ay iyiki gelmiş bari
gelmeseydi mors olurdun resmen laaaaa
oyyyy oyyyy yakışır babyy
dün senin moraller bozuktu bugün çiçekler yerine getirmiştir artık:)
hadi iyisinn :):)
Yasmin bize birisi mendil versin miii
Arkadaşlar merhaba 8 aylık bir oğlum var 6 aylıkken bütün izinlerim bitince işten ayrılmıştım o an mutlu oldum biraz büyüsün 2 yaşına kadar sonra başlarım diye düşünmüştüm ama dün reddedilmeyecek bi iş teklifi aldım maaşıda çok iyi saatleri de uygun zaten anneme yakın biryere taşınmaya karar vermiştim evde tek sıkılıyorum oğlumda kalabalıkta büyüsün diye nisan ayında taşınıcaö.ama çok kararsısız pişman olmak istemiyorum annem bakarım dedi 4 yaşında yeğenim var onada bakıyor aynı zamanda onun bir zorluğu yok diyor anneside çoğu zaman öğleden sonra işe gidiyor.desteğe ihtiyacım var😉nasıl yapmalıyım emerek uyuyor gündüzleri 2 kere onun dışında saat 6 da en geç evde olucam şu ayda ayrılmam onu üzermi emeklemeye başlamak üzere güveni sarsılırmı doğduğu günden beri yanlız bakıyorum.ev işleri falan sorun değil eşimde yardımcı olur ama oğlum nasıl alışırmı hemen ananesine alışkın gerçi ama korkuyorum bilemiyorum desteğinize ihtiyacım var şuan😞8 aylıkken bırakıp işe başlayan anneler zorlandılarmı birde emerek uyumaya alışkın onu nasıl çözebilirim.
yağmur senin ve mutlunun gözü aydın canım çok sevindim sizin adınıza
myheart merak etme bebeğim bende sizdenim
ama istemem mendil falan hıhhh
kızlarrrr ben geldim geçmişi okuyamadım ammma myheart delmişşşşş
:) evet ben geldimmm baby
özledim hepinizi çok çokkk
:) belki gelir sana genic
6 ya kadar vakit varr
bende özledim canımcımm,,,neler yaptın pek yoğundunnn
ben bu saatte uyuyodum kalbim
sen ne ediyodun bakem
allah kolaylık versin canım işlerinde
çok öpüyorum seni allaha emanet ol...
beni bilememişsin şekerim oğluşumla mışıl mışıl uyuyordukkk bi keremm,,,bugün bende yoğun olurum büyük ihtimalle,,,seni seviyoruz canımcımmmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese,,,bugün uzun bi aradan sonra sabah erken kalkıp kocama mis gibi kahvaltı hazırladım,,,başbaşa kahvaltı yaptık:)))
günaydın meleklerr
sevgililer gününüzü kutlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o saatte uyuyordum cnmmmmmmm
özletme kendini
günaydın hayrılı cumalar
günaydınnnn hayırlı cumaların olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn
evet cnm çok sıkıcı bende aynen daraldımmmmmmmmmm
günaydınnnnnnn
bakalım hayırlısı
günaydınnnnnn
evet hafta bittiiiiiiiiii
bende yoğunummmmmmmm
oldu canım ben bekler miyim 6 ay
kaldı ki bugünle ilgili yasmin gibi
bir beklentim de yok zaten
çünkü neden alışkınım ben biz
kutlamıyoruz ama ben ona jest olsun
diye hediye aldım bir de çikolata gönderdim
iş yerine
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
işten sıyırmış insan profili
bende kızımı ilk 6 aylıkken bıraktım 1 yaşını biraz geçince geri çıktım işten sonra 1,5 yaşından beri çalışıyorum şu an 4 yaşına giricek evet zor olmazmı hem onun için hem kendin için gözsüm sızlayıp sütüm çok boşa aktı ama napim herşey onun için:)arkadaşlar merhaba 8 aylık bir oğlum var 6 aylıkken bütün izinlerim bitince işten ayrılmıştım o an mutlu oldum biraz büyüsün 2 yaşına kadar sonra başlarım diye düşünmüştüm ama dün reddedilmeyecek bi iş teklifi aldım maaşıda çok iyi saatleri de uygun zaten anneme yakın biryere taşınmaya karar vermiştim evde tek sıkılıyorum oğlumda kalabalıkta büyüsün diye nisan ayında taşınıcaö.ama çok kararsısız pişman olmak istemiyorum annem bakarım dedi 4 yaşında yeğenim var onada bakıyor aynı zamanda onun bir zorluğu yok diyor anneside çoğu zaman öğleden sonra işe gidiyor.desteğe ihtiyacım var😉nasıl yapmalıyım emerek uyuyor gündüzleri 2 kere onun dışında saat 6 da en geç evde olucam şu ayda ayrılmam onu üzermi emeklemeye başlamak üzere güveni sarsılırmı doğduğu günden beri yanlız bakıyorum.ev işleri falan sorun değil eşimde yardımcı olur ama oğlum nasıl alışırmı hemen ananesine alışkın gerçi ama korkuyorum bilemiyorum desteğinize ihtiyacım var şuan😞8 aylıkken bırakıp işe başlayan anneler zorlandılarmı birde emerek uyumaya alışkın onu nasıl çözebilirim.
Aynennnnn :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
14 şubat yaramadı bize liliiiii
banada en sevdiğimdennnn nergiz geldiiiiiiii puhahahahahahaha[sıze=3]amannnn benimki inanmıyor zatennn...[/sıze][sıze=3]
patronumuzun oğlu şirketteki bayanlara çiçek hediye etti...
Atcam kendimi aşağıyaa şimdiii... [/sıze]:95::95:[sıze=3]
[/sıze]
[sıze=3]amannnn benimki inanmıyor zatennn...[/sıze][sıze=3]
patronumuzun oğlu şirketteki bayanlara çiçek hediye etti...
Atcam kendimi aşağıyaa şimdiii... [/sıze]:95::95:[sıze=3]
[/sıze]
Mersii cnm ama gidicem yineeeLilyana gelmiş hoş gelmişşşşşş
Kimden len eşinden mi, yoksa patron mu :26:banada en sevdiğimdennnn nergiz geldiiiiiiii puhahahahahahaha
:) hiç de bölyee düşünceli patron oğlu olmadı hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?