aynen banada öle geldi
bi de kafam rahat bugün eloş babasıyla yaa
o yıllık izinee ayrıldı,bir hafta kızıylaaa ohhh bende bi saat önce çıkıyorum eşimden ama allhtan bir saat önce gelip yemek yapıyorum 5de çıkıyorum ama 6,30da evde oluyrmizinli mi eşin?
Bizde de durumlar tam tersi olur. Ben sabah 1 saat erken çıkarım eşimden 1 saat geç gelirim.
O ctsi çalışman ben çalışırım. çocukla ilgili bir şey olunca o izin alır ben izin almam.
pek tatlı yeyzesiiii balll balllayyy ben yerim onuuuu !! Kanım kaynadı ta burdan yaaa
hahahahahaaaavalla benimm görümcemin 2 çocuğu var ikisinede bakmamış görümcem çalışmadığı içink.validem, çocuklarıda maşş pek uslu,,,benimkide canavar yaramaz olunca k.validem kime çekti bu diyo ,bende diyorum valla anne ben bebekliğimdede aynen şuanki halimgibiymişim,,uslu hanımm deyince bi bakışı vardı benimde bi gülüşüm:)))hahahahaah
Vefa dimii,,biz neler yaşadık neler gördük dimi faha bu export toy yaa
bzim gibi hele bi 4-5 yıllık evli ol oturur her şey tatlım
artık onlarda ellerini dillerini az az çekiyorlar
sabır sabırrrr
Vefa dimii,,biz neler yaşadık neler gördük dimi faha bu export toy yaa
bzim gibi hele bi 4-5 yıllık evli ol oturur her şey tatlım
artık onlarda ellerini dillerini az az çekiyorlar
sabır sabırrrr
Ben yemege çıkıyormmmmm öleden sonra görşrzzzzzz
Ben yemege çıkıyormmmmm öleden sonra görşrzzzzzz
Ben geldim
dışarda ıslandımmmmm sıçana döndüm heheheheh
yakın olsaydık gel ısmarlayı derdim kızzzzzzzzzzhosgeldinn . Afiyet olsun ben daha ne yiyecegıme karar veremedım ac ac oturuyom ofiste ..
selam yaseminnn işlerini bitir çabukk gelll,,söle my heartt çok yemesin bak sabah tartıldım 62,4 kg olmuşummm:))Selam kızlar
ama çeneniz düşmüş bugun
okuyamadım sayfalarııı
ben çok yoğunummmmmmmmmm
myheart benden farkıl değil
görüşürüz
anam hasta olma bakalım,,,yağpmurrr burdada yağmur var bizim camlar gittiiBen geldim
dışarda ıslandımmmmm sıçana döndüm heheheheh
selam yaseminnn işlerini bitir çabukk gelll,,söle my heartt çok yemesin bak sabah tartıldım 62,4 kg olmuşummm:))
anam hasta olma bakalım,,,yağpmurrr burdada yağmur var bizim camlar gittii((
Vefa bu yazdığına kayıtsız kalamadım :)
bende sabah tartıldım 53,1 canımm
bekle beni geliyorum 2 ay sonrammm görüşelimmm yavrummmm:))))
hiç sorma cnm yaa gitti camlarrr balkonlar enemmmmmselam yaseminnn işlerini bitir çabukk gelll,,söle my heartt çok yemesin bak sabah tartıldım 62,4 kg olmuşummm:))
anam hasta olma bakalım,,,yağpmurrr burdada yağmur var bizim camlar gittii((
veremiyorummmm yapıştı kaldııı kilolarrr yaaaaa napsammmmm10 kilo fazladan ayrılda gelll :)
ancak gelirsin babyyy
Bekliyorummmm
hiç sorma cnm yaa gitti camlarrr balkonlar enemmmmm
millet yağmur duasına çıkıyo yağmur yağmaz ben cam silerim hep yağmur yağar,,,keşke önce silseymişimde tarlalara toprağa faydam olaydı iidi:)))hiç sorma cnm yaa gitti camlarrr balkonlar enemmmmm
veremiyorummmm yapıştı kaldııı kilolarrr yaaaaa napsammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?