bugün diyete başladım kızlarrr
ayrıca akşamları sigara içiyordum onuda bırakıyorummm
başlasın sağlıklı yaşammm
sabah kahvaltı
evden çıkmadan yarım bardak süt
şimdi bardak çorba içtim(kahvaltım yoktu)
limonlu ada çayı
ara ögün olarak elma ve leblebi getirdim 1 saat sonra birisini tercih edertim artık
Bence burdan dewam edelim yaGünaydın kızlar
Fallen geçmiş olsun canım, iyi geçer inşallah ameliyat
Kızlar güzel geçti hafta sonum ama yine geldik masa başına bu hafta yalnızım teknisyenim izinde
diyete başlıyoruz değil mi? Vefa ya başka bir başlık açın yada diyet başlığımız vardı ya bulabilirsek oradan devam edelim...
Topantım var birazdan dönüşte başlayalım hani genic diyetisyen notlarını paylaşacaktı gelirse söyleyin kaçmasın
Günaydın kızlar
Fallen geçmiş olsun canım, iyi geçer inşallah ameliyat
Kızlar güzel geçti hafta sonum ama yine geldik masa başına bu hafta yalnızım teknisyenim izinde
diyete başlıyoruz değil mi? Vefa ya başka bir başlık açın yada diyet başlığımız vardı ya bulabilirsek oradan devam edelim...
Topantım var birazdan dönüşte başlayalım hani genic diyetisyen notlarını paylaşacaktı gelirse söyleyin kaçmasın
Bence burdan dewam edelim ya
canımm senin eskidiyet topicden devam edelim istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-mac-bizim-olacak.717736/
buradan olmazz kaynar gider
Bu arada cuma günü kadın doktoruna gittim...
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı...
Antibiyotik ve bir ilaç daah verdi..
Birde fitill
Dün alkol aldım diye antibiyotiği ve diğer ilacı içmedim merak etme canım.sen hem ilaç içip alkol mü alıyosunnn
fitilll niye ki
İyide ozaman orda hiç geyik yapmamanız lazım, başarabilecek misiniz bunusenin tuzun kuru tabiiibenim kadar kilo verme derdin yokk
burada konuya adapte olamayız motive olunmaz
konu kaynar giderrr
Dün alkol aldım diye antibiyotiği ve diğer ilacı içmedim merak etme canım.
Fitili vermesinin sebebi idrar yolunda iltihap olduğu için vajinadan içeriye hop atıyorum hemen etkisini göstersin diye.
Geçen ayda adetim 15 gün gecikmişti, eğer bu ayda o şekilde gecikirsen hormon testi yapıcaz sana dedi.
Ama sitres buna çok etkendir dedi..
İyide ozaman orda hiç geyik yapmamanız lazım, başarabilecek misiniz bunu
Normalde geçen ay 15 gün gecikmeden sonra ayın 7'de regl olmuştum.aman valla geberir gidersin Allah korusun dikkat ett korkarım öyle şeyden ben
ayy inşallah vaktinde olursunn
herşeyin başı stresss
Hıııhhhhgeyik yapılır ama burdaki kadar olmaz bence
konuya adapte olunur en azından
Bence burdan dewam edelim ya
canımm senin eskidiyet topicden devam edelim istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-mac-bizim-olacak.717736/
buradan olmazz kaynar gider
senin tuzun kuru tabiiibenim kadar kilo verme derdin yokk
burada konuya adapte olamayız motive olunmaz
konu kaynar giderrr
İyide ozaman orda hiç geyik yapmamanız lazım, başarabilecek misiniz bunu
geyik yapılır ama burdaki kadar olmaz bence
konuya adapte olunur en azından
Spor salonuna yazılıcam yakın bir zamanda, herşey var içinde havuz sauna masaj..Bence de diğer taraftan devam edelim, başlık itibariyle gelen giden çok oluyor buraya ve daimide olmuyor dediğin gibi herkesde diyet yapmıyor...
Bu geçici bir süreç o yüzden diyet topiğinden devam edelim... Neden olmasın biz bizi tanıyoruz herşeyi konuşuruz, ama diyet ana konu olur.. Ben toplantıdan sonra yazarım kilo hedef vs. sende yaz vefa yasmin... Lili sen yapmayacaksın heralde gerek de yok zaten
Bence de diğer taraftan devam edelim, başlık itibariyle gelen giden çok oluyor buraya ve daimide olmuyor dediğin gibi herkesde diyet yapmıyor...
Bu geçici bir süreç o yüzden diyet topiğinden devam edelim... Neden olmasın biz bizi tanıyoruz herşeyi konuşuruz, ama diyet ana konu olur.. Ben toplantıdan sonra yazarım kilo hedef vs. sende yaz vefa yasmin... Lili sen yapmayacaksın heralde gerek de yok zaten
Spor salonuna yazılıcam yakın bir zamanda, herşey var içinde havuz sauna masaj..
Butun spor aktiviteler...
6 aylık paket almayı düşünüyorum..
Hesabımı bi yapayımde yer araştıyorum..
Beylikdüzünde skyport war orası iyi gibi gisip görüşücem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?