karşı çok iyi koruman gerekiyomuşannem de bana çok dedi ben bir gece yapmıştım canım olmadı diğer ay bende denerim hamilelik olmazsa
evet annem hep patik giy diyor ne yaptın patikleri diyor sana vermiştim diyip duruyor kızıyor ya hediye ediyorsun falan kalıyor mu ki çorap giyiyorum diyorum laf anlamıyor bu kız diyip kızıyor bana da kalın patiklerden alayım ayağıma ısınmıyor kışları hiçAnne sözü dinle azcık abla inşallah hamilelik olur ama olmazsa da yap onu ama kendini soğuğa karşı çok iyi koruman gerekiyomuş
Ah anneler hep öyle.. bende patik pek giymem ama sıcak tutan ev terlikleri var onlarda patik gibi ayağa geçiriliyo çok sıcak tutuyo o tip şeyler. içine de havlu çorap giyince oh sıcacık. Bizim kendimizi sıcak tutmamız lazım ne gelirse ayaklardan geliyoevet annem hep patik giy diyor ne yaptın patikleri diyor sana vermiştim diyip duruyor kızıyor ya hediye ediyorsun falan kalıyor mu ki çorap giyiyorum diyorum laf anlamıyor bu kız diyip kızıyor bana da kalın patiklerden alayım ayağıma ısınmıyor kışları hiç
annem de bekarlıkta çok derdi şimdi başıma gelince anlıyorumAh anneler hep öyle.. bende patik pek giymem ama sıcak tutan ev terlikleri var onlarda patik gibi ayağa geçiriliyo çok sıcak tutuyo o tip şeyler. içine de havlu çorap giyince oh sıcacık. Bizim kendimizi sıcak tutmamız lazım ne gelirse ayaklardan geliyo
ablam nasılsın taşındın mıgünaydın canım ya nasılsın
buyur kalvaltı edelim
yok daha taşınmadım yaablam nasılsın taşındın mı
Ay ev ekmeği bana da yolla ablayok daha taşınmadım ya
beli degil daha sen asılsın şimdi yemek yapacagımyogurtla yapılan bir yemek
çünkü yarın da ekmek yapacayız erkenden
yoluyayım yufka ekmek çok güzelAy ev ekmeği bana da yolla abla
ay dinlen ablam aman aman benim de kasık ağrım var abla yayoluyayım yufka ekmek çok güzel
ama ben çok yoruldum dünde beri belim agrıyor kalkamıyorum
navle ve cimcimede hasta yanımaza geldile ünüvesrte okuyan kızım burda o bakıyor bize kaç gün dür
geldi oturmamış teysezi
tamam katmer hazır patike gelince inşallah öreriz canım yaay dinlen ablam aman aman benim de kasık ağrım var abla ya
çok uykum oluyor yataktan kalkamıyorum ALLAH'TAN sabah namazına kalkabiliyoruz artık ALLAH DEVAMINI DAİM ETSİN İNŞALLAH AMİN..
ay hamile miyim inancı daha kuvvetleniyor :)
hamileysem katmer istiyorum ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebeğime patik örmeye başla derim :=)
tamam katmer hazır patike gelince inşallah öreriz canım ya
evet bu senin ikinci taşınman olacak bu sene yoruldun ablam ben de bu sene ev taşıdığım için biliyorum hala her yerim tam düzene sokamadım zaman alıyorkış geldi kapıya dayandı ev işimiz hal olsaydı yerleşim ya beklemek zor iş yapmak istemiyorum ev alacayız diye fazla
mecbur da yapıyoruz kalabalık olunca
evet ya inşallah sanada nasip etsin rabimevet bu senin ikinci taşınman olacak bu sene yoruldun ablam ben de bu sene ev taşıdığım için biliyorum hala her yerim tam düzene sokamadım zaman alıyor
ay ablam evine geçince bana da dua et 3 senede 3 kez ev değiştirdik çok zor kiracılıkevet ya inşallah sanada nasip etsin rabim
sevinçliyim ev güzel yeni yapı ilk biz oyuracayız
evet ya zoray ablam evine geçince bana da dua et 3 senede 3 kez ev değiştirdik çok zor kiracılık