Hmm anladım canım, kilo mu aldın boğaza devam diyosun yoksa sen kilo almayanlardan mısınşükür iyiyim.
yorgunluk var. kış yorğunluğu da var
yeme içme devam . boğaz durmuyor .
bu hafta son. haftaya izin aldım . 1 hafta evdeyim.
gezerim vs diyordum ama bakıcım urfa ya kızına gitmek istiyor.
tamam dedik ona.
Babası ile görüşmüyor mu cidden artık pek Yasmin..canım 110m2 2+1 site içerisinde güvenlikli havuzlu ve 1 katt 1 yıllık bina merkezde oğlanın okula yakın
rahmetli ile hiç alakam yok oğlan 15 yaşında zaten canı isterse gidiyor canı istemezse gitmiyorr
ama kuzeni(halasını oğlu) ile beraaberlerr baba ile çok görüşmüyor fakat halaları ile görüşüyor hatta bugun yine gidecek
oğlan kalmak istemiyor orda pekkk geçte olsa geliyor sadece ayda bir halası gilde kalmasına izin veriyorummm
even güzel . 110 m²olup da 2+1 olması şahanecanım 110m2 2+1 site içerisinde güvenlikli havuzlu ve 1 katt 1 yıllık bina merkezde oğlanın okula yakın
rahmetli ile hiç alakam yok oğlan 15 yaşında zaten canı isterse gidiyor canı istemezse gitmiyorr
ama kuzeni(halasını oğlu) ile beraaberlerr baba ile çok görüşmüyor fakat halaları ile görüşüyor hatta bugun yine gidecek
oğlan kalmak istemiyor orda pekkk geçte olsa geliyor sadece ayda bir halası gilde kalmasına izin veriyorummm
yok ev için yazdım.Hmm anladım canım, kilo mu aldın boğaza devam diyosun yoksa sen kilo almayanlardan mısın
yasmin . bi de kardeşin vardı. sıkıntıları vardı. bunlar da geldi geçti inşallah . durum ne şimdi.canım 110m2 2+1 site içerisinde güvenlikli havuzlu ve 1 katt 1 yıllık bina merkezde oğlanın okula yakın
Hiç kıskanmadımyok ev için yazdım.
yani kalabalık olunca . herkes de herşeyi yemeyince ondan dedim . sürekli bi yeme maratonu var evde.
pişir taşır anlamında
kilo almadım öyle yahu.
57 kiloyum.
ama doğum sonrası kilolarımı veremedim daha.
yaza belki.
sanıyorum kilo almayanlardanım.
kıskanma zaten . fistuk gibisin.Hiç kıskanmadım
yok ev için yazdım.
yani kalabalık olunca . herkes de herşeyi yemeyince ondan dedim . sürekli bi yeme maratonu var evde.
pişir taşır anlamında
kilo almadım öyle yahu.
57 kiloyum.
ama doğum sonrası kilolarımı veremedim daha.
yaza belki.
sanıyorum kilo almayanlardanım.
Aldı aldıı iyiyiz maaşallah canım seninki de almıştır tabikıskanma zaten . fistuk gibisin.
oğluş nasıl . karne almıştır tabi.
Babası ile görüşmüyor mu cidden artık pek Yasmin..
even güzel . 110 m²olup da 2+1 olması şahane
harikadır eminim.
resim varsa isterim.
rahmetli ile görüşmüyor . artık kendi kararını kendi verebilir bu konu hakkında
düzen oturtmuşsun çok sevindim
İşine mi geliyor görüşmemek gerçektenya canım 2 haftanın üzerine gecen babannede karşılaşmışlar ölee
babada zaten işine geliyor görüşmediği ama tele görüşüyorrr
aynen kendi kararlarını kendi veriyorrr artıkk karışmıyommmm
o zaman bi diyet programı başlayabilirsinayyy ne güzel ben 72 kiloyum hala 2 sene oldu doğum yapalı
büyük aldı evet . 5. sınıfAldı aldıı iyiyiz maaşallah canım seninki de almıştır tabi
o zaman bi diyet programı başlayabilirsin
ben 3. yü doğurdum 1.5 yıl olacak neredeyse.
Allah ömür versin hepsine.
işine gelmesi de çok garip.ya canım 2 haftanın üzerine gecen babannede karşılaşmışlar ölee
babada zaten işine geliyor görüşmediği ama tele görüşüyorrr
aynen kendi kararlarını kendi veriyorrr artıkk karışmıyommmm
Anladım canım.büyük aldı evet . 5. sınıf
ediz ise anaokuluna gidiyor . 6 yaşında yeni oldu.
2011 li olunca yazdırmayabilirmişiz . biz yazdırmadık.
eylül ayında 2011 liler ile başlayacak nasip olursa inşallah
canım oğluş nasıl.İşine mi geliyor görüşmemek gerçekten
Allah'ım akıl fikir wersin.
Anladım canım.
Benim ki 2.sınıfta.
Kız 4.sınıf zor mu
Ortaokula geçmesi için sınava girdi mi senin ki
şekercim hiç korkma.Anladım canım.
Benim ki 2.sınıfta.
Kız 4.sınıf zor mu
Ortaokula geçmesi için sınava girdi mi senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?