Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aydir anne olmak icin 3 kisilik cekirdek bir aile olmak icin ugrasiyorum olmadi vicks yontemini duymustum bugun denedim bakalim ise yarayacakmi
Viks ne tatlm.onu anlamadımCanm benim bi arkadaşım böyle hamile kalmış viski adet bitiminde itibaren kasigina beline ve çok azda içine ittiriyosun 6 gün bunu uyguluosun arkadaşım hamile kalmış
Canm eczanelerde satiliyo mentollu bi kremViks ne tatlm.onu anlamadım
Anladım tatlm cok sagol. Hamile kalmaya yardimci bir krem heraldeCanm eczanelerde satiliyo mentollu bi krem
Canm hamilelikle alakası yok pek genelde soğuk alginliginda terletme rahatlatma amacıyla kullanıliyo çok etkili olduğu için hamilelikte ise yaramisAnladım tatlm cok sagol. Hamile kalmaya yardimci bir krem heralde
Anladım cnmCanm hamilelikle alakası yok pek genelde soğuk alginliginda terletme rahatlatma amacıyla kullanıliyo çok etkili olduğu için hamilelikte ise yaramis
canım bende buna benzer olarak adaçayı yağını yapmıştım hamile kaldım :) ama onun yanında başka şeylerde yaptım hangisi vesile oldu bilemiyorumTabiki yakio aşırı derecede bi yanması yok ben deniyorum istemeyen yapmasın
Ya tabiki bunlar vesile canm dileğimiz duamiz rabbimden ama burda tanıdığım arkadaşlarımdan birçoğu bunu denemiş inanmayan saçma gelen yapmasıncanım bende buna benzer olarak adaçayı yağını yapmıştım hamile kaldım :) ama onun yanında başka şeylerde yaptım hangisi vesile oldu bilemiyorum![]()
Neler yaptınız acabacanım bende buna benzer olarak adaçayı yağını yapmıştım hamile kaldım :) ama onun yanında başka şeylerde yaptım hangisi vesile oldu bilemiyorum![]()