Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

selam kızlar

topik pek mi sesisiz mi acaba

bana mı öyle geldi

yağmur çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

ben yoğunumun vaklit buldukça damlarım buraya

tabi ozaman pc elımden kalmazsaa arzıya giderdim gibi bakalımm teknik çocukta hasta yatıyor garibim

slm canım hoşgeldinnn

sessiz bugün buarası

bende gidip gidip geliyorum

Ben geldim
yemegimi yedim havamı aldım geldim valla
iyi geliyo dışarı çıkıp gelmek
nerdesiniz huuu
topik tarihinin en sessiz gününü yaşıyoo

Ben geldim
yemegimi yedim havamı aldım geldim valla
iyi geliyo dışarı çıkıp gelmek
nerdesiniz huuu
topik tarihinin en sessiz gününü yaşıyoo

bencede ,
bende ögle arasında ankaraya alışveris yaptım biraz ,hava güneşli burada

simdi de 2 yere görewe gidicemm baklavalarım benim

yok kız ne açık havasııı

gitmek gelmek zor olmasın diye dedim

İstanbulda kar yağdımı hayat duruyor :))))))))))
hımmm anladımm ay ne bilimm tabii biz küçük şehirde yaşadığımız için unutmuşum memleketiminde trafik haliniii ahh ulennn ahh
TÜNAYDDDINNNN hanımlaaarrrr
tünaydınnn pompişkommmmm
saol tatlım ,bizim de bayagı hosumuza gitti .
bak diger seceneklerde şunlar ,sence en güzeli hangisi ?

-atahan
-ercüment
-başar
-demir
-bora
ercümenttt:))koptum kızzzz ,,engüzeliii Atahan bence
burdaki chicco da da bayagı indirimler var , bakalım şöyle bir dolaşıyım .olmadı bizim ev antarese çok yakın .antares avm ye felan gideriz .
gez gezz canımmcımm bu arada bizimde keçiörende evimiz var ama kiracı var,,krediyle almıştı annemler ödemesi biter bitmez satacaklar,,ablam evlenmeden önce 1 yıl ankarada yaşadı benimm

evet sessiz sedasız ilerliyoruz yaseminn,,senin pc benim kapı ne olacak bizim halimiz

ercü derler bee
evet kötü bir tercih olucak igbi

bizde eskiden keciörende oturmuştuk, sonra etlikten ev aldık ,şimdi ordayız .

sen napıosunn vefaaa ,kapıyı yaptılar mı

ercü derler bee
evet kötü bir tercih olucak igbi

bizde eskiden keciörende oturmuştuk, sonra etlikten ev aldık ,şimdi ordayız .

sen napıosunn vefaaa ,kapıyı yaptılar mı

bizim o ev ablam ankarada çalışıyordu erkek arkadaşıda orada oturuyordu 7 yıl çıktılar,,ailelerimiz tanışıyordu ,annemle babam kira fiyatlarını ankarada çok yüksek bulunca kira öder gibi ev almaya karar verdiler,,o kadar bakılan evin arasında erkek arkadaşının bir üst sokağından nasip oldu,,ama oğlan ablamı oyaladı,,ablam ayrıldı gemileri yaktı işini bıraktı samsuna döndü samsunda işe girdi hayatını sıfırdan kurdu,,o pislkten kurtuldu,,ilk erkek arkadaşıydı ablamın ablamı mafettiler ailecek ,,ablam 43 kiloya düştü sıkıntıdan,,çok şükür evlendi ekimde mutlu bin şükür

kapıyı mücadele ile 3 teknisyen bir şef uğraşıyorlarrr inşallah olurr

benim oğlanın adıı gencer

ben genco diyorum ama seviyorum kötü gelmiyor

eşimin yengesi öyle deme adı öyle kalır arkadaşları dalga geçer dedii

genco nun ne dalgası olabilirki dedim,, ben seviyorum genco demeyi dedimm

gıck olmuştum kadınaa

hadi yaa ,cidden üzüldüm ,hayatından 7 yılı çalmışlar...
işte insanın hayatına biri giriyor ,seni toz duman edip cıkıyor ,sonra herşeyi sil baştan yapmak zorunda kalıorsun .
ne kadar psikolojisinin bozuldugunu tahmin edebiliyorum ablanın.

peki şimdi eşine aşık olarak mı evlendi ,yoksa sadece severek iyi bir insan ,beni mutlu edebilecek bir insan diyerek mi evlendi ????

senin oglunun ismini de begeniorum ben.
kesinlikle dalga gecilecek bir sey yok genco da ,hatta karizma bi ad diyebilirim

aynen öyle canım sil baştan yaşadı herşeyii ayrıldıktan 2 yıl sonra evlendi ablam o kişi ise 2-3 ay sonra...ne acıı biz bile etkisinden kurtulamadık ailecek,,derdim eşimle ben evlenemeyizde onlar evlenir diye ama hayat garip bazen...eşine aşkla evlenmedi,,halamın eski komuşusuymuş ablamın kayınvalidesi,,telde konuşurken halama soruyor yeğenlerin vardı evlendimi diye,,halamda ablamın bekar olduğunu söylemiş tanıştırdılar,,bir-iki görüşmeye ısındı ablam,,aşkk yok ama sevgi ve mantık evliliği oldu birazda ,,eşi doktor,,ablama çok düşkün efendi kibar maşşallah hep böyle devam eder,,eşi kaza geçirdiğinde 15 gün geceleri o hamile haliyle ablam onu yalnız bırakmadı,,sevmese yapamazdı sanırımm

kader öyle bir kaderkii ablamın eski erkek arkadaşı Merzifonlular,,oğlanın babası Gümüşhacıköy ilçesinden...

ablam merzifona evlendi ,,eşii gümüşhacıköyde görev yapıyor.....

bayramda seyranda karşılaşmamaları imkansız......

Ablana üzüldüm vefa
kader işte ne getircegi belli olmuyo ki

heyyyy bende burdayım fıstıklarrrr

biraz çalışıp tırmalayıp geliyorum

yine açım açççççççç

kıss gelmeyeyim yanına

öğle yemeği yemedin mi sennn

saat kaç oldu ben da öğle yemeği yicem

ama çıkış saati geldi evde yerim gariii

sabah bir simit yedim

öğle

1 avuç leblelebi ve badem karışıkkk

ama yeni yeni açıkmaya başladımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…