Haydi zmir!...Buluuyoruz......

cuma ya da pazara gidip yer için rezerve yaptırıyorum bayanlar oluşan listeye göre bilginiz olsun..süpriz yapacak olanlar olabilir bir iki fazladanda ben eklerim oldu bittiii.....gelecek hafta bu gün organizasyon fotolarımızı koyucaz allah nasip ederse zemuszemus

sohbet muhabbet gırla....
kahkahalar havada uçuşacak...
bu arada benim sevkiyatta sorun yok perşembe elimde o zamana kadar ooo 3 sezon açar kaparım ben evelallah :)

nikah nerde demissiniz anca gördüm yazılanları :kedi:
şeyy bornova nikah salonunda.. gelin valla ne güzel olur. Zaten samsundan ailemden kimsecikler gelemicek ( kimsem yok ( neyse insallah baska sefer ki bulusmalarınıza katılabilirim mafoldumben

kızlar benm doktor randevum 5 ekimdi 6 ekime alındı...gelemeyebilirim,ama geleblirimde yani beni ihtimalli olanlar listesine alın.öptüm hepinizi..sibel ablam ahhhh çok özlemiştim seni...

valla bornovadada oturuyorum hazır seni yalnız bırakmazdım böyle bir durumda canım toplantı olmasaydı..ne güzel olurdu...

kızlar benm doktor randevum 5 ekimdi 6 ekime alındı...gelemeyebilirim,ama geleblirimde yani beni ihtimalli olanlar listesine alın.öptüm hepinizi..sibel ablam ahhhh çok özlemiştim seni...

geçmiş olsun canım ama doktor dediğin ne ki allah aşkına yarım saat en fazla ayol.. gelirsin gibi geliyor bana a.s

cnm benim o gün önce doktoruma gidip bebeğin ölçümlerini alıp sonrada tahlil yaptırmam gerek o yüzden dedim..üçlü testimiz var.bide kısmetse cinsitetini öğrencez felan ..muhtemelen eşimle gidicem.ama gelmek için uğraşıcam zaten...sadece rezerveli dediğiniz için belirtmek istedim..

anladım canım cinsiyetini merak ediyorum bende biliyon hadi bakalımm hayırlısı heyecanlı bir gün olucak desene :CüvCüv:

kıslarr ben gelemiyorum çünkü 5 ekimde meleğim doğacak allahın izniyle ama isterseniz siz bana gelin 6sında nede olsa alsancakta oturuyom :))

allah sağlıkla doğmasını nasip etsin cnım

Son düzenleme:
Theshe kız napıyosun sumak adlı uyeyle senı karıstırdım :) ona dıyom gecen buluşamya gelemdın buna gıdelım beraber dıyom benım habeırm yoktu dıyo :)
napıyosun gelıyomuusn bukez

Canım geliyorum bu sefer, hatta son anda bişey çıkmasın diye arkadaşımla geliyorum, onu her zaman göremiyorum da, bahane olacak. Önce onunla buluşucam, eğer kskdan geçecek olursak seni de ararım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…