• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Of bende ondan korkuyorum
ilk sorunsuz oldu allaha şükür ikincide inş çok ugraşmayız:((((
çünkü çogunlukla etrafımda hep bebegi olmayanlarla dolu

benimde çevremde çok ,,,çok şükür rabbim aratmadıı olamayanlara da nasip etsin inşallahh

evet yaa biz 5 senedir ugraşıyoruz ama allah vermeyince olmuyo ilkin hemen oldu anlayamadım bile ama bana sorarsan çokda ara verme ben 10 yıl oldu kızım 10 yaşında

malesef klomen 2.dozunda 17 mm olustu yumurtam.:1:
doktorumun gözünün içindeki ışıltıyı görmüştüm o gün:31:
çok umutlanmıştım.fakat ilk aşılamam tutmadı :43::43:

şuanda adetliyim 3.günüm cok yıkıldım.nasippp degilmiss:14:

hakkında hayırlısı canım inşllh tez vakitte olur ilaçlar insanın vücudunu yoruyo gerçekten benimde kız kardeşimin olmuyo doktor son çare tüp bebek diyo eşinde sorun var kendindede sol yumurtalıgında çikolata kisti var sağdada hiç yumurta yokmuş nolucak bilmiyorum tüp bebek yaptırıcaklar bende şimdi yumurta takibine gidecem ne diyecek bakalım doktor 3 kez klomen kullandım inofolikte kullandım hiçbir faydası olmadı bıraktım ödediğim parada cabası hakkımızda hayırlısı

hakkında hayırlısı canım inşllh tez vakitte olur ilaçlar insanın vücudunu yoruyo gerçekten benimde kız kardeşimin olmuyo doktor son çare tüp bebek diyo eşinde sorun var kendindede sol yumurtalıgında çikolata kisti var sağdada hiç yumurta yokmuş nolucak bilmiyorum tüp bebek yaptırıcaklar bende şimdi yumurta takibine gidecem ne diyecek bakalım doktor 3 kez klomen kullandım inofolikte kullandım hiçbir faydası olmadı bıraktım ödediğim parada cabası hakkımızda hayırlısı

3 ay yumurtalık takibi oldum bende dupbaston & klomen & catlatma ignesi = asılama .. nasip degilmis olmadı.:43:
biziim ikimizin de hiçcbir sorunu yok.hormon&hsg herseyim normalll :14::14: rabbim nasip etttttttttttttttttt
...
maddi & manewi cook yoruldum artık zamana bırakıyorum,dua herseye devaa insallahhhh bizlerinde olurrrrrrrrrrr.:5:

3 ay yumurtalık takibi oldum bende dupbaston & klomen & catlatma ignesi = asılama .. nasip degilmis olmadı.:43:
biziim ikimizin de hiçcbir sorunu yok.hormon&hsg herseyim normalll :14::14: rabbim nasip etttttttttttttttttt
...
maddi & manewi cook yoruldum artık zamana bırakıyorum,dua herseye devaa insallahhhh bizlerinde olurrrrrrrrrrr.:5:

inşllh canım strese sokma kendini rabbim ne zaman nasip ederse artık dua en büyük ilaç sen yinede vazgeçme allah yardımcımız olsun

iiyim tatlım ,hava süperr sanki bahar ,çıkışta eve gitimcem ,biraz dolaşayım diyorum .
mağaza gezeriimmmm :16:

sende ne var ne yok ???

burdada hava aynen öle bende bebek görmeye gideceğim bugün ama fazla kalmadan eve geçeceğim oğluş hasta bademcikler şişti :((ağız burun tıkalı teyzessssii

evet yaa biz 5 senedir ugraşıyoruz ama allah vermeyince olmuyo ilkin hemen oldu anlayamadım bile ama bana sorarsan çokda ara verme ben 10 yıl oldu kızım 10 yaşında
3,5 yşında kızım nasipse seneye düşünüyorum kızım çok istiyo valla ne yalan söliyim onun için dogurcam bi tane yoksa bi tane kafii

en yakın arkadaşımın 5 senedir olmuyo hiç bir problemi yok ne kendinde ne eşinde
ama olmayınca olmuyo
psikolojisi bozuldu iyicee çok üzülüyo

burdada hava aynen öle bende bebek görmeye gideceğim bugün ama fazla kalmadan eve geçeceğim oğluş hasta bademcikler şişti :((ağız burun tıkalı teyzessssii

3,5 yşında kızım nasipse seneye düşünüyorum kızım çok istiyo valla ne yalan söliyim onun için dogurcam bi tane yoksa bi tane kafii

en yakın arkadaşımın 5 senedir olmuyo hiç bir problemi yok ne kendinde ne eşinde
ama olmayınca olmuyo
psikolojisi bozuldu iyicee çok üzülüyo

ayyy bu konuyu kaçırdığıma üzüldüm kimler ikinciyi düşünüyor acaba??????????

işlerrr işlerrr bi fırsat olmadı muhabbetteee

iyi akşamlar iyi bakın kendinize kızlarrrrrrr

görüşürüz....

Irgılamaz beni vazgeçmem hayatta,
Herkes gidecek yanında ben kalıcam,
Gitsin kiminle olursa olsun demişsin,
Hay hay seni mi kırıcam,
Tabiki senin olucam.
:24::24::24::24::24::24:

Back