---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

iftardan sonra eşimle bebek konusunu konuştuk arkadaşlar zayıflayınca olacağına inanıyorum dedi
ben de sen böyle diyince dedim kendimi kusurlu gibi görüyorum bu kilolar konusunda dedim ,
kendine güvenin gelecek daha farklı olacak mutlu olacaksın stresin azalacak iş konusu bebek konusu peş peşe çözüm bulacak dedi artık zayıflamak bana farz oldu hep diyorum ama yapamıyorum artık iyice sıkıştım ve de kıyafetlere girememek beni yordu

Bebeği düşünme kilo vermeye odaklan ve esinle de kilo ve bebek konusu nu bir süre konuşma tatlim bu ikinize de iyi gelecek

Bebeği düşünme kilo vermeye odaklan ve esinle de kilo ve bebek konusu nu bir süre konuşma tatlim bu ikinize de iyi gelecek
ben konuşmasam da canım benim işte eşim açıyor bazen kilo meselesini ramazansan sonra rejime tam gireceğim işte gülüm

ben konuşmasam da canım benim işte eşim açıyor bazen kilo meselesini ramazansan sonra rejime tam gireceğim işte gülüm
Eşin konuyu açınca uzuldugunu hissettirme ve zayif durma konuyu kapatmaya çalış yada değiştir rejim yaptığını esin bilmesin birden yemeyi kesme dengeli ve az beslen ekmegi kes ve su icmeye çalış cola yi fastfood u hayatindan cikar canim bir dahiliye ve diyetisyen e git ben oğlan i bırakacak birini bulursam gideceğim dr a

diyet ve kilo haftada en az 3 kez konusu açılır yaklaşık 3 senedir evlendikten sonra da önce de hep konuşuldu

Kuzumm çok ta takma kafana ama bi diyetisyene görün istersen. Kilo verme işlemini kısa sürede planlı bi şekilde tamamlarsınn. Sporla da desteklersen hem kafan dağılmış olur. Ben de evde çabalıyorum 3 kilo verdim bakalım decam edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…