Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım şimdi limon sıkıp içtim,,,sallama bitki çayları var onlarda ne kadar etkili olurkiii
dün burdada güzeldi hava ama akşama doğru çok soğudu canım
bizde dün ebrarı gezmeye götürdük iyi geldi trene falan bindi
günaydın canım hoşgeldin
allah kolaylık versin işlerinde canım
evet canım bizim burası çok soğuk oluyo
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ıhlamur adaçayı falan iç canım iyi gelir
hafta sonuı turistlerkızzzz dünde mis gibiydi bugünde 22 derece sıcaklık düşün
evet canım havada çarpmış olabilir,,,k.validemde sıkı üşütmüş bademcikler şişmiş,,sabah oğluşu k.pederim görümceme götürüp k.valideyide doktora götürecekti,,paşam daha iyi ama tam atamadı ama yemek yiyor neşesi yerinde çok şükür öksürüyor gece yine burun tıkanıyor yavrumunn
kızzzz dünde mis gibiydi bugünde 22 derece sıcaklık düşün
hafta sonuı turistlerDenize girmiş antalyada yaaa laaaaa
hafta sonuı turistlerDenize girmiş antalyada yaaa laaaaa
aman neşesi iyi olsunn gerisi boşşşş kv.geçmiş olsunnnn
evet çok güzel bir hava idi
amma ben hiç birşey yapamadadım
oğlan halasındaydı zaten
ben annanem vardı onunla oturdukk
c.tesi desen yoğundu
saç boyatıım
arabamı yaptırdımm
anneanemi gezmeye götürdüm
oğlanı 1 saat avm ye plasstaion oynatmaya götürdüm kısaca yoğunduuuu dünde bol dinlendimmmm![]()
kız sadece turistler değil yerlisi de denizdeydi dün
malum ben de deniz kenarında piknikte olunca gördük yani
küçücük çocuklar denizde
biz olsak amann hasta olur falan deriz ama millet gayet rahat
ya ne şanslısınız kızlar yaaa ne güzelll sıcacık memleketiniz var ankarada gerçi iyiydi ama deniz gokgirmişlerdiiirrrrr sıcaktı dünnnnnn
Kızlar bişi sorucammmm hafta sonu uyurmusunuz yoksa erkenden kalkıp işlerinizi falan bitirirmisiniz???
kız sadece turistler değil yerlisi de denizdeydi dün
malum ben de deniz kenarında piknikte olunca gördük yani
küçücük çocuklar denizde
biz olsak amann hasta olur falan deriz ama millet gayet rahat
kızlar bişi sorucammmm hafta sonu uyurmusunuz yoksa erkenden kalkıp işlerinizi falan bitirirmisiniz???
ya ne şanslısınız kızlar yaaa ne güzelll sıcacık memleketiniz var ankarada gerçi iyiydi ama deniz gok(((((((
benim oğlana bağlı oluyor %90 erken kalktıkğı için evin işlerinede erken başlıyorum,,dün sabah 7 de kalktı çocuk uyku bilmiyor resmen yaa,,birde ben cuma akşamdan yapabildiğim tüm işleri yaparım haftasonuna yığmamak için canımmKızlar bişi sorucammmm hafta sonu uyurmusunuz yoksa erkenden kalkıp işlerinizi falan bitirirmisiniz???
aman neşesi iyi olsunn gerisi boşşşş kv.geçmiş olsunnnn
sağol canımm
evet çok güzel bir hava idi
amma ben hiç birşey yapamadadım
oğlan halasındaydı zaten
ben annanem vardı onunla oturdukk
c.tesi desen yoğundu
saç boyatıım
arabamı yaptırdımm
anneanemi gezmeye götürdüm
oğlanı 1 saat avm ye plasstaion oynatmaya götürdüm kısaca yoğunduuuu dünde bol dinlendimmmm![]()
ya ne şanslısınız kızlar yaaa ne güzelll sıcacık memleketiniz var ankarada gerçi iyiydi ama deniz gok(((((((
Sordum görmedin sanırım tatlım
msj atmışsın bana ama
içerik boş
hiçbişey görüntülenmedi
ne gönderdin kuzum bana sen
canım mesai arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
canım mesai arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
a denizsiz olmaz aslaaaaaaa
cevap veriyorum
sen benden hamiş fotosu istemedin mi onu göndermiştim sana tatlım dur tekrar deneyeyim![]()
günaydın canım nasılsın bakalımcanım mesai arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
günaydınn canımmmm hayırlı işlerrrrcanım mesai arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Ya ozman bende mi problem var ela da uykuyu çok seviyo bıraksan 11 e kadar yatarız valla ama en geç 10da kalkıyorum hem gün bitiyo hemde hiç bir işimi yetiştiremiyorum ama uyanmak istesemde uyanamıyorum kızlar yaa
çok sevoruz ana kız uykuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu