Haydi yürüyelimmm

zey zey

Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
6.010
9.388
Kızlarr

Forumu gezdim tozdum ancak halen devam eden yürüme grubu göremedim ( Varsa oradan devam edelim )

Ama yok ise burada başlayalım mıı ?

Kaç kişi oluruz bu sekilde ???

Günlük yürüme bilgilerimizi paylaşır birbirimize destek oluruz. Tek başımıza verdiğimiz sözleri tutamayız belki ama birbirimize verdiğimiz sözleri tutabiliriz ne dersiniz ???

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

tamam ben varım :KK34: zaten bu aralar hemen hemen hergün bir bahane dışarıya çıkıp yürüyüş yaptım artık kayda geçiririm :) ama soğuk havalarda çıkmıyorum :KK19:

tamam ben varım :KK34: zaten bu aralar hemen hemen hergün bir bahane dışarıya çıkıp yürüyüş yaptım artık kayda geçiririm :) ama soğuk havalarda çıkmıyorum :KK19:

ahaahaa harikaaa aysemacim pazartesiye kadar kac kisi katilacak bakalim o sekilde birlikte hareket edelim :KK1:

aksine bugün de dışarıya çıkasım yok :KK19:hava da güzel, alacaklarım da var ama cıks:KK50: ilk günden su koyverdim :KK1: sen yürüdün mü?

aksine bugün de dışarıya çıkasım yok :KK19:hava da güzel, alacaklarım da var ama cıks:KK50: ilk günden su koyverdim :KK1: sen yürüdün mü?

yok canım bende pazartesi günü başlayacagımm. Buradan ulaşabildiğimiz ve aramıza katılacak kişileride toplamış oluruz. Ne dersin :KK1::KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin canımmmm ister koşu bandı ister temiz hava sahası önemli olan birlikte olmak :KK1::KK1::KK1:

Hoşbuldum

Yürüyüş bana en faydalı spor. En rahat yapabildiğim. Hem bacak hem sırt hem kol çalışıyor bir kere

Destek olarakta bazı hareketler falan yapıyorum

Bende varım kızlaar :)) Bundan sonra söz verdim kendime hergün düzenli yürüyüş yapacağım bir de egzersizlere başlamayı düşünüyorum haberleşelim burdan mutlakaa :)))

Hoşbuldum

Yürüyüş bana en faydalı spor. En rahat yapabildiğim. Hem bacak hem sırt hem kol çalışıyor bir kere

Destek olarakta bazı hareketler falan yapıyorum

harika o halde senden guzel performanslar gelecek gibi :KK66:)

Bende varım kızlaar :)) Bundan sonra söz verdim kendime hergün düzenli yürüyüş yapacağım bir de egzersizlere başlamayı düşünüyorum haberleşelim burdan mutlakaa :)))

merhabaaa hosgeldinn hep birlikte birbirimize destek olarak hem vucudumuzu spora alistiricaz hemde kilolari vericez:KK1::KK1:

ben bugün de yapamadım yürüyüş ama yarın acısını eşimle birlikte çıkarırız, pazarları mutlaka yürüyoruz çünkü :KK9:

kizlarrrrr dun yuruyus yapmadim cunku 3 saati geckin ev isi yaptimm

bugun ise 1 saat tempolu yurudum sizde durumlar nasill

kizlarrrrr dun yuruyus yapmadim cunku 3 saati geckin ev isi yaptimm

bugun ise 1 saat tempolu yurudum sizde durumlar nasill
3 saat ev işi de iyiymiş :) çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız? biz dün eşimle 1 saat yürüdük, bugün de ben yarım saat yürüdüm :KK9:

3 saat ev işi de iyiymiş :) çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız? biz dün eşimle 1 saat yürüdük, bugün de ben yarım saat yürüdüm :KK9:

çalışıyorum canım haftasonlarım tatil dolayısıyla ölümüne temizlik yapıyorum. sende düzenli yürüyoorsun sanırım öyle değil mi ?

son 1,2 aydır haftada 3, 4 gün çıkıyorum diyebilirim ve en az yarım saat yürüyorum, bazen 1,5-2 saat yürüdüğüm de oluyor:KK76:

hayır malesef çalışmıyorum, bikaç yere başvurdum ama sanırım tecrübesiz olduğumdan geri dönüş almadım. inşallah hasta kabul kursu açılacak ona gideceğim :nazar:

hayır malesef çalışmıyorum, bikaç yere başvurdum ama sanırım tecrübesiz olduğumdan geri dönüş almadım. inşallah hasta kabul kursu açılacak ona gideceğim :nazar:

hangi ildesin peki . hiç bozulma bende 3 sene önce o kadar iş basvurusunda bulundum ve o kadar cevapsız kaldım ki inanamazsınnn ama şuan çok şükür işimde gücümdeyim sanada nasip olsun inşallah

kızlar selamm

1 saatlik tempolu yuruyusten yeni dondumm sizde durumlar nasilll ??

X