hayırla sahurlar hayılı kandilerbayram agzı heryede sıra yoktur
ancak adıyamana gieyim olursa sıra
idare et canım allah sana sabır versinBu adam beni öldürecek bayrama 3 4gun kaldi bugün yine kardeşine gidecek üstelik kalacakmisiz aynı sehirdeyiz bide sirf kavga etmeyelim diye susuyorum bu mübarek günde aksam ütü vs yapacaktim bide kandil yani
Amin ablahayırla sahurlar hayılı kandiler
idare et canım allah sana sabır versin
hayırlı kandiler bizde mevlüde davetliyiz
ayanadan ses çıkmıyor
amma da kardeşçi kandil günü hadi annesinin babasının yanına gitse neyseBu adam beni öldürecek bayrama 3 4gun kaldi bugün yine kardeşine gidecek üstelik kalacakmisiz aynı sehirdeyiz bide sirf kavga etmeyelim diye susuyorum bu mübarek günde aksam ütü vs yapacaktim bide kandil yani
:
ama sizlerle yazışmasam ben çok sıkıntılı ve stresli olurum afayı yerim yaniBen buralardayım
ay kesinlikle deneyeceğim canım şimdi canım çekti be :dçorba denince akla ben gelirim. çok iyi çorba yaptığım söylenirşimdilik ramazan olduğu için sana basit ve hafif bir organik çorba tarifi vercem. 2 patates, 1 soğan, sarımsak, 1 kabak, 1 yeşil biber, 1 tatlı kırmızı biberi, 1 havucu yumuşayıncaya kadar kaynat; blendırdan geçir. sonra tereyağı ve tercihen nane- biber kavur üzerine dök. al sana gayet sağlıklı organik sebze çorbası. çok ağır çorba tariflerim de var. ileride veririm
annesi de aynı binada zaten canımamma da kardeşçi kandil günü hadi annesinin babasının yanına gitse neyse
iyi olur tatlım ama başka ve bilindik bir dr a gitben de bayramdan sonra bir gideyim kadın doğuma diyorum
tam aile binasına bağlamış mevzuyu eşin ya benim eşim de çok düşkün ailesineannesi de aynı binada zaten canım
bilmiyorum canım özele gidememiyi olur tatlım ama başka ve bilindik bir dr a git
Bizde tasinacagiz :/tam aile binasına bağlamış mevzuyu eşin ya benim eşim de çok düşkün ailesine
Araştır ma hastahaneleri ne gidebilir sinbilmiyorum canım özele gidememmaddi nedenlerden dolayı
kesinleşti miBizde tasinacagiz :/
öyle yapacağım canım eylüle kadar olmazsa aşılama düşünüyoruzAraştır ma hastahaneleri ne gidebilir sin
Hayırlısı tatlımöyle yapacağım canım eylüle kadar olmazsa aşılama düşünüyoruz
Evet ev sahibi nin çıkmasını bekliyoruzkesinleşti mi
öyle canım hayırlısı olsunHayırlısı tatlım