---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

allah rahmet etsin benimde babam vefat eti
senin babana da ALLAH RAHMET EYLESİN ablam..
babasızlığımı en çok düğünümde yaşadım çok üzülmüştüm 12 ye kadar yemek yapılırken komşulara yardım etmiştim annem de rahatsız olduğundan sonra 1 gibi kuaföre gitmiştim

benimki bu ocak ta vefat eti

ya üzüldüm şimdi okudum
sebep çocukmu allah büyütür
yok çocuk değil ablam atanamadığım için güya üzülüyorlar kilolarımdan bir de beni gariban görüyorlar güya eltim seni küçümsüyorlar diyip durur çok kırıcı lafları var kaynatam biz onu çalışsın diye aldık yoksa neden alacaktıkdedi eşim babasını güzel dille uyardı ama işte laf ağızdan ağır çıktı her şey insanın babası olmasından benim babam yaşasaydı onlar daha düşünerek tartarak söylerdi laflarını ne de olsa beni savunacak kimse yok...
hayırlısıyla mesleğim olsa memuriyet nasip olsa o zaman daha saygılı olurlar şimdki insanların dini imanı para olmuş

aynen öyle canım bendede var öyle kişiler
paran işin olmasa saygıda yok
ama bana göre hiç hoş degil
kendimden biliyorum 32 yılık evliyim
daha iki üç seneye kadar bana eşime çocuklaıma
saygı yoktu hata oglum diş hekim olanakadar şim di doktor annesi diyorlar
kızım hemşireligi okuyor daha fazla saygı var ama ben böyle sevmiyorum saygı her saman olmalı

ablam öyle ne yazık ki oo ben atanamadım ya benden kötüsü yok ...
atanamayınca millete kilolarımda batıyor arkam olmaması da biz de eylülde 3 yıllık evli olacağız ablam bebek de olmadı tabii şimdi son zamanlarda o kadar çok laf oldu ki yüzüme karşı diyemiyorlar arkamdan konuşuyorlar kilo aldım da kaynanam oğluna diyormuş ay bir ara kilo verip çok ii olmuştu şimdi yeniden kilo almış eskisi gibi olmuş diyormuş sanki ben çok zayıftım da hemen zayflamamı istiyorlar hep bir kusur arama çene kapama yok ALLAHA HAVALE EDİYORUM beni küçümseyenleri

aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…