Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Hıım seninki seni susturmanın yolunu bulmuş sanki...

Ahh ahhh sadece 1 pazarım onlarca beni bekleyen işlerim var. Nasıl uyuyayım ki :KK53::KK53::KK53::KK53:

maalesef öyle oldu büyük koz var elindee :KK43:

bu arada pazar demek iş demek aş demek depresyon sebebi demek :KK43: temizlik hiç bitmiyor daha da sinirleniorm

ay bana çikolata deme en büyük imtihanım nutella :KK43:

dayanamıyom ben ona yaa

bide almanyada kuzenlerim var her çeşit jelibon çikolata falan getirirler o zaman altın vuruş yapıyorum :KK43:

yap ama sakla sen onları her hafta bir kg garanti ver bir ay sonunda kendine ödül olarak ye canım benim...

aynen yaaaaaaaa ekmek gazete almaya zor yollarım
ne kadar gaddar bir hayat bu yaaa
niye kadın olmak zorundayız sanki
ohh mis 12 ye kadar yat kalk kahvaltını yap al eline kumandayı akşama kadar yat yayıl
adaletin bu mu dünyaaa:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

canım benim ya kıyamam sana. şimdi şikayet ediyorum ama bizimki de haftasonu işler hemen bitsin de gezmeye gidelim diye gözümün içine bakar evde zor dururuz gezenti aileyiz biz biraz bu yüzden.

Oyyy kıyamam yaa çok dertlisin....

Bende çoook uzun zamanadır unuttum sabah uykularını hafta sonu en iyi ihtimalle 8 de ayaktayım bende. Hafta içi 5:30 da durum vahim yani. Kısmet artık uyuyabilirsek ömrümüz yeterse inşallah emeklilikte :)

bende bazen 6 en geç 06:30 da kalkmak zorundayım. :KK37::KK37::KK37: inşallah emekliliğe

Bizimki bide fazla titiz değildir
evi silme boşver süpürme
sende yatsana karşı kanepeye
boşver bulaşık bekleyebilir
çamaşırlar zaten kendi yıkanıyor
böle bir rahatlık bir rahatlık
akşamda dank eder beyaz gömleğimi ütülemeyi unutmaaa
:KK53::KK53::KK53:

bak ya ne kadar güzelmiş benim eş acayip titiz diyorum ya ev işi bitecek ama sonra evde durulmayacak öyle ütü falan varsa da ben ütüyü yaparım o katlama asma işlerini yapar yok öyle valla. tv karşısına geçip yayılmak hem izlesin hem iş yapsın biz nasıl yapıyoruz tv izlerken fasülye ayıklamayı.

çok hoşmuş seninki. Akşam aklı başına geldiğinde kalk kendin ütüle dedin mi hiç :KK37::KK37::KK37::KK37:

ağzımdan aldın bende aynısını yazacaktım.

evet kadın + anne olmak çok zor

kahvaltı biter bulaşık süpürge çocuk ilgilenme başlar

tam tarifin gibi eşim kumandayı eline alır :KK43:

:KK1::KK1::KK1::KK1:

ben biraz daha şanslıyım uyku konusunda kızım 9,30 dan önce kalkmaz
gelir sonra yanıma hadi anne kalk sen oturma odasında yatmaya devam et ben minika segredeyim:) der

kıyamam ona ben sen de biraz olsun dinleniyorsundur o arada.

süpermiş yaaaa

buna az hissedilmiş vican azabı deniyor herhaldee

bu da süpermiş...

demzmiyim tatlım çok dedim
bir keresinde yeni aldığı çok da pahalı aldığı gömleğini yaktı sonrada bana çemkirdi
masus yapıyorsun yapmamak için dedim ne üzüldü ama:KK52::KK52::KK52::KK52:

babababa hem suçlu hem güçlü.

benimki daha küçük teyzesii uyanınca gelir yanıma anne kalk anne uyuma der.

sonra ben uykulu gözlerle pepe ye bakarım onunla

sütünü içer

altını değiştirizz :KK70:

sonra alışverişe gideriz oğluşumla

kedi peşinde koşarız sokaklarda

eve girmek istemeyiz

araba kapı önündeyse araba diye tutturuzz

sonra bağır çağır eller de poşetlerle eve girmeye çalışırız

bide bakarıs baba hala uyuyo..

ay çok stres oldumm

ne çekiomuş ben yaa:44:

ne çektin be myheart1 demek istedim ama biz zaten burada bunun için varız bebeğim sen anlat içini dök burada eve rahatlamış gitte huzurunuz bozulmasın.

haaa bir de geçen gün misafir gelecek sen dedim evi süpür bende toz filan alıyım ev berbat
bu aldı eline gayet ciddi süpürüyor dahada misafire çok var
birden kapı çaldı fare görmiş kedi gibi
attı elinden süpürgeyi kanepeye tv izleme moduna geçti:KK47:
Gelen annesiydi hissetmiş gibi sanki
nee laflar ederdi varyaaaa:KK47:

olsun bak hiç olmazsa yardım da ediyor ama kızzz valla ne şanslı seninki senin kayınvalideye de malum olmuş :KK53::KK53::KK53:

çok taviz veriyoruz aman o uyanmasın yorulmuştur
yaa biz neyiz biz yorulmuyormuyuz
sabahları çocukları tembihilicez babanızı uyandırın diye o uyansın biz yataga bakalım anlıyorlar mı halimizden

:KK53::KK53::KK53: ya aslında anlıyorlardır mutlaka ben zannetmiyorum anlamadıklarını ama işlerine de gelmiyor ne yapsınlar öyle yetişmişler bakmayın hepimizin sızlandığına dolmuşuz anlatıyoruz burada ama eminim hepimiz kocalarımızı çok seviyorum ama derdimiz de var :KK53::KK53::KK53:

yap ama sakla sen onları her hafta bir kg garanti ver bir ay sonunda kendine ödül olarak ye canım benim...

canım benim ya kıyamam sana. şimdi şikayet ediyorum ama bizimki de haftasonu işler hemen bitsin de gezmeye gidelim diye gözümün içine bakar evde zor dururuz gezenti aileyiz biz biraz bu yüzden.

bende bazen 6 en geç 06:30 da kalkmak zorundayım. :KK37::KK37::KK37: inşallah emekliliğe

bak ya ne kadar güzelmiş benim eş acayip titiz diyorum ya ev işi bitecek ama sonra evde durulmayacak öyle ütü falan varsa da ben ütüyü yaparım o katlama asma işlerini yapar yok öyle valla. tv karşısına geçip yayılmak hem izlesin hem iş yapsın biz nasıl yapıyoruz tv izlerken fasülye ayıklamayı.

ağzımdan aldın bende aynısını yazacaktım.

kıyamam ona ben sen de biraz olsun dinleniyorsundur o arada.

bu da süpermiş...

babababa hem suçlu hem güçlü.

ne çektin be myheart1 demek istedim ama biz zaten burada bunun için varız bebeğim sen anlat içini dök burada eve rahatlamış gitte huzurunuz bozulmasın.

olsun bak hiç olmazsa yardım da ediyor ama kızzz valla ne şanslı seninki senin kayınvalideye de malum olmuş :KK53::KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53: ya aslında anlıyorlardır mutlaka ben zannetmiyorum anlamadıklarını ama işlerine de gelmiyor ne yapsınlar öyle yetişmişler bakmayın hepimizin sızlandığına dolmuşuz anlatıyoruz burada ama eminim hepimiz kocalarımızı çok seviyorum ama derdimiz de var :KK53::KK53::KK53:

geçen cumartesi temziliğe giriştim çocuğu kv bırakmıştım eşimde evde yoktu

akşam geldi bir vican yapıyor

ay annemizde çok yorulmuş mis olmuş ev falan

elimi öpmeler sen yemek yapma dışardan söyleyelimler

saf bende hemen gaza geliyorum yok hayatım hemen hazırlarım die ortaya atladım

sazan mıyım neee:KK17::KK54:

Canım benim ya kıyamam sana. şimdi şikayet ediyorum ama bizimki de haftasonu işler hemen bitsin de gezmeye gidelim diye gözümün içine bakar evde zor dururuz gezenti aileyiz biz biraz bu yüzden.

Bende bazen 6 en geç 06:30 da kalkmak zorundayım. :KK37::KK37::KK37: Inşallah emekliliğe

bak ya ne kadar güzelmiş benim eş acayip titiz diyorum ya ev işi bitecek ama sonra evde durulmayacak öyle ütü falan varsa da ben ütüyü yaparım o katlama asma işlerini yapar yok öyle valla. Tv karşısına geçip yayılmak hem izlesin hem iş yapsın biz nasıl yapıyoruz tv izlerken fasülye ayıklamayı.

Ağzımdan aldın bende aynısını yazacaktım.

Kıyamam ona ben sen de biraz olsun dinleniyorsundur o arada.

Bu da süpermiş...

Babababa hem suçlu hem güçlü.

Ne çektin be myheart1 demek istedim ama biz zaten burada bunun için varız bebeğim sen anlat içini dök burada eve rahatlamış gitte huzurunuz bozulmasın.

Olsun bak hiç olmazsa yardım da ediyor ama kızzz valla ne şanslı seninki senin kayınvalideye de malum olmuş :KK53::KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53: Ya aslında anlıyorlardır mutlaka ben zannetmiyorum anlamadıklarını ama işlerine de gelmiyor ne yapsınlar öyle yetişmişler bakmayın hepimizin sızlandığına dolmuşuz anlatıyoruz burada ama eminim hepimiz kocalarımızı çok seviyorum ama derdimiz de var :KK53::KK53::KK53:

tabiki çok seviyoruz onlarsız bir hayat olur MU eşleriMİZ
ama bazen gırtlaklayasım da gelmiyor diil yani
özellikle akşam çorapları oraya buraya fırlattığında
çıkarttığı kıyafetleri kzımın odasından topladığımda
traş olduğunda :))) daha saymayım
yaa seviyorum da :KK51:ama

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlarım varmısınız bu pazar bizim olsun onlar uyumasın biz uyuyalım
akşamdan bi şekilde ikna çabasına girelim güzellikle
bu hafta sonu çocukla sen ilgilende ben yatayım falan diyelim bakalım ne kadar başarılı olacagız

hımmm benden de hayır yok çünkü pazar bahçeye gidecekler zeytinleri budamaya. erkenden giderler bende oğluşla evde takılacağım. tabii annemlerin arabayla giderlerse ben de oğluşumla sinemaya gitmeyi planlıyorum.

Hıım seninki seni susturmanın yolunu bulmuş sanki...

Ahh ahhh sadece 1 pazarım onlarca beni bekleyen işlerim var. Nasıl uyuyayım ki :KK53::KK53::KK53::KK53:

uyu arkadaşım bir hafta da uyu iş hemde ev işi biter mi bitmezzzzzzzzzzz

benimki pazar itibariyle yurtdışına gidiyor benden hayır yok size ne de kendime :KK43:

oyyy evin bütün yükü sende o halde canımsın

maalesef öyle oldu büyük koz var elindee :KK43:

bu arada pazar demek iş demek aş demek depresyon sebebi demek :KK43: temizlik hiç bitmiyor daha da sinirleniorm

kızzzz boşver ev işini ne nankör bilmiyor musun yap yap bitmiyor

hımmm benden de hayır yok çünkü pazar bahçeye gidecekler zeytinleri budamaya. erkenden giderler bende oğluşla evde takılacağım. tabii annemlerin arabayla giderlerse ben de oğluşumla sinemaya gitmeyi planlıyorum.

uyu arkadaşım bir hafta da uyu iş hemde ev işi biter mi bitmezzzzzzzzzzz

oyyy evin bütün yükü sende o halde canımsın

kızzzz boşver ev işini ne nankör bilmiyor musun yap yap bitmiyor

bu arada bende seviyorum kocacığımı :KK43:

dertlenirim falan ama anlamasada anlamış gibi yapıyor :KK43:

anlasa bu kadar olmaz herhaldee

zoru seviyoruz biz zoru :KK1::KK1::KK1:

bu arada bende seviyorum kocacığımı :KK43:

dertlenirim falan ama anlamasada anlamış gibi yapıyor :KK43:

anlasa bu kadar olmaz herhaldee

Zaten sevmesek katlanamazdık herhalde her şeyin bu kadar farkındayken. Tamam özveriliyiz, çalışkanız, iyiyiz hoşuz da Aptal değiliz yani... :KK9::KK9::KK9::KK9:

geçen cumartesi temziliğe giriştim çocuğu kv bırakmıştım eşimde evde yoktu

akşam geldi bir vican yapıyor

ay annemizde çok yorulmuş mis olmuş ev falan

elimi öpmeler sen yemek yapma dışardan söyleyelimler

saf bende hemen gaza geliyorum yok hayatım hemen hazırlarım die ortaya atladım

sazan mıyım neee:KK17::KK54:

birazzzzzzzzzzzzzz diyelim biz ona ama sende birazcık kendini düşün bebeğim hem değişklik olur sana da biraz bütün gün evde zaten yorulmuşsun balimmm sen bir daha öyle derse tamam canım de hemen kalk hazırlan.

benimde inan bana :KK37::KK37::KK37::KK37:
hele bir de bu aralar bu isteğim daha da fazla malum hormonlardan

içini rahatlatacaksa say bebeğim biz dinleriz seni

çekmecemdeki halley bana pis pis sırıtıp hadi ye beni yagmur ye beni diyoooo:44:

X