Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar moralim
çok bozuk oglumun sınavı çok kötü
sen nasılsın kaç gündür misafirim çok
giremiyordum
yok ünüviste sınavlise giriş sınavı mı kötü geldi ablam
üzüntüden ne yapacan anne diyor söylemiyorpuanı kaç
dershaneye gitti miüzüntüden ne yapacan anne diyor söylemiyor
onun için gözün aydın o zaman ablamonun küçügü kızım lise sınav
annadolu lisesi gelir diyor o da tercih yapacak yarın
giti canım yadershaneye gitti mi
o zaman benim gibi tembellik yapmışgiti canım ya
evet ya o biraz olsa içim ferahlatıyoronun için gözün aydın o zaman ablam
evet oğlun da seneye daha çok sıksın dişini bak abisini ablasını görünce heveslenmiyor muevet ya o biraz olsa içim ferahlatıyor
bu üçüncü senesi ama biz nazar diyoruz çünküevet oğlun da seneye daha çok sıksın dişini bak abisini ablasını görünce heveslenmiyor mu
aynı benim durum gibi çok konuşulmaması lazım onun için ben de kpss işini kapadım diyorum insanlarabu üçüncü senesi ama biz nazar diyoruz çünkü
çok konuşuyorlardı çevre abisi ablası iyi o daha iyi yapar dediler
çok sakin birçocuk aslında ama canım oglumaynı benim durum gibi çok konuşulmaması lazım onun için ben de kpss işini kapadım diyorum insanlara
milletin dili nazar gibi büyü gibiymiş ramazanda bir hoca demişti geçen sene konuşurken kulağıma küpe oldu bu da benim aslında çok dillendirmemek lazım ablam oğlunu dillendirmeçok sakin birçocuk aslında ama canım oglum
annesinin sag kolu aslında her iş gelir elinden ev ona bırakıp nere gitsem gözüm arkada kalmaz
herkes de bilir öyle oldugunu
ya agzına saglık çocuklar o yüzdenmilletin dili nazar gibi büyü gibiymiş ramazanda bir hoca demişti geçen sene konuşurken kulağıma küpe oldu bu da benim aslında çok dillendirmemek lazım ablam oğlunu dillendirme
kesinlikle ablam benim sırf kaynanam yeter dillendirme konusunda memur olacağımda millete hava atacak gelin memur oldu diye gelinlerin içinde ünv mezunu tek benim 2012 de de kesin göxüyle baktık ama nasip ya olmayınca olmuyor susmadı telefonda da anca kpss kpss kafam şişti benim kendi annem o kadar konuşmaz görümceler hele kaynım kadından beter artık sussunlar diye yeter bıktım içim dışım sınav oldu biraz kafa dinleyeceğim demeye başladım inan şimdiden millet susmaya başladıya agzına saglık çocuklar o yüzden
bana kızıyorlar saten