haydi kizlar vickse baslayalim

gayu35

Hayat bir tecrübe
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
994
387
88
6 aydir anne olmak icin 3 kisilik cekirdek bir aile olmak icin ugrasiyorum olmadi vicks yontemini duymustum bugun denedim bakalim ise yarayacakmi

Canm benim bi arkadaşım böyle hamile kalmış viski adet bitiminde itibaren kasigina beline ve çok azda içine ittiriyosun 6 gün bunu uyguluosun arkadaşım hamile kalmış

Canm benim bi arkadaşım böyle hamile kalmış viski adet bitiminde itibaren kasigina beline ve çok azda içine ittiriyosun 6 gün bunu uyguluosun arkadaşım hamile kalmış
Viks ne tatlm.onu anlamadım

ayyy cayır cayır yakar orayı. bel, kasıga sürülmesini anlarım da vajinaya sürmek tehlikeli bence. florasını bozmayın durduk yere.

2 yıldır birçok şey denedim ama gerçekten vajenin kendine has bir ph ı var. Bir umut herşey sarılmayalım. Buğusunu falan anlarım da içine sürmek çok riskli. Dikkat edin Kaş yapayım derken göz çıkmasın aman aman

Brncede kizlr vicks yakar ben progestan kullaniyorm vajinadan onu bile koyarken midem bulaniyo ki bu yakar

Tabiki yakio aşırı derecede bi yanması yok ben deniyorum istemeyen yapmasın

arkadaslar dikkat edin ama böyle her seyi denemeyin. zarari olabilir. sizin icin söylüyorum

viks normaldede yakıcı bir krem birde en hassas yere sürülüp ilişlkiye girilirse vereceği aciyi tahmin edemiyorum :(

Tabiki yakio aşırı derecede bi yanması yok ben deniyorum istemeyen yapmasın
canım bende buna benzer olarak adaçayı yağını yapmıştım hamile kaldım :) ama onun yanında başka şeylerde yaptım hangisi vesile oldu bilemiyorum:KK64:

canım bende buna benzer olarak adaçayı yağını yapmıştım hamile kaldım :) ama onun yanında başka şeylerde yaptım hangisi vesile oldu bilemiyorum:KK64:
Ya tabiki bunlar vesile canm dileğimiz duamiz rabbimden ama burda tanıdığım arkadaşlarımdan birçoğu bunu denemiş inanmayan saçma gelen yapmasın

Canım kimden duydun bilmem ama vicks krem etken maddeleri toksik yani zehirli birçok ülkede de kullanımı yasak. Kafurun du sanırsam içindeki sakıncalı madde haricen sürüldüğünde solunmasının bile zararı olan bir kremi vajinal yoldan almak tehlikeli olur. Benden söylemesi.

Bence çocuk sahibi olmanın yolu iyi bir doktordan geçiyor. Ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra 1,5 sene bekledim olmadı. Doktora gittim bir ilaç verdi yumurta geliştirici çok şükür ilk ay hamile kaldım. Bence doktora gidin emin ol daha az canın yanar ve daha az maliyetli olur.

Back
X