---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Bu adam beni öldürecek bayrama 3 4gun kaldi bugün yine kardeşine gidecek üstelik kalacakmisiz aynı sehirdeyiz bide sirf kavga etmeyelim diye susuyorum bu mübarek günde aksam ütü vs yapacaktim bide kandil yani

bayram agzı heryede sıra yoktur
ancak adıyamana gieyim olursa sıra
hayırla sahurlar hayılı kandiler
Bu adam beni öldürecek bayrama 3 4gun kaldi bugün yine kardeşine gidecek üstelik kalacakmisiz aynı sehirdeyiz bide sirf kavga etmeyelim diye susuyorum bu mübarek günde aksam ütü vs yapacaktim bide kandil yani
idare et canım allah sana sabır versin
hayırlı kandiler bizde mevlüde davetliyiz
ayanadan ses çıkmıyor

hayırla sahurlar hayılı kandiler

idare et canım allah sana sabır versin
hayırlı kandiler bizde mevlüde davetliyiz
ayanadan ses çıkmıyor
Amin abla
gitmek sıkıntı degil zaten haftada en az 1 görüşüyoruz ama durumumu biliyor tekim temizlik yapılacak alışverişe çıkılacak ... çagıran çagırıyor bizim ki de gidiyor :KK43:

amma da kardeşçi kandil günü hadi annesinin babasının yanına gitse neyse

çorba denince akla ben gelirim. çok iyi çorba yaptığım söylenir :confused: şimdilik ramazan olduğu için sana basit ve hafif bir organik çorba tarifi vercem. 2 patates, 1 soğan, sarımsak, 1 kabak, 1 yeşil biber, 1 tatlı kırmızı biberi, 1 havucu yumuşayıncaya kadar kaynat; blendırdan geçir. sonra tereyağı ve tercihen nane- biber kavur üzerine dök. al sana gayet sağlıklı organik sebze çorbası. çok ağır çorba tariflerim de var. ileride veririm
ay kesinlikle deneyeceğim canım şimdi canım çekti be :d:KK70::KK70:

X