anlaşıyormsnz pekiOğlak burcu ile ve akrep le anlaşamam genelde bende ama yine de belli olmuyor.
Misal Koç burcunun anlaşamadığı burçların 1.sırasında yengeç var ama benimki de yengeç burcu
aboow aslan burcu eger taşıyorsa özelliklerini yandn annesiben de koç burcuyum.
1.5 yaşındaki kızım aslan .
ben inat biri değilimdir. hiç uğraşamam . inat ile ben çok zıt .anlaşıyormsnz peki
ben kimseyle anlaşamıyorum genelde ya hele eşimle hiç
cok inadım cok dedim dedik caldıgım düdük oda öle
Varrrgünaydın calışan anneler mutlu bir gün bizim olsn inşallah
kimseler var mı
ben aslan burçları ile hiç anlaşamam.aboow aslan burcu eger taşıyorsa özelliklerini yandn annesi
benm oglumda boga
Genelde o alttan alıyoranlaşıyormsnz peki
ben kimseyle anlaşamıyorum genelde ya hele eşimle hiç
cok inadım cok dedim dedik caldıgım düdük oda öle
benim eşim terazi.Oğlak burcu ile ve akrep le anlaşamam genelde bende ama yine de belli olmuyor.
Misal Koç burcunun anlaşamadığı burçların 1.sırasında yengeç var ama benimki de yengeç burcu
en iyisini yapıyorsn bende bildiğimi okurum inatlaşırmda cok sinirliyim birde vlla. annemde ikizler mesela hiç anlaşamayızben inat biri değilimdir. hiç uğraşamam . inat ile ben çok zıt .
inat etmem ama bildiğimi okurum. tartışmaya girmem yalnız . gitme derse kafama koymuşsam giderim mesela. inatlaşmak bütün enerjimi bitiriyor. o enerjiyi başka yerlere harcıyorumn. çocuklara . komşulara . kendime.
günaydınn canmm merhaba biz senle tanışmamıştk sanrmgünaydın hanımlar herkeslere kolay gelsin
benm eşim alttan da almaz karşılıklı bagırr cagırırız en sonunda o susarGenelde o alttan alıyor
aslan burcçları evet cok zor anlaşmaları kabul ediyorum bir aslan olarakben aslan burçları ile hiç anlaşamam.
tanıdığım çok aslan var. akrabalarım içinde de .
ve yaptıkları davranışlar bana çok ters . gereksiz kavgaları .alınganlıklarından saldırganlaşmaları vs
ve dedim ki eşime evlenirken . aslan burcuna çocuk yapmıycaz.
planlı olan 2 oğlum başak ve oğlak.
kızım ise plansız . normalde 2 çocuktan sonra 3. yü düşünmedik . ama o da aslan oldu. büyük konuşmamak lazımmış .
Ciddi mibenm eşim alttan da almaz karşılıklı bagırr cagırırız en sonunda o susar
yada kesin birşeyler kırılır evde
aynen öyle vla cok ciddiym canm biz hiç anlaşamıyoruz birbirimize giriyoruz agzımızdan o anda bnemde onunda kötü sözler cıkar mesela.. ne yazkki öle nolur sonumuz bilmym hiç..Ciddi mi
bende bi aslanım amaben aslan burçları ile hiç anlaşamam.
tanıdığım çok aslan var. akrabalarım içinde de .
ve yaptıkları davranışlar bana çok ters . gereksiz kavgaları .alınganlıklarından saldırganlaşmaları vs
ve dedim ki eşime evlenirken . aslan burcuna çocuk yapmıycaz.
planlı olan 2 oğlum başak ve oğlak.
kızım ise plansız . normalde 2 çocuktan sonra 3. yü düşünmedik . ama o da aslan oldu. büyük konuşmamak lazımmış .
gel aslancm gel iki aslan olarak cok iyi anlaşırız biz senlenbende bi aslanım ama
gel aslancm gel iki aslan olarak cok iyi anlaşırız biz senlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?