- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
ya siz bir birini nerde görüyonuz beee bende görcemmm![]()
face profil resimlerinden tatlımm
ekleyemeyince profilden görelim dedik ama
myheart mızıkçılık yaptıııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya siz bir birini nerde görüyonuz beee bende görcemmm![]()
face profil resimlerinden tatlımm
ekleyemeyince profilden görelim dedik ama
myheart mızıkçılık yaptıııı![]()
neden mızıkçılık yaptı ki bende görcem sizi ama ben face kullanmıyom kii:44::44:
bende gördüm seni
sende oğlunda çok şekersinizzzzzz
kız o resim çekildikten sonra + 2 kilo almışımdır :)))))))))
teşekkürler canımmmm ,,,kuru sıska olmaktan iidir boşverrrrrr
bu arada kızlar beim çıkmam lazım öpüldünüzzz kelebekim bende seni merak ediyorummmm
teşekkürler canımmmm ,,,kuru sıska olmaktan iidir boşverrrrrr
bu arada kızlar beim çıkmam lazım öpüldünüzzz kelebekim bende seni merak ediyorummmm
belki ben kuru ve sıskayım neden böyle dedin ki şimdi
bende seni öpüyorum iyi akşamlar canım
belki ben kuru ve sıskayım neden böyle dedin ki şimdi
bende seni öpüyorum iyi akşamlar canım
geçmiş olsun canım senin oğlan ne çok hastalanıyo vefa yaaaaaagünaydın hatunlar hayırlı sabahlar,,,
oğluş hasta olmuş yinee off nezaman düzelecek bu çocuk bilmiyorum
akşam burnu akıyordu gece de tıkandı iyice,,nefes alamadı kuzum uyuyamadık ikimiz beraber yattık(
allahtan ateşlenmedii tek tesellimm o
geçmiş olsun canım senin oğlan ne çok hastalanıyo vefa yaaaaaa![]()
günaydın hatunlar hayırlı sabahlar,,,
akşam burnu akıyordu gece de tıkandı iyice,,nefes alamadı kuzum uyuyamadık ikimiz beraber yattık(
allahtan ateşlenmedii tek tesellimm o
en kısa zamnada kreşe ana okuluna yolla vefa orada düzeni olur çocugunevet canım sağol,,,bide korumuyor kendini,,balkonlara çıkıyormuş dışarı çıkıyorlar babaanneyle süreklii,,dinlemiyor diyor kadın ne yapsın...
Ben onun geniz eti akıntsı ve burnunda et olduğunu düşünüyorum buda tetiklermi bilmem hastalığı
kuzumm kıyamam ona ben akşamda çok güzel vakit geçirdi sabah beni uğurladı babaannede,,akşam suluboya yapmak için söz aldı:))
en kısa zamnada kreşe ana okuluna yolla vefa orada düzeni olur çocugun
bende hafta sonu JimNastiğe yazdırcam elayı bakalım
elanın ayakları düz taban olduğundan zaten doktor bale ve jimnastik önermişti geç bile kaldık bakalım babsı cmtesi yazdırmya götürecek arada yüzme derside versinler dedim.aile yaşam merkezi var burda cüzi miktarda ücreti var hayırlısı bkalımdoktorumuzda kreş ortamında daha çok hastalıkla mücadeleye hazır olun daha çok mikrobun içibnde olacak mecbur savaşacak diyor,,,off ne zor işler canımmcımm yaa bende istiyorum gitsin ama eylülde kesin göndericem,,bu oyun evine alışsın iyiceede bu dönem inaşallahh
ayy kızlara pek yakışıyor jimnastik yerim prensesii
elanın ayakları düz taban olduğundan zaten doktor bale ve jimnastik önermişti geç bile kaldık bakalım babsı cmtesi yazdırmya götürecek arada yüzme derside versinler dedim.aile yaşam merkezi var burda cüzi miktarda ücreti var hayırlısı bkalım
Allahtan ateşlenmedii tek tesellimm o
geçmiş olsun canım senin oğlan ne çok hastalanıyo vefa yaaaaaa![]()
Günaydın Hatunlar
Geçmiş olsun Vefa![]()
kışlık almadım ama yazlık spor ayakkabısını ortepedik alıcamo düz tabanlık bendede var canım ortepedik ayakkabıı giydir mutlakaa,,gönder gönder hep arkadaş edinirr
Allahtan ateşlenmedii tek tesellimm o
Günaydın Hatunlar
Geçmiş olsun Vefa![]()