E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
KIZLAR KADINLAR OLARAK KİTAP OKUMASAK BİLE HİÇ OLMAZSA KELİME HAZİNEMİZİ GENİŞLETELİM NE DERSİNİZ?? BİLDİĞİNİZ DEĞİŞİK KELİMELERİ VE ANLAMLARINI YAZIN.. MESELA ÇOK SÖYLENEN AMA ANLAMI FAZLA BİLİNMEYEN KELİMELER DE VAR ONLARI DA YAZIN BİLGİMİZ ARTSIN:sm_cool: MESELA AGZANTRİK KELİMESİ ASLINDA EKSANTRİK DİYE YAZILIR ÇOK SÖYLENİR AMA ANLAMI PEK BİLİNMEZ BEN SÖYLEYİM İLK.... EKSANTRİK= OLAĞAN DIŞI,AZ RASTLANAN,İLGİNÇ ANLAMINA GELİR.. SIRA SİZDE KIZLARR :1hug:
bencede akılda tutmak zor o yüzden pekiştirmek lazım.. her kelimeyi aramızda mevzu olarak kullanalım... konuşalım ama o kelime geçsin içinde bak nasıl kalır akıldayerimsenibenfevkaladenin fevkinde: bence iyinin iyisinin iyisinin iyisi diye gidiyor:)))
bu arada ben bunların hepsini nasıl aklımda tutacağımı düşünüyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sağol canım.... anaaam dogmatikle ilgili cümle kuramadım-tatlicadiarzu- kurabilecek olan kursun be yaa....Eksantrik bir konu açmış olduğunuz için kutlarım sizi.
dogmatik:1 . Felsefe ve din dogmalarının mantıksal ve sıralı bir yolla ortaya konuluşu.
2 . sıfat, felsefe Deney bilgisini, deneye dayanan kanıtları hiçe sayarak kanılarını inanç öğretilerinden çıkaran (düşünce biçimi), inaksal.
yemek yapma konusunda çok müşkülpesentimdir.. oldu munaniknanikmüşkülpesent = titiz demek hanımlar
adam çok amiyane davranışlar sergiliyordu....... amiyane tabirle kıl oluyorum sana-tatlicadiarzu-:roflol:amiyane......kibarca olmayan-bayağı-sıradan
amiyane tabirle:...halk ağzı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?