• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Mutlukız sana bir şey soracağım

bir arkadaşım 5-6 yıl önce afyon kaplıcalara gelmiş

belediye lojmanlarının oraya

acaba hala o lojmanlar duruyormu

eğer duruyorsa bazan tel bulabilirmisin arkadaşım gitmek istiyor

veya fiyatları uygun bir yer önerebilirmisnn

dün burdada güzeldi hava ama akşama doğru çok soğudu canım
bizde dün ebrarı gezmeye götürdük iyi geldi trene falan bindi

günaydın canım hoşgeldin
allah kolaylık versin işlerinde canım

evet canım bizim burası çok soğuk oluyo
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ıhlamur adaçayı falan iç canım iyi gelir

sağol canım şimdi limon sıkıp içtim,,,sallama bitki çayları var onlarda ne kadar etkili olurkiii

evet canım havada çarpmış olabilir,,,k.validemde sıkı üşütmüş bademcikler şişmiş,,sabah oğluşu k.pederim görümceme götürüp k.valideyide doktora götürecekti,,paşam daha iyi ama tam atamadı ama yemek yiyor neşesi yerinde çok şükür öksürüyor gece yine burun tıkanıyor yavrumunn

aman neşesi iyi olsunn gerisi boşşşş kv.geçmiş olsunnnn

kızzzz dünde mis gibiydi bugünde 22 derece sıcaklık düşün

evet çok güzel bir hava idi

amma ben hiç birşey yapamadadım

oğlan halasındaydı zaten

ben annanem vardı onunla oturdukk

c.tesi desen yoğundu

saç boyatıım

arabamı yaptırdımm

anneanemi gezmeye götürdüm
oğlanı 1 saat avm ye plasstaion oynatmaya götürdüm kısaca yoğunduuuu dünde bol dinlendimmmm:1::1::1:

hafta sonuı turistler:52::52::52: Denize girmiş antalyada yaaa laaaaa

kız sadece turistler değil yerlisi de denizdeydi dün

malum ben de deniz kenarında piknikte olunca gördük yani

küçücük çocuklar denizde

biz olsak amann hasta olur falan deriz ama millet gayet rahat

Kızlar bişi sorucammmm hafta sonu uyurmusunuz yoksa erkenden kalkıp işlerinizi falan bitirirmisiniz???

oğlan halasındaydı zaten

c.tesi desen yoğundu

saç boyatıım

arabamı yaptırdımm

oğlanı 1 saat avm ye plasstaion oynatmaya götürdüm kısaca yoğunduuuu dünde bol dinlendimmmm:1::1::1:

c.tesi kötüydü dışarda işler vardı onları hallet baba oğul sinemaya bıraktım onları ben evde işlerimi hallettim
sonra akşama da misafirliğe gittim
dünde bütün gün dışardaydım :37::37::37:

küçücük çocuklar denizde

girmişlerdiiirrrrr sıcaktı dünnnnnn
ya ne şanslısınız kızlar yaaa ne güzelll sıcacık memleketiniz var ankarada gerçi iyiydi ama deniz gok:((((((((

Sordum görmedin sanırım tatlım
msj atmışsın bana ama
içerik boş
hiçbişey görüntülenmedi
ne gönderdin kuzum bana sen

Kızlar bişi sorucammmm hafta sonu uyurmusunuz yoksa erkenden kalkıp işlerinizi falan bitirirmisiniz???

hava iyi de olsa kötü de olsa uyumam günü yemiş oluyorum gibi geliyor
çok da erken değil ama en geç 8'de (oğlan uyursa) kalkarım işler biter
hoppp gezmeye

küçücük çocuklar denizde

biz elemizden gelse fanusun içine koyacağız çocuklarıııı :27::27::27:

kızlar bişi sorucammmm hafta sonu uyurmusunuz yoksa erkenden kalkıp işlerinizi falan bitirirmisiniz???

normalde paza r günü hiç bir şey yapmam dinlenri uyurum fakat bu hafta 6,30 da hortladımmmmmm sabahta kalkamadımm:37::37::37:

ya ne şanslısınız kızlar yaaa ne güzelll sıcacık memleketiniz var ankarada gerçi iyiydi ama deniz gok:((((((((

çokkkkk sormaaaa

kıss burda dibimizde ama hazıran ve eylül aylarında girerim dedinize başka aylarda girmeyiz (ama önce bekarken girerdik nısanda falan)

benim oğlana bağlı oluyor %90 erken kalktıkğı için evin işlerinede erken başlıyorum,,dün sabah 7 de kalktı çocuk uyku bilmiyor resmen yaa,,birde ben cuma akşamdan yapabildiğim tüm işleri yaparım haftasonuna yığmamak için canımm

sağol canımm

oğlan halasındaydı zaten

c.tesi desen yoğundu

saç boyatıım

arabamı yaptırdımm

a denizsiz olmaz aslaaaaaaa

Sordum görmedin sanırım tatlım
msj atmışsın bana ama
içerik boş
hiçbişey görüntülenmedi
ne gönderdin kuzum bana sen

cevap veriyorum

sen benden hamiş fotosu istemedin mi onu göndermiştim sana tatlım dur tekrar deneyeyim :17::17::17:

canım mesai arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn naberrrrrrrrrrrrrrr

a denizsiz olmaz aslaaaaaaa

cevap veriyorum

sen benden hamiş fotosu istemedin mi onu göndermiştim sana tatlım dur tekrar deneyeyim :17::17::17:

bana da banada

Ya ozman bende mi problem var ela da uykuyu çok seviyo bıraksan 11 e kadar yatarız valla ama en geç 10da kalkıyorum hem gün bitiyo hemde hiç bir işimi yetiştiremiyorum ama uyanmak istesemde uyanamıyorum kızlar yaa
çok sevoruz ana kız uykuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım mesai arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
günaydınn canımmmm hayırlı işlerrrr
Ya ozman bende mi problem var ela da uykuyu çok seviyo bıraksan 11 e kadar yatarız valla ama en geç 10da kalkıyorum hem gün bitiyo hemde hiç bir işimi yetiştiremiyorum ama uyanmak istesemde uyanamıyorum kızlar yaa
çok sevoruz ana kız uykuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ahhh ahhh yağmur şu oğlanda bi sevseydi uykuyuuu,,,uyumak sıkıcı diyor çocuk yaaa gözlerinden uyku akıyor,,,evleneceği kıza ilk işim uykusunu sormak,,,uykucuysa almicammm kızıda perişan eder bu küçük adam:)))

Back