• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ay iyiki gelmiş bari
gelmeseydi mors olurdun resmen laaaaa:52::52::52::52::52::52:

yağmur senin ve mutlunun gözü aydın canım çok sevindim sizin adınıza

oyyyy oyyyy yakışır babyy

dün senin moraller bozuktu bugün çiçekler yerine getirmiştir artık:)

hadi iyisinn :):)

Yasmin bize birisi mendil versin miii :43::43::43::43::43::43::43:

myheart merak etme bebeğim bende sizdenim

ama istemem mendil falan hıhhh :19::19::19::19:

Arkadaşlar merhaba 8 aylık bir oğlum var 6 aylıkken bütün izinlerim bitince işten ayrılmıştım o an mutlu oldum biraz büyüsün 2 yaşına kadar sonra başlarım diye düşünmüştüm ama dün reddedilmeyecek bi iş teklifi aldım maaşıda çok iyi saatleri de uygun zaten anneme yakın biryere taşınmaya karar vermiştim evde tek sıkılıyorum oğlumda kalabalıkta büyüsün diye nisan ayında taşınıcaö.ama çok kararsısız pişman olmak istemiyorum annem bakarım dedi 4 yaşında yeğenim var onada bakıyor aynı zamanda onun bir zorluğu yok diyor anneside çoğu zaman öğleden sonra işe gidiyor.desteğe ihtiyacım var😉nasıl yapmalıyım emerek uyuyor gündüzleri 2 kere onun dışında saat 6 da en geç evde olucam şu ayda ayrılmam onu üzermi emeklemeye başlamak üzere güveni sarsılırmı doğduğu günden beri yanlız bakıyorum.ev işleri falan sorun değil eşimde yardımcı olur ama oğlum nasıl alışırmı hemen ananesine alışkın gerçi ama korkuyorum bilemiyorum desteğinize ihtiyacım var şuan😞8 aylıkken bırakıp işe başlayan anneler zorlandılarmı birde emerek uyumaya alışkın onu nasıl çözebilirim.

Merhaba canım;

Bende oğlum 10 aylıkken başlamıştım benimkiside emerek uyuyordu ama biz zorlanmadk

annem bizim alt kata taşındı

ama ilk dönemler oğlumdan çok ben zorlanmıştım 15 aylıkkende sütten kestim zaten

:) belki gelir sana genic

6 ya kadar vakit varr

oldu canım ben bekler miyim 6 ay

kaldı ki bugünle ilgili yasmin gibi

bir beklentim de yok zaten

çünkü neden alışkınım ben biz

kutlamıyoruz ama ben ona jest olsun

diye hediye aldım bir de çikolata gönderdim

iş yerine :34::34::34::34::34:

ben bu saatte uyuyodum kalbim
sen ne ediyodun bakem
allah kolaylık versin canım işlerinde
çok öpüyorum seni allaha emanet ol...

beni bilememişsin şekerim oğluşumla mışıl mışıl uyuyordukkk bi keremm,,,bugün bende yoğun olurum büyük ihtimalle,,,seni seviyoruz canımcımmmm

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese,,,bugün uzun bi aradan sonra sabah erken kalkıp kocama mis gibi kahvaltı hazırladım,,,başbaşa kahvaltı yaptık:)))

günaydın meleklerr
sevgililer gününüzü kutlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:

o saatte uyuyordum cnmmmmmmm

özletme kendini

günaydın hayrılı cumalar

günaydınnnn hayırlı cumaların olsun

günaydınnnnnnnnnnnnn

evet cnm çok sıkıcı bende aynen daraldımmmmmmmmmm

günaydınnnnnnn

bakalım hayırlısı

günaydınnnnnn
evet hafta bittiiiiiiiiii
bende yoğunummmmmmmm

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

oldu canım ben bekler miyim 6 ay

kaldı ki bugünle ilgili yasmin gibi

bir beklentim de yok zaten

çünkü neden alışkınım ben biz

kutlamıyoruz ama ben ona jest olsun

diye hediye aldım bir de çikolata gönderdim

iş yerine :34::34::34::34::34:

vaysss hatuna baksenn:)

jest öyle değil böyle yapılır diyorsunn yakışır takdire şayan bi hareket

arkadaşlar merhaba 8 aylık bir oğlum var 6 aylıkken bütün izinlerim bitince işten ayrılmıştım o an mutlu oldum biraz büyüsün 2 yaşına kadar sonra başlarım diye düşünmüştüm ama dün reddedilmeyecek bi iş teklifi aldım maaşıda çok iyi saatleri de uygun zaten anneme yakın biryere taşınmaya karar vermiştim evde tek sıkılıyorum oğlumda kalabalıkta büyüsün diye nisan ayında taşınıcaö.ama çok kararsısız pişman olmak istemiyorum annem bakarım dedi 4 yaşında yeğenim var onada bakıyor aynı zamanda onun bir zorluğu yok diyor anneside çoğu zaman öğleden sonra işe gidiyor.desteğe ihtiyacım var😉nasıl yapmalıyım emerek uyuyor gündüzleri 2 kere onun dışında saat 6 da en geç evde olucam şu ayda ayrılmam onu üzermi emeklemeye başlamak üzere güveni sarsılırmı doğduğu günden beri yanlız bakıyorum.ev işleri falan sorun değil eşimde yardımcı olur ama oğlum nasıl alışırmı hemen ananesine alışkın gerçi ama korkuyorum bilemiyorum desteğinize ihtiyacım var şuan😞8 aylıkken bırakıp işe başlayan anneler zorlandılarmı birde emerek uyumaya alışkın onu nasıl çözebilirim.
bende kızımı ilk 6 aylıkken bıraktım 1 yaşını biraz geçince geri çıktım işten sonra 1,5 yaşından beri çalışıyorum şu an 4 yaşına giricek evet zor olmazmı hem onun için hem kendin için gözsüm sızlayıp sütüm çok boşa aktı ama napim herşey onun için:)
ama şu da bir gerçekki büyüyünce dahda zolaşıyor herşey
artık dile getiriyo üzüntüsünü
xin annesi çalışmıyo sen neden çalışmak zorundasın gibi
küçükken çalışmak daha kolay bence başla...

[sıze=3]amannnn benimki inanmıyor zatennn...[/sıze]:ssz:[sıze=3]

patronumuzun oğlu şirketteki bayanlara çiçek hediye etti...
Atcam kendimi aşağıyaa şimdiii...
[/sıze]:95::95:[sıze=3]
[/sıze]
banada en sevdiğimdennnn nergiz geldiiiiiiii puhahahahahahaha

Back