- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
ALLAH RAHMET EYLESİN ABLAM..benim kaynanam kayınbaba çok oldu vefat edeli
eşim sag olsun şöför oldugu için bazı ileri gördükgezilecek çok yer var ablam ya ahhh ahhh
allah rahmet etsin benimde babam vefat etieşim sag olsun şöför oldugu için bazı ileri gördük
senin babana da ALLAH RAHMET EYLESİN ablam..allah rahmet etsin benimde babam vefat eti
benimki bu ocak ta vefat etisenin babana da ALLAH RAHMET EYLESİN ablam..
babasızlığımı en çok düğünümde yaşadım çok üzülmüştüm 12 ye kadar yemek yapılırken komşulara yardım etmiştim annem de rahatsız olduğundan sonra 1 gibi kuaföre gitmiştim
daha taze senin acın ablambenimki bu ocak ta vefat eti
kızlar hep babacıdır ya insanın hep bir yeri eksik sahipsiz gibi hissediyor insan kendini ve ben evli olduğum halde çok yaşadım bunu eşimin ailesinden de kırıcı tavırlar çok yaşadımevet ya babamı çokseverdim
ya üzüldüm şimdi okudumkızlar hep babacıdır ya insanın hep bir yeri eksik sahipsiz gibi hissediyor insan kendini ve ben evli olduğum halde çok yaşadım bunu eşimin ailesinden de kırıcı tavırlar çok yaşadım
yok çocuk değil ablam atanamadığım için güya üzülüyorlar kilolarımdan bir de beni gariban görüyorlar güya eltim seni küçümsüyorlar diyip durur çok kırıcı lafları var kaynatam biz onu çalışsın diye aldık yoksa neden alacaktıkdedi eşim babasını güzel dille uyardı ama işte laf ağızdan ağır çıktı her şey insanın babası olmasından benim babam yaşasaydı onlar daha düşünerek tartarak söylerdi laflarını ne de olsa beni savunacak kimse yok...ya üzüldüm şimdi okudum
sebep çocukmu allah büyütür
ay ne iyi olurbuyur gel kahve içelim
aynen öyle canım bendede var öyle kişileryok çocuk değil ablam atanamadığım için güya üzülüyorlar kilolarımdan bir de beni gariban görüyorlar güya eltim seni küçümsüyorlar diyip durur çok kırıcı lafları var kaynatam biz onu çalışsın diye aldık yoksa neden alacaktıkdedi eşim babasını güzel dille uyardı ama işte laf ağızdan ağır çıktı her şey insanın babası olmasından benim babam yaşasaydı onlar daha düşünerek tartarak söylerdi laflarını ne de olsa beni savunacak kimse yok...
hayırlısıyla mesleğim olsa memuriyet nasip olsa o zaman daha saygılı olurlar şimdki insanların dini imanı para olmuş
aynen canımablam öyle ne yazık ki oo ben atanamadım ya benden kötüsü yok ...
atanamayınca millete kilolarımda batıyor arkam olmaması da biz de eylülde 3 yıllık evli olacağız ablam bebek de olmadı tabii şimdi son zamanlarda o kadar çok laf oldu ki yüzüme karşı diyemiyorlar arkamdan konuşuyorlar kilo aldım da kaynanam oğluna diyormuş ay bir ara kilo verip çok ii olmuştu şimdi yeniden kilo almış eskisi gibi olmuş diyormuş sanki ben çok zayıftım da hemen zayflamamı istiyorlar hep bir kusur arama çene kapama yok ALLAHA HAVALE EDİYORUM beni küçümseyenleri
atanmayı hayırlısıyla çok istiyorum başı da sonu da hayırlı olsun tabiiaynen canım
atanmayı hayırlısıyla çok istiyorum başı da sonu da hayırlı olsun tabiiaynen canım