Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Sağolun kızlar boğazinda iltahaptan dolayı ateşlendi kuzum birazda ishal var dün hiç birşey yememis benim zorumla yedi biraz yeni uyuttum alıntı yapamıyorum telden

Benim ayılmam saatler sürer sanki akşamdan demlenmiş gibiyim o derece yani.

sen benim tokadımı yemedin daha:)))))
bi tadına bak öyle karar verirsin etki edicekmi uykunun açılmasına dermişim

gece geçmi yattın?
uykusunu alamayanların bazılarının sorunu kaliteli uyku uyumamalarıymış, belki seninde öyledir, ben bundan sonra kaliteli uyumaya çalışacağım zaten, buna bugün karar vermiştim, yani bu uyku problemim bundanmı diye deneyeceğim bunu.
mesela aynı saatlerde uyuyup uyanmaya dikkat edicem. geç vakitlerde uyumamaya, en az 6saat uyumaya, çok çok fazlada uyumamaya falan işte, birde uyku uykuyu getiriyo gerçekten.
bak aklında olsun; öğlen namazı saatlerinde uyuduğun 1saatlik uyku 2saatlik gece uykusuna bedeldir, bilimsel olarakta bu böyle,
ben denedim şahane bişey, zaten dinimizcede sünnet, kaylule deniyor buna.

Şimdi yeni uyuttum öksürük Balgam var ilaçları kullaniyoruz inşallah atlatıp bende iyi olurum opuyorum hepinizi yarın ışte olurum

sağolun kızlar boğazinda iltahaptan dolayı ateşlendi kuzum birazda ishal var dün hiç birşey yememis benim zorumla yedi biraz yeni uyuttum alıntı yapamıyorum telden

cnm çok geçmiş olsun

bu zaten olacaktı arka arkaya hepsi oluyor

kısa sürede atlatırsınız inşallah

paşamı öp bizim yerimize kendinize çok iyi bakınnnnnnnnnnnn

Sabah kaçta yattın diye bir sor hele..
Uykuya daldığım saat sabahın 8 idi.
İyice dengesizleşti uyku düzenim..

Ha uyku halindeyken rahat uyuyamıyorum ki.
Bu gece kısa kollu giyip onun üzerine polar giymiştim.Artık nasıl çıkardım onu da yere attım onu bile hatırlamıyorum..

Kafam bulanık ya , doktora gideceğim artık . Olmuyor çünkü.

Son düzenleme:

Tam olarak sorun uyku düzensizliğimi balımm seninn

saat 8de yatarsan böyle uykusuz olman normal canım.
ama diğer halini bilemicem tabiki.

Genic aklıma geldide tatlım senin bu cuma mı sondu canım doğum iznine ayrılıyonu yane

Bir tek nescafe içince şişmez insan, ne yedin nescafenin yanında ondan haber wer sen

Sağol cnm, canım çektii deme sakınn :26:

ne lenn canım cekerse diye korkmalar ,dağ başında mıyımmm ,erciyesin tepesinde mi çalışıom ben

söylerim çaycıya getirir köpüksüz köpüksüzzz

ne lenn canım cekerse diye korkmalar ,dağ başında mıyımmm ,erciyesin tepesinde mi çalışıom ben

söylerim çaycıya getirir köpüksüz köpüksüzzz

yanında çikolata vardı belki yanında yoktur diye şey ettiydim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…