Tüm günümü b-k ettim. Hemde tüm günümü..
Aman boşver casmin , ne için uykusuz kaldığımın önemi yok.Neden uykumu alamadığımın önemi var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm günümü b-k ettim. Hemde tüm günümü..
Aman boşver casmin , ne için uykusuz kaldığımın önemi yok.Neden uykumu alamadığımın önemi var![]()
Benim ayılmam saatler sürersanki akşamdan demlenmiş gibiyim o derece yani.
![]()
sağolun kızlar boğazinda iltahaptan dolayı ateşlendi kuzum birazda ishal var dün hiç birşey yememis benim zorumla yedi biraz yeni uyuttum alıntı yapamıyorum telden
sen benim tokadımı yemedin daha:)))))
bi tadına bak öyle karar verirsin etki edicekmi uykunun açılmasına dermişim
gece geçmi yattın?
uykusunu alamayanların bazılarının sorunu kaliteli uyku uyumamalarıymış, belki seninde öyledir, ben bundan sonra kaliteli uyumaya çalışacağım zaten, buna bugün karar vermiştim, yani bu uyku problemim bundanmı diye deneyeceğim bunu.
mesela aynı saatlerde uyuyup uyanmaya dikkat edicem. geç vakitlerde uyumamaya, en az 6saat uyumaya, çok çok fazlada uyumamaya falan işte, birde uyku uykuyu getiriyo gerçekten.
bak aklında olsun; öğlen namazı saatlerinde uyuduğun 1saatlik uyku 2saatlik gece uykusuna bedeldir, bilimsel olarakta bu böyle,
ben denedim şahane bişey, zaten dinimizcede sünnet, kaylule deniyor buna.
Sabah kaçta yattın diye bir sor hele..
Uykuya daldığım saat sabahın 8 idi.
İyice dengesizleşti uyku düzenim..
Ha uyku halindeyken rahat uyuyamıyorum ki.
Bu gece kısa kollu giyip onun üzerine polar giymiştim.Artık nasıl çıkardım onu da yere attım onu bile hatırlamıyorum..
Kafam bulanık ya , doktora gideceğim artık . Olmuyor çünkü.
Sabah kaçta yattın diye bir sor hele..
Uykuya daldığım saat sabahın 8 idi.
İyice dengesizleşti uyku düzenim..
Ha uyku halindeyken rahat uyuyamıyorum ki.
Bu gece kısa kollu giyip onun üzerine polar giymiştim.Artık nasıl çıkardım onu da yere attım onu bile hatırlamıyorum..
Kafam bulanık ya , doktora gideceğim artık . Olmuyor çünkü.
aynen yaa agzımdan aldın lafı işte yok
aynen yaa agzımdan aldın lafı işte yok
offff nasıl sıkıcı bi gün
bende az önce neskafe içtim şiştim ama pöffffff[sıze=3]türk kahvesi içtim şimdii, çikolata eşliğindee[/sıze]
Masa üstüne farklı kaydet sonra kullanıkont panelinden avatırını değiştirden yap ok
İŞTE ORDANDA DOSYA SEÇ YAP YANİ KAPİŞŞŞ
Kızlar ışte değilim oğlum hastalandı iyice tel den girdim
Türk kahvesi içtim şimdii, çikolata eşliğindee![]()
Bir tek nescafe içince şişmez insan, ne yedin nescafenin yanında ondan haber wer senbende az önce neskafe içtim şiştim ama pöffffff
sanırım yatpımmm
gecmis olsun vefaaa , arada yaz bize.
afiyet olsunnn lilyanammmm![]()
Bir tek nescafe içince şişmez insan, ne yedin nescafenin yanında ondan haber wer sen
Sağol cnm, canım çektii deme sakınn :26:
ne lenn canım cekerse diye korkmalar ,dağ başında mıyımmm ,erciyesin tepesinde mi çalışıom ben
söylerim çaycıya getirir köpüksüz köpüksüzzz![]()
![]()
yanında çikolata vardı belki yanında yoktur diye şey ettiydim benn