Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar herkese
benimde süt iznim bitti ve artık 18 de çıkacağım![]()
vefa akşama yemek var mı?
selam canım nasılsın ?canım hayırlısı olsun
ufff benimde tarhana çorbası, şinitzel ve makarna varkavrulmuş kıyma ve haşlanıp dolaba konulmuş ıspanağım vardı gidince tavada bol soğan ve yumurta ile onu yapacağım
yanına patates kızartıp çay demleyeceğim
iyiyim arkadaşım akşam olsun evime gitmek istiyorumselam canım nasılsın ?
ufff benimde tarhana çorbası, şinitzel ve makarna var
hayırdır canım anlatmak ister misi?iyiyim arkadaşım akşam olsun evime gitmek istiyorum
bugün iş yerinde çok gerildim
sen nasılsın
iyiyim arkadaşım akşam olsun evime gitmek istiyorum
bugün iş yerinde çok gerildim
sen nasılsın
benim birimde sorunlu personel vardı yukarı ile konuştuk birim değişti yerine yetişmiş personel veremeyiz yeni alımlarda aday memur verilecek dendi tamam dedik geldi kızı yetiştirdik sonra başka birimde yakın zamanda personel ihtiyacı oldu benim birime aldığımız aday memuru çektiler oraya eyvallah dedik geçici olması nedeniyle bu arada kuruma alımlar yapıldı atamalar bakanlıkta 2-3 aya kadar başlar yeni personeller ama personel sıkıntısı olan birim müdürü ve çalışanları yeni personel istemiyorlarmış benim birimden giden personele göz koymuşlar yeni personeli yetiştiremezlermiş sinirimden kuduruyorum gidip oranın müdürüne çatmamak için ben nasıl yeni personeli aldım a-zye öğrettim acemiliklerini görmezden geldim bizde bu yollardan geçtik dedim. diğer personelin ilk zamanlar aday memurun iş yetersizliğinden sıkıntılarına göğüs gerdim sizde yeniydiniz sabırlı olun dedim. Anlayacağın leş kargaları gibi benim personeli almak için entrikalar çeviriyorlar bende benim amire ilettim pek rahat oda sağolsun kurumun personel amiri ile görüşecekmiş mişhayırdır canım anlatmak ister misi?
benim birimde sorunlu personel vardı yukarı ile konuştuk birim değişti yerine yetişmiş personel veremeyiz yeni alımlarda aday memur verilecek dendi tamam dedik geldi kızı yetiştirdik sonra başka birimde yakın zamanda personel ihtiyacı oldu benim birime aldığımız aday memuru çektiler oraya eyvallah dedik geçici olması nedeniyle bu arada kuruma alımlar yapıldı atamalar bakanlıkta 2-3 aya kadar başlar yeni personeller ama personel sıkıntısı olan birim müdürü ve çalışanları yeni personel istemiyorlarmış benim birimden giden personele göz koymuşlar yeni personeli yetiştiremezlermiş sinirimden kuduruyorum gidip oranın müdürüne çatmamak için ben nasıl yeni personeli aldım a-zye öğrettim acemiliklerini görmezden geldim bizde bu yollardan geçtik dedim. diğer personelin ilk zamanlar aday memurun iş yetersizliğinden sıkıntılarına göğüs gerdim sizde yeniydiniz sabırlı olun dedim. Anlayacağın leş kargaları gibi benim personeli almak için entrikalar çeviriyorlar bende benim amire ilettim pek rahat oda sağolsun kurumun personel amiri ile görüşecekmiş miş
bu arada ben sinirimden ölüyorum öyle çok işte yok kız boş oturuyor orda ama millet iyi ağlamayı biliyor
benim birimde sorunlu personel vardı yukarı ile konuştuk birim değişti yerine yetişmiş personel veremeyiz yeni alımlarda aday memur verilecek dendi tamam dedik geldi kızı yetiştirdik sonra başka birimde yakın zamanda personel ihtiyacı oldu benim birime aldığımız aday memuru çektiler oraya eyvallah dedik geçici olması nedeniyle bu arada kuruma alımlar yapıldı atamalar bakanlıkta 2-3 aya kadar başlar yeni personeller ama personel sıkıntısı olan birim müdürü ve çalışanları yeni personel istemiyorlarmış benim birimden giden personele göz koymuşlar yeni personeli yetiştiremezlermiş sinirimden kuduruyorum gidip oranın müdürüne çatmamak için ben nasıl yeni personeli aldım a-zye öğrettim acemiliklerini görmezden geldim bizde bu yollardan geçtik dedim. diğer personelin ilk zamanlar aday memurun iş yetersizliğinden sıkıntılarına göğüs gerdim sizde yeniydiniz sabırlı olun dedim. Anlayacağın leş kargaları gibi benim personeli almak için entrikalar çeviriyorlar bende benim amire ilettim pek rahat oda sağolsun kurumun personel amiri ile görüşecekmiş miş
bu arada ben sinirimden ölüyorum öyle çok işte yok kız boş oturuyor orda ama millet iyi ağlamayı biliyor
canım evet vefa haklı ama lütfen sende sabretbu işyeri entrikalarını anlatsak zaten roman olurrr
sabırr et kuzumm böle insanlarla uğraşılmazz
çirkeflik ve seneryolarda 1 numaradırlarr
günaydın kızlar hayırlı cumalarrr
günaydın
hayırlı cumalarınız olsunnnnn
sağol yasemin nasılsınnn
ben çok stresliyim yaaa oğlan doktora gidecek babasıyla bugün
ediyorum kuzummmno panik
allahın izniyle hiç bir şey olmaz kuzuya içini ferah tut
bol bol dua ett
Günaydın lati lokumlarr börtü böceklerr![]()
Geçen sene mayıs ayında ameliyat oldu,ediyorum kuzummm
günaydın kuzucummm
kız senin paşa hemen toparlanmışmıydı ameliyattan sonra nasıldı bana bilgi ver ne olur
Geçen sene mayıs ayında ameliyat oldu,
Ve iyilişme süresi 15 günü buldu..
Geniz eti bademcik ve sünnet oldu biliyosun...
Oyuzden 15 gün sürdü iyileşmesi..
Allah'a çok şükür ogünden beri ben oğlumun ateşinin 39 derece çıktığını görmedim.
Maaşallah diyinn
Sadece grip oldu burun akıntısı öksürük okadar..
Bademcik neden alınmıyor vefaaay maşallah canımmm ya inşallah bizimde öyle olur
bizim sanırım sadece genzieti ameliyatı olacak ve ben 2-3 gün anca izin kullanabilirim
sünnet işini 1,5 yaşındayken halletmiştik çok şükür
Bademcik neden alınmıyor vefaa![]()