selam kızlar
topik pek mi sesisiz mi acaba
bana mı öyle geldi
yağmur çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
ben yoğunumun vaklit buldukça damlarım buraya
tabi ozaman pc elımden kalmazsaa arzıya giderdim gibi bakalımmteknik çocukta hasta yatıyor garibim
Ben geldim
yemegimi yedim havamı aldım geldim valla
iyi geliyo dışarı çıkıp gelmek
nerdesiniz huuu
topik tarihinin en sessiz gününü yaşıyoo
Ben geldim
yemegimi yedim havamı aldım geldim valla
iyi geliyo dışarı çıkıp gelmek
nerdesiniz huuu
topik tarihinin en sessiz gününü yaşıyoo
hımmm anladımm ay ne bilimm tabii biz küçük şehirde yaşadığımız için unutmuşum memleketiminde trafik haliniii ahh ulennn ahhyok kız ne açık havasııı
gitmek gelmek zor olmasın diye dedim
İstanbulda kar yağdımı hayat duruyor :))))))))))
tünaydınnn pompişkommmmmTÜNAYDDDINNNN hanımlaaarrrr
ercümenttt:))koptum kızzzz ,,engüzeliii Atahan bencesaol tatlım ,bizim de bayagı hosumuza gitti .
bak diger seceneklerde şunlar ,sence en güzeli hangisi ?
-atahan
-ercüment
-başar
-demir
-bora
gez gezz canımmcımm bu arada bizimde keçiörende evimiz var ama kiracı var,,krediyle almıştı annemler ödemesi biter bitmez satacaklar,,ablam evlenmeden önce 1 yıl ankarada yaşadı benimmburdaki chicco da da bayagı indirimler var , bakalım şöyle bir dolaşıyım .olmadı bizim ev antarese çok yakın .antares avm ye felan gideriz .
selam kızlar
topik pek mi sesisiz mi acaba
bana mı öyle geldi
yağmur çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
ben yoğunumun vaklit buldukça damlarım buraya
tabi ozaman pc elımden kalmazsaa arzıya giderdim gibi bakalımmteknik çocukta hasta yatıyor garibim
hımmm anladımm ay ne bilimm tabii biz küçük şehirde yaşadığımız için unutmuşum memleketiminde trafik haliniii ahh ulennn ahh
tünaydınnn pompişkommmmm
ercümenttt:))koptum kızzzz ,,engüzeliii Atahan bence
gez gezz canımmcımm bu arada bizimde keçiörende evimiz var ama kiracı var,,krediyle almıştı annemler ödemesi biter bitmez satacaklar,,ablam evlenmeden önce 1 yıl ankarada yaşadı benimm
evet sessiz sedasız ilerliyoruz yaseminn,,senin pc benim kapı ne olacak bizim halimiz
ercü derler bee
evet kötü bir tercih olucak igbi
bizde eskiden keciörende oturmuştuk, sonra etlikten ev aldık ,şimdi ordayız .
sen napıosunn vefaaa ,kapıyı yaptılar mı
bizim o ev ablam ankarada çalışıyordu erkek arkadaşıda orada oturuyordu 7 yıl çıktılar,,ailelerimiz tanışıyordu ,annemle babam kira fiyatlarını ankarada çok yüksek bulunca kira öder gibi ev almaya karar verdiler,,o kadar bakılan evin arasında erkek arkadaşının bir üst sokağından nasip oldu,,ama oğlan ablamı oyaladı,,ablam ayrıldı gemileri yaktı işini bıraktı samsuna döndü samsunda işe girdi hayatını sıfırdan kurdu,,o pislkten kurtuldu,,ilk erkek arkadaşıydı ablamın ablamı mafettiler ailecek ,,ablam 43 kiloya düştü sıkıntıdan,,çok şükür evlendi ekimde mutlu bin şükür
benim oğlanın adıı gencer
ben genco diyorum ama seviyorum kötü gelmiyor
eşimin yengesi öyle deme adı öyle kalır arkadaşları dalga geçer dedii
genco nun ne dalgası olabilirki dedim,, ben seviyorum genco demeyi dedimm
gıck olmuştum kadınaa
hadi yaa ,cidden üzüldüm ,hayatından 7 yılı çalmışlar...
işte insanın hayatına biri giriyor ,seni toz duman edip cıkıyor ,sonra herşeyi sil baştan yapmak zorunda kalıorsun .
ne kadar psikolojisinin bozuldugunu tahmin edebiliyorum ablanın.
peki şimdi eşine aşık olarak mı evlendi ,yoksa sadece severek iyi bir insan ,beni mutlu edebilecek bir insan diyerek mi evlendi ????
senin oglunun ismini de begeniorum ben.
kesinlikle dalga gecilecek bir sey yok genco da ,hatta karizma bi ad diyebilirim
Ablana üzüldüm vefa
kader işte ne getircegi belli olmuyo ki
ben burdayım daaa ikimizden başka kımse gok galibahuuuuu huuuu nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben burdayım daaa ikimizden başka kımse gok galiba
ben burdayım daaa ikimizden başka kımse gok galiba
evet cannn,,hadi lili banlandıı diğerleri nirdeeekiii
heyyyy bende burdayım fıstıklarrrr
biraz çalışıp tırmalayıp geliyorum
yine açım açççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?