ben varım cnm bi aksilk çıkmazsa gelmek istiyorum bu kez opuyorumnanaktan
oldu cnaım senınle de haberleşirizgun yaklasınca hep beraber gıderız
Keşke gelebilseydim.....kalbim izmirde kaldı.....:sinifsinif:
yaaa en çokta sen olsaydın abla yaaa :a015:
pinkçim ilerleyen zamanlarda sana bilgi veririm....bu tarafa geldiğimde buluşma ayarlarsın tamam mı caniş....opuyorumnanaktan
nikah nerde demissiniz anca gördüm yazılanları :kedi:
şeyy bornova nikah salonunda.. gelin valla ne güzel olur. Zaten samsundan ailemden kimsecikler gelemicek( kimsem yok ( neyse insallah baska sefer ki bulusmalarınıza katılabilirim mafoldumben
kızlar benm doktor randevum 5 ekimdi 6 ekime alındı...gelemeyebilirim,ama geleblirimde yani beni ihtimalli olanlar listesine alın.öptüm hepinizi..sibel ablam ahhhh çok özlemiştim seni...
cnm benim o gün önce doktoruma gidip bebeğin ölçümlerini alıp sonrada tahlil yaptırmam gerek o yüzden dedim..üçlü testimiz var.bide kısmetse cinsitetini öğrencez felan ..muhtemelen eşimle gidicem.ama gelmek için uğraşıcam zaten...sadece rezerveli dediğiniz için belirtmek istedim..
kıslarr ben gelemiyorum çünkü 5 ekimde meleğim doğacak allahın izniyle ama isterseniz siz bana gelin 6sında nede olsa alsancakta oturuyom :))
Theshe kız napıyosun sumak adlı uyeyle senı karıstırdım :) ona dıyom gecen buluşamya gelemdın buna gıdelım beraber dıyom benım habeırm yoktu dıyo :)
napıyosun gelıyomuusn bukez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?