hahahaha çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaa
ohhh bugün rahatsınnn
bende kuru fasulye ıslattım gidince yarım saat pişirsem yeter:)
çok mrk ediyorlar burada ne konuştuğumuzu,ne kadarda saçma,aynen yaa bide ne kadar meraklı:) sonunda hepimiz burda basılıcazzz
vay vayy eşinnn fena bak aman dikkat canım:))Bu arada bişi dha dün pompişkoyla faceden yazıyorduk pcden eşimde telden yazışmalarımıza bakmış benim face orda açık kalmış.bu kızlar kim yaa ne değişiksiniz canımlı,aşkımlı,tatlımmı nasıl konuşuyorsunuz kızkıza çok komik dedi.bende kk dan arkadaşlarım çok yakınız dedim,güldü bende giricem bi gün bu kk ya kız nickyle dedi.bende anlarım senin olduğunu dedim,anlayamassın valla merak ediyorum giricem dedi
hiç özelim kalmadı yaaaaa
kızlar temkinli olalım yeni gelenleree okkk
günaydın güzellikkkgünaydınnn güzel hatunlarrrr
nbrsss
sağol yasemin daha iyiyim çok şükür limon içtim yine ama paşam paçalarıma yapıştı gitme seni çok özlüyorum diye mafoldum sabahhgünaydın
çok güzel bir hava
sabah yürüyerek geldimmmm
işe gelen nasıl olur sence(((((((
günaydın cnm
nasıl oldunnn
günaydınnnnnnnnnnnn
demedimm mi ben sana alma şu hazır şeylerii,,bak ben mis gibi kuzu kavurma yanına söğüç domates maydonoz soğan birde köy yufkası,,,dürümmm mis gibide ayrannnmalesef hazır döner aldım onu da hiç beğenmedm
bi de amerikan salata yaptım oldu da bitti maşallah
dünden de kabak yemeği pişirdim bugün rahatım
pampiş demek eladan tanıdın beni facemiiiiaynennnn
kız susss benim bilem canım çekti agzına vurcam haaaaaaaaaavay vayy eşinnn fena bak aman dikkat canım:))
günaydın güzellikkk
sağol yasemin daha iyiyim çok şükür limon içtim yine ama paşam paçalarıma yapıştı gitme seni çok özlüyorum diye mafoldum sabahh(
demedimm mi ben sana alma şu hazır şeylerii,,bak ben mis gibi kuzu kavurma yanına söğüç domates maydonoz soğan birde köy yufkası,,,dürümmm mis gibide ayrannn
vay vayy eşinnn fena bak aman dikkat canım:))
günaydın güzellikkk
sağol yasemin daha iyiyim çok şükür limon içtim yine ama paşam paçalarıma yapıştı gitme seni çok özlüyorum diye mafoldum sabahh(
demedimm mi ben sana alma şu hazır şeylerii,,bak ben mis gibi kuzu kavurma yanına söğüç domates maydonoz soğan birde köy yufkası,,,dürümmm mis gibide ayrannn
çok mrk ediyorlar burada ne konuştuğumuzu,ne kadarda saçma,aynen yaa bide ne kadar meraklı
geçen gece lilyanayla konuştuk gece nette
hadi gitsene kocanın yanına ne yazıyon hala dedi
tamam gidicem dedim
gecelik muhabbeti oldu işte giydinmi falan dedi,yok daha dedim
lilyanada git hadi de deprem yarat dedi:))))
onuda okumuş face şifremi değiştircem yaaaaa
topiğe giren tek kalpli üyelere dikkattttttttt ok kızlarrrrrrrrrrr
çok mrk ediyorlar burada ne konuştuğumuzu,ne kadarda saçma,aynen yaa bide ne kadar meraklı
tamam gidicem dedim
pampiş demek eladan tanıdın beni facemiiii
nasıl baktınmı fotolara
dün çok kalamadım facede yazışırız artık:)
:) sonunda hepimiz burda basılıcazzz
hahahaha çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaa
ohhh bugün rahatsınnn
bende kuru fasulye ıslattım gidince yarım saat pişirsem yeter:)
bugün bi keyifsiz gibiyim yaa
bilmem
pompişcan sen nasılsnn???
tamam gidicem dedim
vay vayy eşinnn fena bak aman dikkat canım:))
günaydın güzellikkk
dışarıda bir bahar havası .
Sanki aylardan nisan ..
piştiyiz yasminnn
Kızım sizde gecelik mecelik muhabbetlerine girmeyin ,adam bunlarda hiç özel kalmamış diye düsünür
burdan konuşun daha ii ,hem bizde okumuş oluruz
ayıpsınnnn .. bakmaz mıyım ! sen koyu tenli baba koyu tenli ama ela sarışın mavişş ,anlamadım yawrum bu işi.
ama hamilelikte ii kilo almışşın sen ,dikkatimi çekti, balık etli bir hatun olmuşşun resmen
ayyy vallahiii unuttum kısss akşam ablam soruyo ne yapıyorsunuz ben de yemek yiyorz dedim ne yiyosunuz deyince ahanda bunlaraı dedim sonra anam aradı kızımmm sen iimisin hamile kadına denirmi yenilen içilen diyekız susss benim bilem canım çekti agzına vurcam haaaaaaaaaa
hamişimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vefacan sana da avatar buluyummu istersennnn
basılırsak basılalım ne olacak kiiiii
sen gidesiye pişirir kv.
neden keyifsizsinnnn
anam seninkide çok meraklıııı
ohhh afiyet olsunnnn
süperrrrrrrrrrrrrr
evettt ama dünde kalma
bakalım yanına ne yapacammmmm
ayyy vallahiii unuttum kısss akşam ablam soruyo ne yapıyorsunuz ben de yemek yiyorz dedim ne yiyosunuz deyince ahanda bunlaraı dedim sonra anam aradı kızımmm sen iimisin hamile kadına denirmi yenilen içilen diye(hastaneye dürüm sölemişlerrr daha eniştem çıkmadı hastaneden
ayy ii olur pc de bunu buldumda denemek için koydum bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?