amin canımm
senin çocugun kaç yaşındaaa
doğduğundan beri mi çalışıyorsunn
asla böle karamsar olmaa
sen onu öle bir yetiştireceksinkii
sana olan minnetinden sevgisinden
seni bırakmaz zaten canımmm
Benim bir kızım var canım 3,5 yaşında. Doğduğundan beri resmen 15. Gün başladım. Doğuma 2 gün kalaya kadar da çalıştım. Şimdiki aklım olsa asla diyorum
işte anne yüreği anne sevgisi...şimdi annecimle görüştükkk biraz borçları var babam onları kafaya takıp duruyordu yazık,,,annemde evin birini satmaya karar vermiş borçlarını ödeyip kalanı 3 e böleceğim diyor,,arabanızı yenilemek istiyordunuz diyor kıyamadığımmm,,,bizim arabamız eski model baya
offff 15.günmü başladın neden ama izin kullanmadınmıııbenim bir kızım var canım 3,5 yaşında. Doğduğundan beri resmen 15. Gün başladım. Doğuma 2 gün kalaya kadar da çalıştım. şimdiki aklım olsa asla diyorum
Çok erken başlamışsın, kim bakıyor pekii kızına..
Allah bağışlasın..
Benimde 5 yaşında bi oğlum war
offff 15.günmü başladın neden ama izin kullanmadınmııı
benim kızımda 3,5 yaşında canımm
allahtan ben 1 yaşına kadar baktım kızıma
kıyamam yaaayağmur çok hızlı koştum çabuk yoruldum. Yani şimdi evimi kızımı falan çok özlüyorum. Bir şey bahane olsa da ayrılsam diyorum bazen. Ama alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. 10. Yılım burada.. O yüzden bu konuda allaha teslim oldum desem abartmam. Hayırlısını diliyorum.
Çok erken oldu. Ama o an içinde bulunduğum durumu tam algılayamadım sanırım. Annem falan da müdahale etmedi, eşim…
İşim de çok yoğun benim yani 3 aylık doğum iznini kaldırmazdı. Birini alırlardı falan.
Şimdi bunları göze alabiliyorum ama o zaman alamıyordum.
Annem bakıyor kızıma..
Senin kim bakıyor?
kıyamam yaaa
olsun bak büyümüş 3,5 yaşına girmiş bile fıstıkk
allah saglık versinde çalışırız canımmm
karamsarlık yapma sakınn
herşey onların gelecegi içinn
bak burdaki hatunlarda çok meraklı diil çalışmaya
hepsininde yavruları küçücük ama napalımm
hayat şartlarıı
Biraz da Gülelim
Temel 'e papağanının neden öldüğünü sormuşlar."Evlendim de ondan !"demiş.
"Seni kıskandığı için mi?"demişler."Yok canım.Fadime konuşmaya başlayınca papağana fırsat kalmadı.Kahrından öldü."
kuzumm öyle bizde yavrularımıza kıyamıyoruz işteeeBabamda işte yazlığı sattı sırf abim bi ew sahibi olabilsin diye..
Ewlat kaç yaşında olursa olsun başka bişi vefacım kıyamıyorsun
Biraz da Gülelim
Temel 'e papağanının neden öldüğünü sormuşlar."Evlendim de ondan !"demiş.
"Seni kıskandığı için mi?"demişler."Yok canım.Fadime konuşmaya başlayınca papağana fırsat kalmadı.Kahrından öldü."
aynen valla konuşmadan da fazlasıyla sinir ediyorlar zaten biziaman bir kadınların konuşmasına takmışlar..
Keşke erkekler de azcık konuşsa da çatlatmasalar bizleri..
çooookkk hergece sordu cnm
anne yarın gitcenmi işe diye abartısız her gece sordu
o benim dünyammm kıyamıyorum hiççç
işte anne yüreği anne sevgisi...şimdi annecimle görüştükkk biraz borçları var babam onları kafaya takıp duruyordu yazık,,,annemde evin birini satmaya karar vermiş borçlarını ödeyip kalanı 3 e böleceğim diyor,,arabanızı yenilemek istiyordunuz diyor kıyamadığımmm,,,bizim arabamız eski model baya
kesinlikle öyle..
neyse dağıtalım konuyu..
zevkli bir şey konuşalım..
bugün yemeklerde neler varmış sizin?
aman bir kadınların konuşmasına takmışlar..
keşke erkekler de azcık konuşsa da çatlatmasalar bizleri..
kuzumm öyle bizde yavrularımıza kıyamıyoruz işteee
hahahahaha çok güzeldiiii:)))
kim kıyabilirki canım benim
rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın canım
evlat her yaşta evlat işte vefacım ne kadar düşünceliler ya
ipek hoşgeldin canım
allah bağışlasın kızını canım
benim de 2 yaşında bir kızım var
bizim yemekte kuru fasulye pilav var
evet kadınları diyorlar ama erkekler daha fena ya
çok ufacıkken çalışmışsın emin,m zor olmuştur senin içinn canımmBenim bir kızım var canım 3,5 yaşında. Doğduğundan beri resmen 15. Gün başladım. Doğuma 2 gün kalaya kadar da çalıştım. Şimdiki aklım olsa asla diyorum…
Çok erken oldu. Ama o an içinde bulunduğum durumu tam algılayamadım sanırım. Annem falan da müdahale etmedi, eşim…
İşim de çok yoğun benim yani 3 aylık doğum iznini kaldırmazdı. Birini alırlardı falan.
Şimdi bunları göze alabiliyorum ama o zaman alamıyordum.
Annem bakıyor kızıma..
Senin kim bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?