Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
battı balık yan gitsin deyosunnn yaniiii
evet evet varmı plannnnOooo planın nee![]()
oyy oyyy hepsi çok güzelll yakışıklı paşalara layıkkkkkKızlarrrrrr ben bunlaraaa bayıllldımmm tam istediğimm gibiiiiii![]()
Kızlarrrrrr ben bunlaraaa bayıllldımmm tam istediğimm gibiiiiii![]()
evet evet varmı plannnn
oyy oyyy hepsi çok güzelll yakışıklı paşalara layıkkkkk
ben 3. yü çok beğendim![]()
Kızlarrrrrr ben bunlaraaa bayıllldımmm tam istediğimm gibiiiiii![]()
Bende ortada olanını, yanii 2.çok beğendimm
Hepsii güzell bu renklerde istiyorum hep,
sarışınya benim paşaa![]()
Benimde onda gözüm kaldıııı yaa eminönünde bulurum inşallah buna benzer bişiLİLİİİİİİİ ben ortadakini çoooook begedimmmmmm![]()
o çok abartılı be![]()
sagol canım bakalım bana mı hayırlı olcek baskasınamı....su aıdat olayına takıldım,ınsaallah yuksekdırde ılerıde pısman olmam...aaa güzel olmuşturrr tatlış o zmn ... hayırlı olsunn![]()
esım dıger evı cok ıstıyo,sımdı benım ıstedegım gıbı yapar ama yarın bır aksılık olunca sen ıstedın olur..sen evine otur güzelce kiraya falan başka bi yere gitme az fedakarlık yapıcaksın yol otobüs falan
boşver hiç bakma başka yere temizlet otur adam akıllı
ok mevzu kapansın
benım kızımda 2010 hazıran 27....gazlayalım bacım seninki de 2010 dimi benimki hazirn 2010 doğumlu tam zamanı gibi geliyo bana büyüdükçe yapamayız çünkü:)
yaa bismillah diyip başlamak laım bi yerden yaa
bende ödleğim bakma
Oooo planın nee![]()
evet evet varmı plannnn
oyy oyyy hepsi çok güzelll yakışıklı paşalara layıkkkkk
Şehzadeeee gibiimmm süperr yaa
Ama sultan süleymena harcatmam çocuğumuuu![]()
Paşamm ben ne göstersem beğenirrr
Bi çıkalımda alışverşee![]()
bu gun boyle yarın nasıl olcek acaba....
el kızı gözünün içine bir baktımı, valla hıııııımh dıye...
o zaman ne yapacak senın paşa lili...![]()
İnşallah eşiyle mutlu huzurluu olurr ilerdee..
Ve allah bana o günleri gösterir inşallah..
Oğlumu üzenii çok pis üzerim ama orası ayrıı![]()
Bende ortada olanını, yanii 2.çok beğendimm
Hepsii güzell bu renklerde istiyorum hep,
sarışınya benim paşaa![]()
ben 2 numarayı begendim dediniz gibb tam bir şehzade edası var[sıze=3]kızlarrrrrr ben bunlaraaa bayıllldımmm tam istediğimm gibiiiiii[/sıze]
[sıze=3]kızlarrrrrr ben bunlaraaa bayıllldımmm tam istediğimm gibiiiiii[/sıze]
kız benim kızmda 23 haziran 4 gün var aralarında burçlarıda aynı ne güzelsagol canım bakalım bana mı hayırlı olcek baskasınamı....su aıdat olayına takıldım,ınsaallah yuksekdırde ılerıde pısman olmam...
Esım dıger evı cok ıstıyo,sımdı benım ıstedegım gıbı yapar ama yarın bır aksılık olunca sen ıstedın olur..
Benım kızımda 2010 hazıran 27....
Plan yok kızlar,para yok...
Ama evde soyle hos bısıyler hzırlayabılırım...
Yarın evın akıbetı bellı olacagı ıcın,gunun anlam ve onemıne uygun gecmeyeck gıbı ama bakalım...
İnşallah ewet bugün güzell oldu sohbet ettik...gelını tırtıklamanın yolunu buldu bıle tıpık kaynana....
saka kıııızzz,rabbım evledının hep guzel mutlu gunlerını gosterır ınsaallah canım benım....
bu arada bırım amırı yok ne guzel takıldım be bugun...
yarın da boyle olur ınsaallah...
Yesss bebeğimmmmvalla abartılı mabartılı ama ortadakiii çok hoşş yaaa
Dimii dimii bendee bayıldımmm datlum yaa bakalımmm nisan sonu gibiben 2 numarayı begendim dediniz gibb tam bir şehzade edası var
bende severim abartıyı