Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ayy madem yagacak sulu olmasa keske demı?
barı yagmısken kar topu oynayabılelım...

olmasın zaten kesinlikle en son şehir merkezine 2008 yılında yağmıştı kar. tabii çok tutmadı. bizde bir heyecan bir sevinç çocuk gibi dışarıya çıkmıştık. :KK1::KK1::KK1:

ooo myheart benım canım arkadasım,
ne zaman tek kalsam ekranın sol alt kosesınde belırıverıyorsun baby...
hanı su turk sınemalarında olur ya, yaslı kadınların aralarındakı muhabbetı belırtmek ıcın koydukları bır ısım vardır...
AHRETLIK....:KK60:

hanı su turk sınemalarında olur ya, yaslı kadınların aralarındakı muhabbetı belırtmek ıcın koydukları bır ısım vardır...

:) ahiretlik mi?

anam o kadar yaşlandık mı biz beyaa :KK70:

yıne kayboldu mıllet yoklama alasım var genıc,
ne dersın...?:KK59:

al bebeğim ben de burdayım ama gelen giden oluor ekranı indiriyorum
bir taraftan da oğlana sunum ödevi verilmiş hemde ingilizce onun için birşeyler bulmuştum onun düzenlemesini yapıyorum size de arada bakıyorum :KK34::KK34::KK34:

şimdi ödevi vermişler cuma günü ammma biz eşimle fikir ayrılığına düştük o diyor böyle olacak ben diyorum böyle olacak.
yok dedim bunu en iyisi öğretmenine sormak dün aradım lütfen daha açıklayıcı olun ödevleri gönderirken bakın biz fikir ayrılığına düşüyoruz sonra. öğretmende bana çok şaşırdım kusura bakmayın böyle düşünebileceğini tahmin etmemiştim dedi. sonra birkaç veli daha aramış benim gibi diyorki sabah velilerle bu konuyu konuştunuz mu yok dedim ben zaten kimseyi tanımıyorum doğru düzgün tel numaraları falan yok olsa onlara da sorardım haftasonunu boş geçirmezdim dedim.

benzetme on numara :KK1::KK1::KK1::KK1:

yoklama dediniz mi hemen gelirim kızlar

işler yoğun patroncuğumuz başımızda dolanıyoo

valla yazıyom yazıyom siliom :)

aman dikkattttttttt

al bebeğim ben de burdayım ama gelen giden oluor ekranı indiriyorum
bir taraftan da oğlana sunum ödevi verilmiş hemde ingilizce onun için birşeyler bulmuştum onun düzenlemesini yapıyorum size de arada bakıyorum :KK34::KK34::KK34:

şimdi ödevi vermişler cuma günü ammma biz eşimle fikir ayrılığına düştük o diyor böyle olacak ben diyorum böyle olacak.
yok dedim bunu en iyisi öğretmenine sormak dün aradım lütfen daha açıklayıcı olun ödevleri gönderirken bakın biz fikir ayrılığına düşüyoruz sonra. öğretmende bana çok şaşırdım kusura bakmayın böyle düşünebileceğini tahmin etmemiştim dedi. sonra birkaç veli daha aramış benim gibi diyorki sabah velilerle bu konuyu konuştunuz mu yok dedim ben zaten kimseyi tanımıyorum doğru düzgün tel numaraları falan yok olsa onlara da sorardım haftasonunu boş geçirmezdim dedim.

ayy bıde bu odev durumları var demı?
bız daha o devrelere gelmedık tabıı.
ama benım bu konuda zorlanacagım kesın...:KK31:

tesekkür ederimm :2:

odam zaten buram burammm portakal kokuyor :KK9::KK9::KK9:

kızlaar bu arada yılbaşı için planlarınız nedir ? bizim burda pek arkdas cevremiz yok.dün pandaya napıcaz dedim yılbasında ? bi otele gideriz eglenmeye dedi .ama iki kişi eglence olmaz ki. adamla karsılıklı göbek mi atıyım yaa .böyle eglenceler kalabalıkta güzel oluyor . offf...
bir bizim yaşıtlarımzda arkadaslarımız olsaydı .:KK43: evdede oturmak istemiorum ,zaten bu zamana kadar genelde evde ptt oarak gecirmistim .:KK37:

ayy bıde bu odev durumları var demı?
bız daha o devrelere gelmedık tabıı.
ama benım bu konuda zorlanacagım kesın...:KK31:

kız türkçesini yaptım ingilizcesi kusur kaldı kız var ya şimdi bizimkiler rusça da görüyor ne yapıcam ben diye kara kara düşünüyorum bir de rusça ödev gelirse yandıkkk.

neyse allah'tan eşime atıyorum öyle kesme yapıştırma şekil verme işlerini ben sadece araştırma kısmını hallediyorum

tesekkür ederimm :2:

odam zaten buram burammm portakal kokuyor :KK9::KK9::KK9:

kızlaar bu arada yılbaşı için planlarınız nedir ? bizim burda pek arkdas cevremiz yok.dün pandaya napıcaz dedim yılbasında ? bi otele gideriz eglenmeye dedi .ama iki kişi eglence olmaz ki. adamla karsılıklı göbek mi atıyım yaa .böyle eglenceler kalabalıkta güzel oluyor . offf...
bir bizim yaşıtlarımzda arkadaslarımız olsaydı .:KK43: evdede oturmak istemiorum ,zaten bu zamana kadar genelde evde ptt oarak gecirmistim .:KK37:

yaa bir de o var bende dedim ne yapacaksak çabuk karar ver ona göre kendime plan yapacağım.

hayır birileri gelecekse ona göre şimdiden alışveriş falan yapmam lazım ayın 10 bugün

kız türkçesini yaptım ingilizcesi kusur kaldı kız var ya şimdi bizimkiler rusça da görüyor ne yapıcam ben diye kara kara düşünüyorum bir de rusça ödev gelirse yandıkkk.

neyse allah'tan eşime atıyorum öyle kesme yapıştırma şekil verme işlerini ben sadece araştırma kısmını hallediyorum

yaa bir de o var bende dedim ne yapacaksak çabuk karar ver ona göre kendime plan yapacağım.

hayır birileri gelecekse ona göre şimdiden alışveriş falan yapmam lazım ayın 10 bugün

allahım allahım bır ruscamız kusur kalmıstı...
e ma yıne de dusununce fena mı olmus sekerım sende dıl ogrenıyorsun ıste....:21:

kızlar hepinize günaydın, kış yüzünü iyice gösterdi lapa lapa kar yağıyor,dün işte yoktum oğluşu psikiyatriye götürdüm 3 gündür tuvaletini yapmıyor,sinirlerim harap durup durup ağlıyorum,annemlerde üzülüyorlar,oğlum korkuyor kakasının düşeceğini düşünüyor tutuyor:KK43:(morallerim sıfır 3gecedir doğru dürüst uyumadım

X