Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydın mutluşummmm yav avatarın beni acayip hislere sokuyor böyle sakin hanım hanımcık bir kız izlenimi veriyor böyle insanı dinlendiren falan seni heavy metalle kafa sallarken asla göremem gibi

sallayamam zaten canım
ypım öyle değil nedense yengeç burcuyum ben ve özelliklerimi taşıyorum
sakin bi insanım bak bu doğru canım

10 dk aram var onda da kimse yok ulennnnnnnnnnnnnnnnn
vefa can aşağıda durun ama orda mısın? hamarat hatun neler döktürdün bakalım hafta sonu var mıydı gelen giden?

vefa can aşağıda durun ama orda mısın? Hamarat hatun neler döktürdün bakalım hafta sonu var mıydı gelen giden?
cnm sen nerde ögr.yapıyorsun
ilk okul mu yoksa lise miii
zordur ögr.valla

üniversite canımın içi ah ilkokul öğretmeni olsam yarım gün kış tatili yaz tatili var mis gibim çocuğumu da okuturdum ama nerde
ayyy odaha zorrr valllaa
üniversitelilerin tripleri de hiiççç çekilmez valla
allah kolaylık versin canımmm
çok güzel ama çok zor bir meslek ögretmenlik
branşın ne cnm

vefa can aşağıda durun ama orda mısın? hamarat hatun neler döktürdün bakalım hafta sonu var mıydı gelen giden?

yazamadım kuzum teldeydimm,,,haftasonu doğru düzgün yemek yapmadım dün dışarda yedikkk,,bi patatesli peynirli börek yaptım ondanda sabah 2 dilim götürdüm çok pişmanım:

yazamadım kuzum teldeydimm,,,haftasonu doğru düzgün yemek yapmadım dün dışarda yedikkk,,bi patatesli peynirli börek yaptım ondanda sabah 2 dilim götürdüm çok pişmanım:
BENDE DÜN ISPANAKLI GÜL BÖREGİ YAPTIMM
BAYILIYORUM YAA
NAPİM BENDE YEDİM VALLA SABAH

üniversite canımın içi ah ilkokul öğretmeni olsam yarım gün kış tatili yaz tatili var mis gibim çocuğumu da okuturdum ama nerde

aman küstahıda pek sinir olur yaaa,,bebelerle uğraşmak daha kolaydır canımcımmmm,,ne branşınnn

BENDE DÜN ISPANAKLI GÜL BÖREGİ YAPTIMM
BAYILIYORUM YAA
NAPİM BENDE YEDİM VALLA SABAH

ayyy bende bayılıyorum napimmm,,tepsinin yarısını k.valideye götürdüm sabah,akşamda bikaç dilim eşimle ben yedik,,,sabahda ona bana işe götürdük derken bizim börek bitttiii:)))

ayyy bende bayılıyorum napimmm,,tepsinin yarısını k.valideye götürdüm sabah,akşamda bikaç dilim eşimle ben yedik,,,sabahda ona bana işe götürdük derken bizim börek bitttiii:)))
bir kilo zaten hemen bitiyooo yaaa
dolaba da kaldırım diyorum ama nerdeeeee

ayyy odaha zorrr valllaa
üniversitelilerin tripleri de hiiççç çekilmez valla
allah kolaylık versin canımmm
çok güzel ama çok zor bir meslek ögretmenlik
branşın ne cnm

ben siyaset ve hukuk (kamu yönetimi siyaset bilimi anayasa hukuku idare hukuku gibi)
ama tez konum kentleşme idi yani o derslere de giriyorum
çocuklar çok tuhaf hem kızıyorum hem üzülüyorumhem de çok seviyorum ama onların içinde olunca gündemden hiç kopmadan gayet dinamik kalıyorsun ama çok yoruluyorum bu bir gerçek ve öyle şeylere şahit oluyorsun ki bdv yanından geçemez

tahmin edebiliyorum cnmmm
ben 2007 mezunuyum mesela
benim zamanımda bile berbattı üni
şimdi tamamen leştir eminim
çok rahatlaştı millet
mersindeydin dimi bideee
orası tamam yaniiii

aman küstahıda pek sinir olur yaaa,,bebelerle uğraşmak daha kolaydır canımcımmmm,,ne branşınnn

onu bilemiyorum arkadaşlarım var sınıf öğretmeni olan ama onlarda 5-10 yıllıklar ama biliyor musunuz sınıf öğretmenlerinin ( en az 20 yıllık) Avrupa'da şahitliği geçerli değil çocuklarla uzun vadeli birlikte olmalarından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…