Sen sıkma ama canınıöyle canım hayırlısı olsun
ohh eşin tam sevindi desene gülüm...Sen sıkma ama canını
Eşim inada bindirdi aslinda biz ta 9 10 ay önceden evi begenmistik o siteden ama kaynim kız kacirinca o tuttu evi yani biz oturmak istediğimizde kimse yoktu sitede kayinvalidemlerden ama kira hesaplı evler ucuz olunca onlar bizden once taşındı esim de ben aşırı tepki verdim diye inada bindirdi annesigil olsun olmasın orada oturacagiz neyse sen sıkma canını benim kuzenimin haniminin 4yildan sonra kendiliğinden oldu tam umudu kesmisti dr düşünme bir süre demiş hayatin akışına birakin demiş esimin teyzesi de ayni sekilde 13 yil sonra cocuk sahibi oldu tek şey stres yapmamakohh eşin tam sevindi desene gülüm...
2 seneyi geçti canım artık bilmiyorum sıka sıka bir ediyorum
evet her şey stresten yaEşim inada bindirdi aslinda biz ta 9 10 ay önceden evi begenmistik o siteden ama kaynim kız kacirinca o tuttu evi yani biz oturmak istediğimizde kimse yoktu sitede kayinvalidemlerden ama kira hesaplı evler ucuz olunca onlar bizden once taşındı esim de ben aşırı tepki verdim diye inada bindirdi annesigil olsun olmasın orada oturacagiz neyse sen sıkma canını benim kuzenimin haniminin 4yildan sonra kendiliğinden oldu tam umudu kesmisti dr düşünme bir süre demiş hayatin akışına birakin demiş esimin teyzesi de ayni sekilde 13 yil sonra cocuk sahibi oldu tek şey stres yapmamak
Bosverrrrevet her şey stresten ya
oluruna bırakmak lazımBosverrrr
Aynenoluruna bırakmak lazım
iyi akşmlarkızlar yerin beli oluyor ama annen nasıl canım doktora git iyi olur:hehe benim yapacak iş de olmayınca anca çene anca çene
inşallah aşıya gerek kalmazöyle yapacağım canım eylüle kadar olmazsa aşılama düşünüyoruz
ilaçlarını pazartesi günü acilde yazdırayım diyorum işte canım bakaım iyi diyim iyi olsun ama bacaklar şişiyi akşmlarkızlar yerin beli oluyor ama annen nasıl canım doktora git iyi olur
bilmiyorum ablam tedavisiz olur dedik 3 kez klomen kullandım onlar dakilo yaptı sonra diyor eşim kilodan olmuyor ben de artık yeter eylüle kadar bekleyelim olmadı artık aşılama düşünelim ünv hastanesinde dedim sadece ilaç parası alınıyormuş o zamanainşallah aşıya gerek kalmaz
varis de var ablam ama annem de lenf ödemi var yani fil hastalığı diyorlar belinden aşaığısı hep şişbacaklarında varism var
anladım burdada var öyle olanlarvaris de var ablam ama annem de lenf ödemi var yani fil hastalığı diyorlar belinden aşaığısı hep şiş
Rabbim şifa versinvaris de var ablam ama annem de lenf ödemi var yani fil hastalığı diyorlar belinden aşaığısı hep şiş
ama sizlerle yazışmasam ben çok sıkıntılı ve stresli olurum afayı yerim yani
ALLAH RAZI OLSUN CANIMRabbim şifa versin
zor hastalık kilosu da var hareketleri kısıtlanıyor bulaşık yıkarken falan oturarak kılıyor az morarma var bir bacağında Şifa verir YA RABBİMİZ İNŞ HAYIRLARLA AMİNanladım burdada var öyle olanlar
aynen gülüm..İyi geceler abla seni buralarda görmek ne güzell.. buralarda yazışmak insanı deşarj ediyo tabiki abla kimseye anlatamadığın şeyleri anlatıyosun rahatlıyosun fikir alıyosun ve bu yolda yanlız olmadığını hatırlıyosun sen canın sıkıldığında takıl buralara