Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

buarada exportt sende aramıza hoş geldin ben yazdım sanırsam görmedinnn ,,,kendinden bahseder misin

Hosbuldum canım ,
Evet gormemısım kusura bakma ya.
İzmirdeyim ben 22 yasındayım bol bol bdv de takılıyodum genelde yagmur cagırdı saolsun.
8-6 işteym fırsat buldukca da bu foruma gelıp sızlerle ıkı muhabbet ederim ..
Sen nasılsın

Export sen işi ne yaptın? En son yeni bir kız başlamıştı falan? Ne durumdasın?

yok ipekcim kız baslamamıstı deeneyıp gondermısler kızı ben raporluyken.
Ben geldım herkes saf ayağına yattı .
En son patladım ozur dıledıler benden ama kırgınlıgım gecmedı sımdı kpss hazırlanıyorum bırakabılırım işi .
Gercı kw bu muhabbetı actıgımda köpürüyo ıcten ıce kuduruyo da oglunun parasını yıcem evde dıye ama yapcak bısı yok
..
boyle ıste canım .Sen bana iş sorarsın ben donup dolasıp uyuz kwye getırırım konuyu pskolojı berbattt..

Sn naslsın

bende iyiyim canım sağol evli çocuk varmı,,,bende uşaktayım yakınız:)29,5 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 paşam var 4 yaşında bende çalışıyorum
ben geldimmm....

hoşdeldinnn güzellik nasılsın

bende iyiyim canım sağol evli çocuk varmı,,,bende uşaktayım yakınız:)29,5 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 paşam var 4 yaşında bende çalışıyorum

hoşdeldinnn güzellik nasılsın

Evlıyım canım bebek yok daha 8 aylık evliyim :)
Kw aynı aptmandayım ayrı eve cıkana kadar da olmaz bebek herhalde ..
Usak cok yakın ya :) benım lise arkadaslarım okuyo orada . Masallah senbın paşayı da Allah sana ve babasına bagıslasın ınsallah

kv ne oluyormuş canımm alala ister çalışırsın ister çıtır çıtır koca parası yersin ona neee
benimkideee 4gözle işten çıkmamı bekliyo
kızıma bakıyo yaa
bi de evde durup erkek torun doğurmamı isityoooo
hey allammmm yaaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinnnnnn beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

senin kafanı kırıcammmm
yap bi çocuk ver baksın kv iştee
ne istiyon dahaaaaa
ayrı eve çıkacakmış bekleme diyorum sana yappppppppppppp

Haahha yapıver sende kırma kadını töbe yarebbimmm..

Valla onun parasını da yemıcem aslında işsizlik maaşımı yicem bitene kadar da zaten belli olur kpss sonucu kpss olmazsa baska iş bakcam işte ...

senin kafanı kırıcammmm
yap bi çocuk ver baksın kv iştee
ne istiyon dahaaaaa
ayrı eve çıkacakmış bekleme diyorum sana yappppppppppppp

Yok kızz benm cocuguma bişi mişi yaparlar beni sevmıyolar dıye benden soguturlar yok anamm yokk .
Eltımın cocuguna haftada 3 gun bakıyodu bın tane laf syleye soyleye istemem ben ..
Hem ben cocuuum ki dahaa ben büyiyim bi

ayyy sende çok yeni evlisin maşallahh canım ,eğer anlaşamıyorsan çok zor aynı ev aynı apartman durumu,,bende yeni ev aldım gittim burası gibi küçük biyerde k.valideme gitmek için iki vesaret kullanmam lazım düşünn ,çok şükür büyük sorunlarımız yok ben hepe ölçü ve mesafede olmasını istedim,,,başım ağrımıyor en azından,,

küçülde cebime girrr
Ne kadar kötü de olsalar
kız toruna güzel bakarlar
benim kv diğer torunları o kadar değil mesela elaya 6 aylıktan beri bakıyo
onu başka seviyoo
elada zilli canım gülüm babanem diye tavlıyo
geçinip gidiyolar

Vefa dimii,,biz neler yaşadık neler gördük dimi faha bu export toy yaa
bzim gibi hele bi 4-5 yıllık evli ol oturur her şey tatlım
artık onlarda ellerini dillerini az az çekiyorlar
sabır sabırrrr

enn güzelini yapmıssın mesafeyle .
Ama aynı apartmanda mesafe olmuyo .
Bıde yalandan canım cicim yapıyo sen guleryuz gostermezsen iyi olmazsan sacma sapan laflar cıkıyo vsvsvsvs .
BEnde cıkmak ıstyorum ..
Hele kiii bide dün arkadasın evıne gıttık mısafırlıge benımle aynı yasta .
Prestıj evlerı sıtesınden 300 bın tl ye ev almıs o sıteyı o evı gordum kendı evımden iyice sogudum ..
Bide hiç huyum degıldır ama kıskandım galiba

Son düzenleme:

valla benimm görümcemin 2 çocuğu var ikisinede bakmamış görümcem çalışmadığı içink.validem, çocuklarıda maşş pek uslu,,,benimkide canavar yaramaz olunca k.validem kime çekti bu diyo ,bende diyorum valla anne ben bebekliğimdede aynen şuanki halimgibiymişim,,uslu hanımm deyince bi bakışı vardı benimde bi gülüşüm:)))hahahahaah

Ayyy ben yerim onuuuu !! kanım kaynadı ta burdan yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…