ne o? kimseler yok? kapandimi topik?
canım zayıflama topiğindeğiz
o maç bizim olacakk
oraya gelllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne o? kimseler yok? kapandimi topik?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...c-bizim-olacak.717736/page-2004#post-40125418 link vereyimne o? kimseler yok? kapandimi topik?
UĞRAMIYORLAR MAALESEF NİKİTAaaaa hic mi ugramiycaksiniz bu topige?
aaaa hic mi ugramiycaksiniz bu topige?
UĞRAMIYORLAR MAALESEF NİKİTA
BENDE O TOPİĞE GİDEMİYORUM YEMEK KONUŞULUYOR BAZEN CANIM ÇEKİYOR İSTER İSTEMEZ![]()
kiz sen burda ol bariii liliiiiiiiii ...napiosun canim ya? iyimisin?
aman nolcak , bosver bak sende , canin cektigindede sende hazirla biseyler ooogghh ye afiyetle canim ya,UĞRAMIYORLAR MAALESEF NİKİTA
BENDE O TOPİĞE GİDEMİYORUM YEMEK KONUŞULUYOR BAZEN CANIM ÇEKİYOR İSTER İSTEMEZ![]()
İyiyim yemek yedimm şiştimm sen napıonnkiz sen burda ol bariii liliiiiiiiii ...napiosun canim ya? iyimisin?
günaydın fulyacım nasılsınGünaydınlarrr
iyiyim hamişim sen nasılsıngünaydın fulyacım nasılsın![]()
evet canım ya neler oldu neleriyiyim hamişim sen nasılsın
dü kötü gündü ülkemiz için neleri sığdırdık bir güne dimi
iyi çok şükür bu ara kitap okuma hevesinde arkadaşı ile yarışıyor dün okulda 2 tane kitap okumuş bana anlatıyor onu geçtim diye matematiği çok seviyor fakat türkçeyi pek severek yapmıyor sıkılıyıoroğlusun nasıl
ya anacim, ye afiyetler olsunn... ben calisiorum napamkiİyiyim yemek yedimm şiştimm sen napıonn![]()
sabotaj zaar...gecmis olsun memlekete .... nasilsin cnim?Gün boyunca elektrikler yoktu hiç açamadım kk yı
Elektriksizlik ne kadar da zormuş