• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi yarışaaaaaaaaa

kucukurbagaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlarr ben 4 ayda 18 kilo verdim ama daha vermem gereken 10 kilo var 70 im şu an ve 60 olmak istiyorum boyumda 170 :34: bu yolculukta ben derimki birlik olalım ve bir yarışma yapalım hem böylece hırs yapmış oluruz :46: kaç kilo olduğunuzu boy ve hedef kilonuzu yazın ve her cuma ne kadar verdiğimizi belirtelim haydi bakalım :23::24::32::42::16:

Arkadaşlarr ben 4 ayda 18 kilo verdim ama daha vermem gereken 10 kilo var 70 im şu an ve 60 olmak istiyorum boyumda 170 :34: bu yolculukta ben derimki birlik olalım ve bir yarışma yapalım hem böylece hırs yapmış oluruz :46: kaç kilo olduğunuzu boy ve hedef kilonuzu yazın ve her cuma ne kadar verdiğimizi belirtelim haydi bakalım :23::24::32::42::16:

Tatlım uygulaması yıllardır süren bir yarışma var zaten
(hemde senin bahsettiğin yöntemle gidiyor ) istersen sen oraya katılmayı düşünebilirsin.

Oldukça büyük bir organizasyon ve binlerce kişinin tercihi olan bir topik sıfırdan böyle birşey başlatmana gerek yok

Yine karar senin

Linki aşağıda yer alıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

Back