Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

slm hoşgelsin
ne iş yapıyosun

neysee boşverrr halletti yağmur zatenn

denim prensesiyim :):) denim kumaş pazarlama satışını yapıyorum,tekstilciyim yani..35 yaşındayım ,3,5 yaşında da bir oğlum var..

hoşgeldin canımmmm aramızaaaa
tanıt bakalım kendini

9-18 topiğinden hatırlarsın belki yağmur beni,elmişin topiği..:)
geyikciyim yani

aynen öyle herkes haddini bilecek ,sen herhangi bir konuya yorum yaptın diye ,senin gecmiş konularını acmasına ne gerek var .

var böyle kk da hiç sevmedigim ,herşeye muhalefet ben bilirim tipli kadınlar .

bende konu actıgımda bir kac kişi hırsından klavyeyi yiyecekler sanmıstım .öylee kiii sacma sapaaannn yorumlarla dolmuştu konum ...

neyseee, yazdıklarından asla pişman olma .zaten sen ne kadar yazsan da kafası degismez .

bu arada 1-2 sayfe geçmişi okudum da kurabiye canavırnı arayana arkdaş,yanılmıyorsam ben geçen gün toyz shop ta gördüm ondan..

Allah bağışlasın..
bende ilaç firmasında çalışıyorum
25 yaşındayım
5 yaşında oğlum war.
bekarımm...
nerde yaşıyorsunn

slm kızlar nasılsınız???

slm cnm nbr

tekrar hoşgeldinn,,bende 30 yaşındayım 4 yaşında oğlum var ,,özel bir şirkette santraldeyimm

Allah bağışlasın..
bende ilaç firmasında çalışıyorum
25 yaşındayım
5 yaşında oğlum war.
bekarımm...
nerde yaşıyorsunn

slm cnm nbr

maşallah ne kadar genç anne olmuşsunuz
ankaralıyım aslında ama 8 yıldır maraşta yaşıyorum..ama kafam ankaralı olduğüu için,orda yaşıyormuşum gibi davranıyorum hala:)
siz nerde yaşıyorsunuz?sizin mesleğiniz de zor,devamlı hastane eczane de..

al işte tam benim kafadannnn ...

bende antepte yaşıorum fakat ankaralı oldugum içinn ,orda yasıyormuş gibiyimmm ,hala dogu kültüründen zerre etkilenmedim

Ben anlamadımmm :44:

ben yanlış mı okudum acaba:26: playdoh kurabiye canavarı arıyordu bir arkadaş ama,dur ben tekrar okuyayım bari...
bi yandan müşterilere laf yetiştitirp bi yandan yazıyorum da yanlış anladım belki...

tekrar hoşgeldinn,,bende 30 yaşındayım 4 yaşında oğlum var ,,özel bir şirkette santraldeyimm

hoşbuldum teşekkürler..
burda herkes erken anne olmuş o zaman
ben 35 im hatta 36..gerçi gören 26-27 diyor ama

hatırladım canım bende bi dönem denim yıkamada çalışmıştım üniden sonra zevkli bir iş
bebeişim kaç yaşında kim bakıo

Ewett 21 yaşında anne oldum..
19 yaşında da ewlenmiştimm..
Şimdi de bekarımm teyy teyyy
Bende istanbulda yaşıyorum..
Aslen ankaralı mısınız..
Ben ilaç firmasında çalışyıorum derken,
işim ofiste dışarda değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…