- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gördüm .yazdımmm şekercmmm![]()
ben de 21 aylık devlet memuruyum. ağustosta 2 yıl olacak inşallah
vefa ile uğraşıyoruz bugün.![]()
tamam değiştiriyorummm hiçç uğraşmıomm öle işlerletamam gördüm .
zor açıldı yalnız
maşallah
ama hatırladım daha önce de yazmıştın .
profil resmini hiç değiştirmemişsin
o zaman da bakmıştım.
yenilesen ya
ben kendimi 50 yaşında hissediyorum kızlar valla
bende bugün katıldım topiğinize ilk sayfada sizin yazdıklarınızı okuyunca şok oldum maşallah ne enerjiksiniz, ben bir gün öyle olsam ikinci gün salarım yani, süper kadın dedikleri siz olsanız gerek her işe yetişiyorsunuz ne güzel, fikrinizi tuttum, cumartesi pazar oflaya poflaya temizlik yapmak yerine hafta içi işleri yetiştirip haftasonu gezme fikri müşhiş, günlerde uzadı zaten biran önce benimde proğram yapmam lazım. :) yay burcu kadını olduğumdan mıdır nedir rahatım ben yaahoşgeldin canım
burasını unutmuştuk biz hatırlattığın için sağol
niye ki tatlım yaben kendimi 50 yaşında hissediyorum kızlar valla
ne güzel . hem çocuksuzsun şimdi.bende bugün katıldım topiğinize ilk sayfada sizin yazdıklarınızı okuyunca şok oldum maşallah ne enerjiksiniz, ben bir gün öyle olsam ikinci gün salarım yani, süper kadın dedikleri siz olsanız gerek her işe yetişiyorsunuz ne güzel, fikrinizi tuttum, cumartesi pazar oflaya poflaya temizlik yapmak yerine hafta içi işleri yetiştirip haftasonu gezme fikri müşhiş, günlerde uzadı zaten biran önce benimde proğram yapmam lazım. :) yay burcu kadını olduğumdan mıdır nedir rahatım ben yaa![]()
bende bugün katıldım topiğinize ilk sayfada sizin yazdıklarınızı okuyunca şok oldum maşallah ne enerjiksiniz, ben bir gün öyle olsam ikinci gün salarım yani, süper kadın dedikleri siz olsanız gerek her işe yetişiyorsunuz ne güzel, fikrinizi tuttum, cumartesi pazar oflaya poflaya temizlik yapmak yerine hafta içi işleri yetiştirip haftasonu gezme fikri müşhiş, günlerde uzadı zaten biran önce benimde proğram yapmam lazım. :) yay burcu kadını olduğumdan mıdır nedir rahatım ben yaa![]()
bende bugün katıldım topiğinize ilk sayfada sizin yazdıklarınızı okuyunca şok oldum maşallah ne enerjiksiniz, ben bir gün öyle olsam ikinci gün salarım yani, süper kadın dedikleri siz olsanız gerek her işe yetişiyorsunuz ne güzel, fikrinizi tuttum, cumartesi pazar oflaya poflaya temizlik yapmak yerine hafta içi işleri yetiştirip haftasonu gezme fikri müşhiş, günlerde uzadı zaten biran önce benimde proğram yapmam lazım. :) yay burcu kadını olduğumdan mıdır nedir rahatım ben yaa![]()
tamam canlarım çok teşekkür ederim yaaa :) kendimi toparlayacağımbende nazar değilesi süper kadın olacağım :)
teşekkür ederim, iyiyim çok şükür, cuma günü işlerimi baya bitirdim, burada takılıyorum, güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için, hafta sonu da hemen geçiverdi, yarınki tatil güzel olacak, senden ne habergünaydın canımmm nasılsınn![]()
evet h.sonu çok hızlı geçiyorrr maşallahhh kiiiteşekkür ederim, iyiyim çok şükür, cuma günü işlerimi baya bitirdim, burada takılıyorum, güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için, hafta sonu da hemen geçiverdi, yarınki tatil güzel olacak, senden ne haber![]()
günaydın güzel annegünaydın kızlar iyi haftalar herkese
Günaydınlarrrr