- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
ay abla hala bir şey yemedim ne yesem diyegünaydın gel çay içelim kalvaltı yapalım yaglı ekmek var
Ay biraz geciktim sohbeteekimkahvesen kuzum gel yorgunanneneyle hep sohbet ediyoruz biz yalnız kaldık sen de katıl sohbete
bende memnun oldum evet ya çok güzel olurduAy biraz geciktim sohbeteyorgun anneanne tanıstığıma memnun oldum yarın sabah kahvaltıya caya bize gelin :)) keske böyle gercekten kahvaltılarda toplasabilsek ne güzrl olurdu :)
ay gerçekten ablam beni adıyamana çağırdı beni gezdirecek ahh okul zamanında olsaydım maraştan atlar giderdim neyse artık birgün yolum düşerse ikinizin memleketler de yakın tek tek gelirim oh çaylar ablam yağlı da yapar bizeAy biraz geciktim sohbeteyorgun anneanne tanıstığıma memnun oldum yarın sabah kahvaltıya caya bize gelin :)) keske böyle gercekten kahvaltılarda toplasabilsek ne güzrl olurdu :)
ahhh yesek de kilo almasak ne olurdu ki ama kahvaltı sıkı yaparız sonra 10 km yürürüzbende memnun oldum evet ya çok güzel olurdu
kalvaltı közde biber yaglı pide yogurt oh mis
Hannaz ablam sen buralara uğramıyorsun nasılsın
ben de aynı ablam bebek içim kür içip ot içip duruyorum bu ay daha bir umutla sarıldım ama bilmiyrum be ablamBuralardayım , çok şükür yuvarlanıp gidiyorum , dünya işi bitiyor mu hiç ablacım , sen nasılsın :)
ben de aynı ablam bebek içim kür içip ot içip duruyorum bu ay daha bir umutla sarıldım ama bilmiyrum be ablam
Semaver cay benden soruluuuurrr tavşan kanı bunlaaarrrrr geeeelll vatandaaaşş geeeellllsemaver çayı istiyorum ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Közde domates olmazsa olmaaaazzz :)bende memnun oldum evet ya çok güzel olurdu
kalvaltı közde biber yaglı pide yogurt oh mis
ay geleyimSemaver cay benden soruluuuurrr tavşan kanı bunlaaarrrrr geeeelll vatandaaaşş geeeellll
kesinlikle domatesi de çok severim kahvaltıda patates kızartmasını da çok seviyorum eşimde çok seviyor ama benim peynirsiz bir kahvaltı düşünememKözde domates olmazsa olmaaaazzz :)
öyle ablam haklısın sabrediyorum ama bu ay çok umutla beklemedeyim her ay gibiHayırlısı olsun ablacım , Rabbimin verdiği de vermediği de imtihandır aslında , ama farkında değiliz ...
sohbet koyu olmuş burda sevindim
canım nasılsın doğuma az kaldı beşik falan aldın mı :)Canım benm bende geldim