Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yoğun geçti canım boya yaptırdık ewde eşyalarda değişti yorgunum.kizlar , hepinize gunaydin .
kayfemi ictim uyandim, isteyim, iste olanlar ,evde olanlar..hepinize kolay gelsin güzel insanlar
My SouL naber canim?? nasil gecti haftasonu?
Benim de canım sıkkın, fatura kayıp ve faturayı teslim ben aldım gözüküyorum ama fatura yok ortada.resmen pazartesi sendromu yaşıyorum bugün yurtdışından geldi patron hesaplar kitaplar onu getir bunu götür
Çok yoğun geçti canım boya yaptırdık ewde eşyalarda değişti yorgunum.
İş yerinde ve evde ne oldu hayırdır canım
Benim de canım sıkkın, fatura kayıp ve faturayı teslim ben aldım gözüküyorum ama fatura yok ortada.
Sen de şifreyi unutmuşsun belli kii bugün demekti tam bir pazartesibende bankaya giremiyorum şifreyi 3 kere yanlış girdim iptal oldu oturup ağlayasım var bankacıda türünün son örneği
Sen de şifreyi unutmuşsun belli kii bugün demekti tam bir pazartesi
Bende bir taraftan ders çalışıyorum sürücü kursu için.kesinlikle 15 günün acısı çıkıyor benden patron geldi ekşınlar başladı
bende bankaya giremiyorum şifreyi 3 kere yanlış girdim iptal oldu oturup ağlayasım var bankacıda türünün son örneği
Bende bir taraftan ders çalışıyorum sürücü kursu için.
Sen kitaptan çalışmıŞ mıydın?
Derslere katılmış mıydın ?
Ben genel de son 1 sene de çıkan soruları çözüyorum.
kesinlikle 15 günün acısı çıkıyor benden patron geldi ekşınlar başladı
kız niye ağlıcan yeni şifre talep ettt gitsinn
kurumsal mıı banka
Ben de trafik levhalarına baktım ve son 1 senede çıkan testleri çözmüştüm.derslere gitmedim kitabı okudum 1 kere arkasındaki testleri çözdüm
ve son 1 yılın sorularını çözdüm 80 aldım
boşver iş olsun vaktın nasıl geçtiğini anlamazsınnnnnnnn
Ben de trafik levhalarına baktım ve son 1 senede çıkan testleri çözmüştüm.
Şimdi 2.kez giricemya sınava yine öyle yapıyorum.
Kitaba çok bakmıyorum.
kurumsal da bizimle ilgilenen kıl biraz
yeni şifre talep edicem de kadında sürekli bi azarlama durumu var
müdürüne şikayet mi etsem
evet de akşam 6 oluyor hala çıkamıyorum zaten evim uzak
ilk yardım zordu cidden
ama trafik ve motor çook çook basit geldi bana
direksiyon derslerine başladım 3 hafta oldu
ik buda arasına park L park vs yapıyorum sağa sola dönüşlerim sıkıntılı
benimde tek korkum direksiyon sınavı heyet falan da olucak ya geriliyorum düşündükçe..
kolay gelsin herkese dilegi hayatim , iyi yansitamadim okadarÇok yoğun geçti canım boya yaptırdık ewde eşyalarda değişti yorgunum.
İş yerinde ve evde ne oldu hayırdır canım
Benim de canım sıkkın, fatura kayıp ve faturayı teslim ben aldım gözüküyorum ama fatura yok ortada.
nedemek azarlıyor sende tepkini gösterrrrrrr
baktın anlamıyor bir üstüne şikayet etttt
ne üzerine işş bende 17,00 çıkıyom
16,30 da montumu giyip oturuyommm
Ben de araba da iyiyim, ayrıca bana da motor sorusu zor gelmişti birde trafik sorusundan bir kaç tanesi.ilk yardım zordu cidden
ama trafik ve motor çook çook basit geldi bana
direksiyon derslerine başladım 3 hafta oldu
ik buda arasına park L park vs yapıyorum sağa sola dönüşlerim sıkıntılı
benimde tek korkum direksiyon sınavı heyet falan da olucak ya geriliyorum düşündükçe..
Doğru sen yurt dışındasın türkçe biraz böyle ahahahakolay gelsin herkese dilegi hayatim , iyi yansitamadim okadar
idare ediverin artikBen de araba da iyiyim, ayrıca bana da motor sorusu zor gelmişti birde trafik sorusundan bir kaç tanesi.
İlk yardım ve trafik adabı zaten kolaydı.
Bakalım 11 şubatta sınav var inşallah geçerim ya ...
Doğru sen yurt dışındasın türkçe biraz böyle ahahaha
Ediyos ediyos, anlamadığımızı da soruyos merak etmeidare ediverin artik