• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bend e0 beden olma yolundayım

az önce yarım paket biskremi hüplettim

birde tatlı vardı yemekte yememiştim saat 4 gibi onuda yerim :18::18::18::18:

bende sabah beri 4 ev poğaçası yayla çorbası izmir köfte yedim ekmek yok,,bukadar poğaça götürünce :))

Benim mönüm
patates yemegi
biber dolması
salata
tarhana çorbası
yogurt

oğlum play doh kurabiye canavarını çok seviyor ve her gün youtube dan izliyoruz akşamları ben eve dönünce alıyım da işe gidiyorum diye artık ağlamayı bıraktı ama maalesef üretimden kalkmış şimdi tüm annelerden ricam elinizde varsa ve çocuğunuz büyümüşse satın almak istiyorum lütfen yardım edin bende oğlumu mutlu ediyim o zamanda size de hep dua ediyim :16:

kısss yağmur kaç gündür bitiremediniz biber dolmasını,,,mındar etcenizzz haaa gönder bize bayılırımmmm bennnn

ahhh ahhhh çok severim günlerce bitmeyen yemekleriiiii

yapabilsem ve bitmeselerrrr

bende akşama ne yapıcam diye düşünmesemmmmm

yok ya eşim akşam yemek yapmama izin vermedi o yapcak bugün yemeği benim başka planlarım var:17:

oğlum play doh kurabiye canavarını çok seviyor ve her gün youtube dan izliyoruz akşamları ben eve dönünce alıyım da işe gidiyorum diye artık ağlamayı bıraktı ama maalesef üretimden kalkmış şimdi tüm annelerden ricam elinizde varsa ve çocuğunuz büyümüşse satın almak istiyorum lütfen yardım edin bende oğlumu mutlu ediyim o zamanda size de hep dua ediyim :16:

ayy kıyamam yaaaa,,,nasıl yani ürtimden kalktı diye piyasada yok mu int baksaydınız bi ,,,maalesef bizde yok:(((

kısss yağmur kaç gündür bitiremediniz biber dolmasını,,,mındar etcenizzz haaa gönder bize bayılırımmmm bennnn
eee bi tek ben yersem bitmes yaa
pazar günü yaptım boulcak valla artık
yazık mecbur bitecek kıymalı bide

Back