bu sene gelmedi
kafama bile takmadı
önceki yıllar en azından bir çiçek gelirdiii i
hadi ya öncesinde kötü bi olay geçti mi peki aranızda
hoş benimde masam boş kaldı ama yapcak bişey yok babyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sene gelmedi
kafama bile takmadı
önceki yıllar en azından bir çiçek gelirdiii i
mülayim mi
çok çekiorsun heralde yasmin .
amin canım inş.
basladı basladıııı![]()
gerçi
çocuklarımızı biz büyütmediğimiz için bakmadığımız için de böyle oluyorrrrrr![]()
ismi efe
isminin özelliği hiç eksiksiz taşıyor
kıpı kıpır bir dur yerde beş dak durmaz 12 yaşında olmasına rağmennnkurtlu
adam düşünmüş ellerde çiçekle gelmiş baby
sana yemekler hazırlamışşş
sen ona bişey aldın mı bakemmm adama sayıp duruyonnn
hadi ya öncesinde kötü bi olay geçti mi peki aranızda
hoş benimde masam boş kaldı ama yapcak bişey yok babyy
maşallah de kızzz
mırın kırın olmasından iyidirr
benim oğlan bu aralar üfff kelimesini çok kullanıyor
çok canım sıkılıyor malesef
kardeşlerimden duyuyor herhaldee
yoksa bizde öyle bir kelime geçmiyorr
malesef başkası bakınca nasıl baktığı anlaşılıyorr
çiçek eminimm o durumdan kurtulmak için alındı,,,yani dırdır etmimm diye yemekte ben bu numaraları yemediğim için yapıldı canımcımmm
ben hiç bişey almadım,,,o bu konularda biraz özürlü olduğu için benim tarafımdan veto yedi,,,uzun sürede ikili günlerde böle adım atmıyoummm cezalıı benim takdirimi alana kadar böyleydi ama artık istemiyorum geçti gitti yaneee
önceleri hatırlatırdım hatırlatığım için alırdı
ama adam evlililk yıldönümü almazdı bişey sevgilelr gününde alırdı bende hep kavrayamadın derdim biz evliyiz sevgili değiliz flan derdim sonra bıraktı bende uğraşmadım benim dürtmemle nereye kadar
benim babam bile annem çiçek alır gelir be pehhhhhhhhh
önceleri hatırlatırdım hatırlatığım için alırdı
ama adam evlililk yıldönümü almazdı bişey sevgilelr gününde alırdı bende hep kavrayamadın derdim biz evliyiz sevgili değiliz flan derdim sonra bıraktı bende uğraşmadım benim dürtmemle nereye kadar
benim babam bile annem çiçek alır gelir be pehhhhhhhhh
maşallahhhhhh
annem benim oğlan yüzünden çamaşır makinasını değiştirdi buzdolabını değiştirdi koltuklarını değiştirdii
tekirdağlıca konuşmayı bıraktı mıııııı![]()
:) hep hızlıyımdır ben
genic senin son gününde yanlız bırakimimm dedmmm
Ses verin bakemmm
Özledim sizi deee
heee ne süprüzzz ne süprüzzz( ogün patron vardı biraz geç çıkarım dedim amma gecenin körü demedim,,akşam arıyo mağazaya gitmiş bi pantolon beğenmiştim ve yanında giyip denemiştimdaha önceden, bedenin kaçtı diyo adam bana,,sanki pazardan elma alıyo öküzzz insan karısının kaç beden giydiğini bilmezmii hadi bilmionn akşamdan bak bi pantolonuma ona göre alll siniri burdan kaptım amma çaktırmadım tabiii planları vardır gecemiz mafolmasın diye,beraber alırız dedim geçiştirdim,sonra bana demesinmi sen geç çıkacaksan ben babamın dükkanı bekliyeyimmi babamı eve göndereyim dinlensin diye ben hönkkk bi bozuldum sen bilirsin dedim,,,7,30 de eve geldim tabi bu anlamış benim bozulduğumu eve elinde çiçekle geldi öptü bilmemne hadi dışarı çıkalım dedi,,,ben hiç biyere gitmiyorum diye ağladım,,,bana çocuk kandırır gibi açıklama yapıyo yok orayı aramış burayı aramış doluymuş yer yokmuş yok pantolon bedeni de kalmamış zaten alamamış yıktım ortalığı ağladım şiştim,,sonra gecenin ilerleyen saatleri mutfakta spagetti ton balık ve salata yaptı kendini affettirmek için ama iki tabak yedim sinirime,,,hoppp yatağa yattım 2 gün trip attımm
Eki Görüntüle 981168 Eki Görüntüle 981167
sabahın 8 inde isyerime bunları gönderi ,sonra cicekk ,sonra altın halka küpe ,sonra restaurantta aksam yemegii, sonra da eve gectik .evde de mışıl mışıl uyuduk![]()
ah yasemin ahhh babacım aradı sevgililer günümü kutladı düşünnn canımm benimkidee paçayı nasıl kurtarırırm boyutunda
aslında sölesem alırdı unutma unutma desem alırdı ama benim dürtmemle nereye kadar
geçen yıl doğum günümde de ıpohone cep tel almıştı
yılda bir kere ya evlilik yıl dönümde ya doğum gününde ya sevgileler günüdü dediğim gibi benim dürtmemle
ama eşimin abisi var hiç birini atlamaz karısının sözünden çıkmaz 25 yıllık evliler hala el ele göz gözebabası da aynı
benimki öküz o da bana çatmış benim başımı yakmışşş![]()
ah yasemin ahhh babacım aradı sevgililer günümü kutladı düşünnn canımm benimkidee paçayı nasıl kurtarırırm boyutunda
biizmkinde her yol varrr
ne söylersen kapıyor çok korkuyorumm
ayırlara devamm
hadi uyuyalımm oğlum
Cevap: ayır uyumam(tip de aynı bu)
![]()
aslında sölesem alırdı unutma unutma desem alırdı ama benim dürtmemle nereye kadar
geçen yıl doğum günümde de ıpohone cep tel almıştı
yılda bir kere ya evlilik yıl dönümde ya doğum gününde ya sevgileler günüdü dediğim gibi benim dürtmemle
ama eşimin abisi var hiç birini atlamaz karısının sözünden çıkmaz 25 yıllık evliler hala el ele göz gözebabası da aynı
benimki öküz o da bana çatmış benim başımı yakmışşş![]()
nasip kısmet yasminimm
ben hayatta söylemem al bişeyler die
ben söyledikten sonra ne anlamı var kii![]()
aferin gel tabiii
geldim tatlım ama yasmin gider birazdan
ahahahahaha o iki tabak makarnayı yemeseydin iyiymiş balım
çok güzel
mutluluğunuz daim olsun
Hoşgeldin geniccc
aferin gel tabiii
geldim tatlım ama yasmin gider birazdan
ahahahahaha o iki tabak makarnayı yemeseydin iyiymiş balım
çok güzel
mutluluğunuz daim olsun