• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aynen öyle canım sil baştan yaşadı herşeyii ayrıldıktan 2 yıl sonra evlendi ablam o kişi ise 2-3 ay sonra...ne acıı biz bile etkisinden kurtulamadık ailecek,,derdim eşimle ben evlenemeyizde onlar evlenir diye ama hayat garip bazen...eşine aşkla evlenmedi,,halamın eski komuşusuymuş ablamın kayınvalidesi,,telde konuşurken halama soruyor yeğenlerin vardı evlendimi diye,,halamda ablamın bekar olduğunu söylemiş tanıştırdılar,,bir-iki görüşmeye ısındı ablam,,aşkk yok ama sevgi ve mantık evliliği oldu birazda ,,eşi doktor,,ablama çok düşkün efendi kibar maşşallah hep böyle devam eder,,eşi kaza geçirdiğinde 15 gün geceleri o hamile haliyle ablam onu yalnız bırakmadı,,sevmese yapamazdı sanırımm

kader öyle bir kaderkii ablamın eski erkek arkadaşı Merzifonlular,,oğlanın babası Gümüşhacıköy ilçesinden...

ablam merzifona evlendi ,,eşii gümüşhacıköyde görev yapıyor.....

bayramda seyranda karşılaşmamaları imkansız......

vayyy...
önemli olan şu anda mutlu olması ,sewindim ablan adına .
ama tahmin ettim yani aşkla evlenemeyecegini ,ama emiim şu anda eski erkek ark. çok çok daha fazla seviordur eşini .

bu arada görevden yeni gelebildimmmm kızlarrrr

vayyy...
ama tahmin ettim yani aşkla evlenemeyecegini ,ama emiim şu anda eski erkek ark. çok çok daha fazla seviordur eşini .

hoş geldin canımm,,aynen öyleee
hehehehehheeee

ben gördümmmmm artıkımm:52::52::52::52::52::52:

bende görmek istiyorummmmm artıkınnnn

vayyy...

hoş geldin fıstığımmmm

hehehehehheeee

ben gördümmmmm artıkımm:52::52::52::52::52::52:

memnun oldum canım ama ben daha göremedim

bekliyorummm tamam mııı

hoşbulduuuukkk ve hoşçakalınnn arkadaslarımmmmmm ,lilyanaaaa sanada selam tatlım :3::3::3::3:

bu aksam abbas yolcu ,pzt. görüsürüzzzz ,kendinize çok ii bakınnnn . :4::4::4::4::4::4:

öptümm felannnn yaneee :54::54::54:

Back
X